|
|
|
Szukam dobrego chirurga dziecięcego.Chodzi mi o odpowiednie podejście do małego dziecka.Kogos możecie polecić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Dariusza Zbyrada z Tbg, chodziłam do niego ze swoimi dziećmi, znajomi także korzystali z jego usług.Miły, kompetentny, super podejście do dzieci, godny zaufania.
|
|
|
|
|
Dzieki.Amoze jakiś miejscowy chiururg?potrzebuje porady od reki.sprawa jest pilna.
|
|
|
|
|
Pani doktor ze szpitala w Tarnobrzegu przyjmuje na osiedlu Ogrody, tzn musisz to sprawdzić bo tak było około rok temu. To chyba ordynator chirurgii dziecięcej. Miejscowego nie znajdziesz bo u nas nie ma chirurgii dziecięcej. Polecam osobiście doktora Michała Kądzielę z Rzeszowa, Szpital i poradnia na Lwowskiej mój syn miał robione 3 operacje u niego i wszystko jest ok dzięki doktorowi.
|
|
|
|
|
W stalowej nie ma nikogo takiego, my z corka jezdzimy do tbg najpierw do Pana Zbyrada a teraz do Pani Podpora Teresa. Polecamy i tego Pana i ta Pania, przyjmuja w przychodni na Mickiewicza 34 ;-)
|
|
|
|
|
Fakt- najlepiej i najbliżej do Tarnobrzega do specjalistów wymienionych wcześniej. W "Ogrodach" przyjmowała obecna ordynator chirurgii dziecięcej w Tarnobrzegu pani dr Pasierb/ małżeństwo państwa Podporów było wcześniej ordynatorami tej placówki/- nawet była reklama,że przyjmuje na NFZ ze skierowaniem od lekarza rodzinnego.
Niestety teraz znalazłem taką wiadomość: http://www.medycynawogrodach.pl/ |
|
|
|
|
Dziekuje wszystkim za odpowiedz i pozdrawiam.
|
|