|
|
|
Witam, czy korzystał ktoś z usług pani z Chrzanowa koło Janowa Lubelskiego? Ma ktoś może do niej nr. tel? Jaka jest cena za kąpiel jednego dziecka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miodem to smaruje sobie tylko jak mnie swędzi ale tylko gryczanym ten najlepiej mi pomaga.
Tak sobie myśle czy gryczany będzie wyrabiał jak araby już przybędą. |
|
|
|
|
Znajome kupowały zioła w sklepie zielarskim (5zł) a później smarowały miodem z mąką i ponoć robale wychodziły. Później je zcinały maszynką. Ale w niecie piszą, że nie wolno ścinać bo resztki tych robali zatruwają organizm.
I nigdzie nie musiały jeździć i narażać dzieci na stres. ♥♥♥ |
|
|
|
|
21 wiek a ludzie wierza w takie rzeczy...żal.Autorowi postu proponuję zimny prysznic zamiast kąpieli w ziołach
|
|
|
|
|
ogólnie kąpiele w ziołach są bardzo zdrowe, ale nie wiem w jakim celu r50p chce kąpać dziecko?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
To są stare metody na pozbycie się larw z ciała. Moje dzieci mają gliste ludzką, lekami czy kroplami ziołowymi można pozbyc się glisty ale nie larwy bo one są umieszczone w całym ciele. Wiele osób korzystało z takich kąpieli i im pomogło. Nie wszyscy muszą w to wierzyć.Dlatego trzeba posmarować się miodem bo pasożyty ciągnie do słodkiego. Gdy zrobie dziecku jedną czy dwie kąpiele bedzie miało mniejszy stres w porównaniu z chorobami które ciągle męczo moje dziecko.
|
|
|
|
|
r50p polecam Ci przepisy Stefani Korżawskiej.
Wydała wiele książek, są też chyba przepisy na kąpiele na necie, ale musisz sprawdzić. Kup potrzebne zioła i zrób dziecku sama taką kąpiel, to jeszcze zaoszczędzisz. Pozdrawiam http://www.stefaniakorzawska.pl/ "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Znalazłam przepisy na kąpiele tylko trzeba wiedziec gdzie smarowac miodem, żeby larwy nie zrobiły krzywdy dziecku.
Dziękuję za rade i również pozdrawiam. |
|
|
|
|
Dramat! Wybaczcie ale nie mogę się powstrzymać....na dziesięć zdrowasiek dziecko do pieca wsadź!
|
|
|
|
|
Vernikabon syrop miodowo-ziołowy rewelacyjny na zwalczanie robali.Niedrogi i skuteczny.
|
|
|
|
|
Dramat to jest to co dziecko ma w sobie i cierpi przez to a nie kapiel i nacieranie miodem. Skoro jest coś takiego to warto spróbować. Wiele osób spróbowało i pomogło.
|
|
|
|
|
malinowa, jak nie odróżniasz modlitwy od leczenia ziołami, to po co zabierasz zdanie?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Kurcze pamuetam to cos Ciotka swojemu synowi robila ten eksperyment Wychodzilo mu cos z ciala Bylam mala i to byl kosmos dla mnie Do tej pory to troche tym przerazona Teraz chyba sama zrobie to moim dzieciom
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
:-> Żebyś ty wiedziała co robią gwiazdy Hollywood to byś zamarzyła za wiekami średnimi. ! Ważne ze działa a nie czy postępowe /Mariano kwiatuszku
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Słyszałam o tej pani doktor. Podobno bardzo dobra jest jednak nie mam kontaktu
|
|