|
|
|
hej wiecie może gdzie w stalowej jest dobry dermatolog znający się na skórze a nie tylko na braniu kasy , kogo polecacie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doktor Izabela Piłat-w Medyku
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Doktor Izabela Piłat-w Medyku Chyba żartujesz,stanowczo nie polecam.Mogę polecić pana Kowskiego.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Doktor Izabela Piłat-w Medyku Chyba żartujesz,stanowczo nie polecam.Mogę polecić pana Kowskiego. |
|
|
|
|
Jerzy Maciąg
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Iwona Serówka w przychodzni u Goli. Kowski porażka totalna
|
|
|
|
|
to już sam nie wiem
|
|
|
|
|
Powiem ci Romek twój komentarz przepięknyPoczytaj trochę na forach ogólnopolskich,może ktoś ci doradzi nie tyle co lekarza ale co z twoim problemem zrobić.
|
|
|
|
|
proszę o polecenie dobrego dermatologa.
Głównie chodzi o zmiany skórne, pieprzyki itp |
|
|
|
|
yyy lekarz na białych domach rok się męczyłem przepisał antybiotyk narazie wszystko ok unikać kobiety w ambulatorium przy hucie porażka
|
|
|
|
|
Doktor Izabela Piłat,faktycznie unikać pani z ambulatorium
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
ok wiemy kogo unikać a kogo odwiedzać?
|
|
|
|
|
Odwiedź doktora Maciąga, w końcu jest ordynatorem - choć sama u niego nie byłam więc nie wiem jaki naprawdę jest ale słyszałam opinię, że dobry. Długo chodziłam po dermatologach w Stalowej - pani Piłat, Serówka, Pieprzny, pan Kowski - niestety bez efektów. Pojechałam do Rzeszowa - dostałam kontakt i od tamtej pory jeżdżę tylko tam.
|
|
|
|
|
Rzeszów ul. Warzywna 3 poradnia dermatologiczna tel. 17 8594424.
Tam dostaniesz fachową pomoc. POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
Dołączył: 11 Maja 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mojej córce na trądzik dość uciążliwy pomogły leki przepisane przez Bambuch z przychodni pod Kasztanami w Nisku na Paderewskiego 14 tel.692 150 888 ( na NFZ).
W STW nie znam lekarza, który był by dobry na problemy skórne czy podobne gdyż z pomocy lekarskiej w STW 3 lata temu korzystał mój mąż i mu nie pomogło leczenie jakie zalecali. |
|
|
|
|
Ja tez polecam Bambuch z Niska ;)
|
|
|
|
|
Również poszukuję dobrego dermatologa, który pomoże mi uporać się z problemem tłustej i trądzikowej cery. Od dwóch lat chodzę od dermatologa do dermatologa i żaden nie był wstanie odpowiednio się mną zająć. Polecicie jakiegoś sprawdzonego dermatologa?
|
|
|
|
|
Odgrzewam temat...
Najlepiej na dziś, prywatnie Stalowa Wola - Nisko - Tarnobrzeg - Sandomierz... Dermatolog znajacy sie na swoim fachu dla dorosłej osoby. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Bambuch z Niska
|
|
|
|
|
Dwa razy byłam u Pani Doktor Piłat i w obydwu przypadkach mi pomogła. Także z własnego doświadczenia mogę polecić.
|
|
|
|
|
Witam,
Nie polecam p.Dr L.Kaudan.wizyta 180 zł. Po trzech wizytach i pobraniu materiału nie potrafiła postawić diagnozy. Strata czasu i pieniędzy. Pan Dr P.Piłat zdjagnozował i rozpoczął u mnie leczenie już na pierwszej wizycie. Efekty już widać. |
|
|
|
|
Hej, odświeżam temat ;) co sądzicie o Pani E.Turlewicz ? Czy ktoś może podzielić się opinią ? Jaki jest koszt prywatnej wizyty ?
aneta87 |
|
|
|
|
To i ja odświeżę temat: często lekarze (nie tylko dermatolodzy) próbują leczyć skutek a nie przyczynę...Zmiany chorobowe skóry to zwykle sygnał od organizmu i do problemu należy podejść całościowo: dokłądne badania, a na dzień dobry (o czym mało który lekarz powie) zmiana nawyków: zdrowy sen min7h, sport, zbilansowana dieta, nawodnienie min30lm/1kg masy ciała.
|
|