|
|
|
Witam, mam zamiar wyremontowac swoje mieszkanie (40m2):
- 2 pokoje, łazienka, kuchnia, przedpokój Interesuje mnie generalny remont. wszelkie malowanie szpachlowanie, podwieszane sufity, plytki, panele, itp itd. Poszukuje odpowiedniej firmy nie partaczy... I mniej więcej jakiejś ceny. Ktoś? cos? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tylko p. Sylwester Stepien z Pysznicy.Wspanialy fachowiec.
|
|
|
|
|
Ktoś miał doczynienie z tym Panem?
|
|
|
|
|
Najpierw elektryka, potem plombier hydraulika, potem sufity, malowanie pestka,
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Wiadomosc na PRIV
|
|
|
|
|
ludzie podwieszane sufity to taki kicz i przeżytek, do tego te switełka ledowe niezdrowe na wzrok, a jeżeli masz do tego mieszk. z płyty więc niezbyt wysokie to jeszcze se obniżysz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ludzie podwieszane sufity to taki kicz i przeżytek, do tego te switełka ledowe niezdrowe na wzrok, a jeżeli masz do tego mieszk. z płyty więc niezbyt wysokie to jeszcze se obniżysz niezdrowe na wzrok - haha dobre Kup sobie dobre ledy a nie biedronkowe to bedziesz zadowolona. Tylko płacisz za nie minimum 5x tyle co za te w markecie... Zrodla swiatla led to podstawa. Podwieszany sufit tez mozna ladnie zrobic, choc napinane ładniejsze... |
|
|
|
|
CYTAT ludzie podwieszane sufity to taki kicz i przeżytek, do tego te switełka ledowe niezdrowe na wzrok, a jeżeli masz do tego mieszk. z płyty więc niezbyt wysokie to jeszcze se obniżysz czy prosilem o opinie na temat sufitu i ledow? Chyba nie... |
|
|
|
|
masz wiadomosc na priv
|
|
|
|
|
Jakbym nie mial to skad bym wiedzial ze to fachowiec.
|
|
|
|
|
Lazienka rury co to jest,
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
CYTAT Lazienka rury co to jest, Twoj komentarz jest zbedny... |
|
|
|
|
CYTAT Lazienka rury co to jest, Twoj komentarz jest zbedny... |
|
|
|
|
CYTAT niezdrowe na wzrok - haha dobre umiech Kup sobie dobre to niestety prawda, najzdrowsze dla oczu jest światło zwykłych żarówek- finansowo wychodzi drożej ale jak ktoś ma wrażliwe oczy i interesuje się okulistyką to o tym wie. Tu problemem może być czy robiąc remont chcemy robić go oryginalnie według siebie czy to co modne, pospolite i u każdego. Ja przy remoncie miałam podobny dylemat ale nie żałuje- mam oryginalnie i nie jak każdy a goście jeszcze bardziej się zachwycają. |
|
|
|
|
jest w stalowej firma co sprzedaje bardzo ladne mieszkania wlasnie po remoncie w fajnym i nowoczesnym stylu zrobione. Namiarow nie mam ale znajoma moze miec, jak cos to zawsze mozesz zapytac czy tez sie zajmuja remontami. Bo z tego co wiem to sami robia takie mieszkania, a sa bardzo ladne, kiedys widzialam jakies zdjecia ich i wykonanie jest na bardzo wysokim poziomie. co do ceny nie wiem jak to wyglada
|
|
|
|
|
Bogdan Kulka Pysznica nie znam lepszego fachowca doradzi, pomoże zrobi polecam
|
|
|
|
|
Żaden normalny wykonawca nie poda Ci ceny bez oglądnięcia roboty i mniej więcej ustalenia szczegółów co gdzie i jak.
|
|
|
|
|
CYTAT Żaden normalny wykonawca nie poda Ci ceny bez oglądnięcia roboty i mniej więcej ustalenia szczegółów co gdzie i jak. otoz to Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Ot to, dokladnie tak jak wyzej
|
|
|
|
|
Polecam Tomasz Rębisz z Grybów dokładny staranny po wyjściu ekipy możesz wejść i mieszkać...
|
|
|
|
|
Witam, czy mogę prosić numer do Pana Bogdana Kulki?
|
|
|
|
|
Wiem, że post bardzo stary, ale mój problem aktualny. Potrzebuję fachowca do położenia płytek "na wczoraj". Zdaję sobie sprawę, że będzie to trudne, ale chyba możliwe. Proszę, powstrzymajcie się przed hejtowaniem.
|
|
|
|
|
Gdy ja potrzebowałem szafę na wymiar - "na wczoraj" - pozostało mi zamówić formatki, kilka narzędzi z Alledrogo i samemu skręcić
Od tej pory wszelkie meble robię samemu. Szybko, tanio. Jakość wykonania jest dużo wyższa niż w sklepowym badziewiu. Polecam tę drogę ;) Maszyna do cięcia (łamania), szlifierka kątowa, wiadro, mieszadło i ogień To nie jest kąśliwa uwaga - tylko rada. |
|