|
|
|
doszly mnie sluchy iż siec tesco opuszcza nasz kraj... prawdopodobnie nastąpili zwolnienia z Tesco Stalowa wola.... prawda to czy ploteczka?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A niech spadają i nie wracają, nikt za nimi nie będzie tęsknił...
|
|
|
|
|
CYTAT doszly mnie sluchy iż siec tesco opuszcza nasz kraj... prawdopodobnie nastąpili zwolnienia z Tesco Stalowa wola.... prawda to czy ploteczka? W 2014 takie wieści były już w mediach branżowych. Podobna sytuacja jest ze Statoil. |
|
|
|
|
Chyba jakaś ploteczka bo tesco w naszym mieście ma się całkiem nieźle.
|
|
|
|
|
Tesco już chyba z rok temu wydało komunikat, że zabiera się stąd. Jak na razie nie widać tego, bo mają się nieźle.
Ja tam lubię robić u nich zakupy. Często mają promocje. |
|
|
|
|
mimo ze robie tam zakupy (tak - niestety) nie mam nic przeciwko zeby wyniesli sie z PL...
|
|
|
|
|
te słuchy krążą od ponad roku, od momentu ujawnienia afery z kreatywną księgowością, jeśli nawet się wycofa to pewnie ktoś to kupi , Walmart się zastanawiał i Auchan.
|
|
|
|
|
CYTAT (tak - niestety) Co Pan miał na myśli? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
dowiedziałem się ze to prawda... oficjalnie....na miejsce dużego tesko prawdopodobnie wejdzie Intermarche
|
|
|
|
|
Skoro oficjalnie to od kiedy?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Tesco wycofuje się z krajów gdzie sklepy nie przynoszą zysków.
W ostatnim roku nasz kraj był na drugim miejscu względem przychodów. W Polsce zamknęli tylko kilka słabych sklepów, sami dementuja pogłoski co by mieli znikać z naszego kraju. |
|
|
|
|
Znajomy tak pracował w centrali firmy i mówił że słyszał od znajomych, że tylko część sklepów jest zamykana...
|
|
|
|
|
Ale glupoty wypisujecie.Tesco w Polsce trzyma sie swietnie i nie zamierza nigdzie sie wyprowadzac hahah.Jestesacie glabami .Owszem w krajach azji cos tam nie tak bylo ale w Europie a juz na pewno w Polsce ,czechach ,UK wszystko kreci sie super ,sa bardzo dobre wyniki i jak narazie zadna konkurencja nie jest dla Tesco groznA.W Stalowej woli nawet planuje sie rozbudowe i unowoczesnienie sklepu a nie zamykanie.Skad sie biora takie glaby to ja nie wiem.
|
|
|
|
|
CYTAT (Olindaa87 ) Znajomy tak pracował w centrali firmy i mówił że słyszał od znajomych, że tylko część sklepów jest zamykana... Poważnie? Znajomy słyszał od znajomych? No to oficjalny news. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
nie wiem jak wy ale ja ze szkoły pamiętam taką zabawę jaka był ,,głuchy telefon" a to było już dość dawno pewnie ktoś powiedział ze powstanie coś nowego a wyszło ze tesco likwidują to tez podobnie jak staruszki rozmawiają nie do słyszy przekręci jedna druga i wychodzi co innego a co będzie to zobaczymy
adi |
|
|
|
|
CYTAT Ale glupoty wypisujecie.Tesco w Polsce trzyma sie swietnie i nie zamierza nigdzie sie wyprowadzac hahah.Jestesacie glabami .Owszem w krajach azji cos tam nie tak bylo ale w Europie a juz na pewno w Polsce ,czechach ,UK wszystko kreci sie super ,sa bardzo dobre wyniki i jak narazie zadna konkurencja nie jest dla Tesco groznA.W Stalowej woli nawet planuje sie rozbudowe i unowoczesnienie sklepu a nie zamykanie.Skad sie biora takie glaby to ja nie wiem. a świstak siedzi i zawija te brednie w sreberka ... |
|
|
|
|
wątpie aby tesco zdecydowało sie na takich ruch, jak dla mnie to tylko plotki, nie oddadzą rynku tak łatwo
|
|
|
|
|
Czytałem na forum stalowego miasta, że Tesco faktycznie znika z Polski, więc to raczej prawda. Pisał ktoś, że ma info od znajomego zatem marne szanse, by to była tylko plotka.
|
|
|
|
|
CYTAT Czytałem na forum stalowego miasta, że Tesco faktycznie znika z Polski, więc to raczej prawda. Pisał ktoś, że ma info od znajomego zatem marne szanse, by to była tylko plotka. Dobre Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT Czytałem na forum stalowego miasta, że Tesco faktycznie znika z Polski, więc to raczej prawda. Pisał ktoś, że ma info od znajomego zatem marne szanse, by to była tylko plotka. Bardzo dobre "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|