|
|
|
Dziś ok. 12 na zakupach w Tesco kupiłem m.in termos, prawdopodobnie przez pośpiech zostawiłem go w wózku sklepowym odstawionym na zewnątrz sklepu pod wiatę z wózkami. Po pół h się ocknąłem ale już go nie było, na informację też nikt nie oddał.
Gdyby ktoś znalazł proszę o wiadomość. Strata niby niewielka, termos za 16 zł kupiony do wody na mleko dla dziecka - ale zawsze to coś. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Mateusz Moderowano przez: magpie Proszę zamieścić bezpłatne ogłoszenie do działu ogłoszeń. To jest forum, nie dział ogłoszeń. Temat zamykam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ostatnio pod tesco kreciły się cy**** (panowie o sniadej karnacji ahah) i coś wciskali ludziom. Prędzej u nich pytaj, bo to lepkie ręce ma ta nacja i mogli przygarnąć
|
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio pod tesco kreciły się cy**** (panowie o sniadej karnacji ahah) i coś wciskali ludziom. Prędzej u nich pytaj, bo to lepkie ręce ma ta nacja i mogli przygarnąć Jak wyobrażasz sobie tą sytuacje? |
|
|
|
|
- Halo, gościu! Wycieraczki mam nowe, oryginalne. Albo pierfumy pachnące, nie podróbka gościu tylko 100% oryginał. Dobra cena.
- Nie dzięki. Ale może termos masz jakiś? Ciach, koleś wyciąga termos, jeb go na ziemię i dzwonić na pały. Prosta akcja. |
|
|
|
|
przeciez to uczciwi obywatele. Skoro pytales pracownika w informacji to mozna i brudasa
|
|
|
|
|
CYTAT - Halo, gościu! Wycieraczki mam nowe, oryginalne. Albo pierfumy pachnące, nie podróbka gościu tylko 100% oryginał. Dobra cena. - Nie dzięki. Ale może termos masz jakiś? Ciach, koleś wyciąga termos, jeb go na ziemię i dzwonić na pały. Prosta akcja. Haha, lepiej bym tego nie ujął. Dokładnie. Uczciwi obywatele hehe. Tą zaraze gonie zanim sama podejdzie! |
|