|
|
|
Rzeczpospolitą zawładną mały nacjonalista dyktatorek Kaczyński JAROSŁAW wraz ze swoim Przydupasem Dupą Andrzejem, chcą z naszego kraju zrobic kraj totalitarny z wszechwładzą Jarosława Kaczyńskiego, który bedzie mógł wszystko i wszędzie zrobić co mu sie podoba, taki mały hitlerek, tylko bez wąsika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
przesadzasz
|
|
|
|
|
Można tylko zamlaskać, a nie się nie zgodzić
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
Moderowano przez: sm Masz już 80% ostrzeżeń ... wyluzuj.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Masakra co te pisiury teraz robią.
|
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: sm Masz już 80% ostrzeżeń ... wyluzuj. To ja mam wyluzować?Wyluzujcje swojego pupilka,co on jakiś święty z tym ohydnym słownictwem? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Masz tematy polityczne to tam bluzgaj. Nie wyciągaj tego gówna na wszystkie tematy. A jak nie pasuje to do domu.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Masz tematy polityczne to tam bluzgaj. Nie wyciągaj tego gówna na wszystkie tematy. A jak nie pasuje to do domu. Od bluzgania to jest twój kolega,może przeszkol go trochę względem sĺownictwa "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Może się zamkniesz i pójdziesz spać?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Może się zamkniesz i pójdziesz spać? Naprawdę poskarżyłeś się?No nie mogę.Może ty się zamkniesz fenomenie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie za dużo już tych tematów politycznych ?
|
|
|
|
|
A co sądzicie o nowej kolekcji Victoria's Secret?
|
|
|
|
|
Wypowiedziałem umowĘ Polsatowi.
Poza jątrzeniem niczego więcej nie serwują. W 2007 roku ten portal tez pracował dla PŁO. |
|