|
|
|
Witam orientuje się ktoś gdzie mogę zanieść ogłoszenia wynajmu kawalerki w Gorzycach oprócz strony olx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W sensie do jakiej gazety/biura ... czy chodzi Ci o stronkę/portal ?
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT W sensie do jakiej gazety/biura ... czy chodzi Ci o stronkę/portal ? Moderowano przez: magpie wygenerowano: Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów i złośliwości
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT W sensie seksu debilu Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów i złośliwości
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów i złośliwości
|
|
|
|
Pan moderator daje przyklad innym
+20 % nawet nie dostal Pies Cie jebal mozna pisac ?! Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
No proszę jak słomka z gumofilców wyszła hehehehe
|
|
|
|
|
Przecież tu nie ma moderatora, można robić co się chce ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
To się Bananek zdenerwował
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
ty masz strasznie niezdrowe marzenia,jakieś ukryte dziwne myśli.Freud miałby z tobą trochę roboty(sprawdź w wyszukiwarce kto to taki)
|
|
|
|
http://www.ogloszenia.tarnobrzeg.info/nieruchomoci,1,0.html
a co do wcześniejszych wypowiedzi nawet upomnienia nie dostał? admini śpią? |
|
|
|
|
Widzisz bananku coraz mniej osób na tym forum traktuje cie poważnie.Zdjęli cie z funkcji,dobrze że poznali się na twym prostactwie.Twoje wypowiedzi są
żałosne,no i zawsze musisz podeprzeć się jakimś obrazkiem(przedszkole mentalne) "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Przede wszystkim chodzi mi o strony internetowe choć gazeta też może byc
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów iwciaaa masz 4 lokalne portale których z grzeczności nie wymienię podobnie z gazetami Nowiny / Sztafeta (mają swoje internetowe wersje) może coś co jest tylko na Sandomierz lub Tarnobrzeg "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Widzisz Fiutor coraz więcej osób na tym forum wie że jesteś cwelem i lachociągiem iwciaaa masz 4 lokalne portale których z grzeczności nie wymienię podobnie z gazetami Nowiny / Sztafeta (mają swoje internetowe wersje) może coś co jest tylko na Sandomierz lub Tarnobrzeg Banach,twoje słownictwo świaddczy o tobie.Jesteś małym,sfrustrowanym człowieczkiem,widać to na odległość "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów i złośliwości
|
|
|
|
Pogrążasz się coraz bardziej świrze,uważaj bo babcia czyta
|
|
|
|
CYTAT CYTAT W sensie seksu debilu Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów i złośliwości A wypowiedz tego chwasta ? Tak ma zostać ? Dziwi mnie że nie reagujecie na zaczepki ... a moderujecie jak już ktoś się zaczyna sam bronić "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Czego się dziwisz?Aż ciśnie się powiedzenie"co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie"po prostu taki portal.Fiodor Cie obraził"debilem"pierwszy mimo tedo,że nawet wyciągną błędne wnioski co do tematu i oczywiście nie zoztał moderowany a Tobie puściły nerwy i magpie Cię dopadła.Na tym portalu i na tym forum zawsze byli równi i równiejsi.
|
|
|
|
|
Sorki ale mi nerwy nie puściły Ja nazywam rzeczy po imieniu Ten czop nie napisał chyba jeszcze posta na temat ... w sumie mało mnie to od pewnego czasu interesuje ... jeśli nie pisze do mnie ... pozwalają mu na to ich sprawa ... ale jeżeli widzę że taki prostak mnie wyzywa a niema reakcji no to przepraszam ale takim "ludziom" nie można popuszczać bo im sperma na mózg siada i z posta na post pozwalał by sobie na więcej ... a tak ...jeden wpis i stulona PiSda
|
|
|
|
CYTAT Sorki ale mi nerwy nie puściły Ja nazywam rzeczy po imieniu Ten czop nie napisał chyba jeszcze posta na temat ... w sumie mało mnie to od pewnego czasu interesuje ... jeśli nie pisze do mnie ... pozwalają mu na to ich sprawa ... ale jeżeli widzę że taki prostak mnie wyzywa a niema reakcji no to przepraszam ale takim "ludziom" nie można popuszczać bo im sperma na mózg siada i z posta na post pozwalał by sobie na więcej ... a tak ...jeden wpis i stulona PiSda Co chuju pierdolisz(też nazywam cie po imieniu).Myślisz że nikt nie widzi twoich gamoniowatych wypowiedzi? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Sorki ale mi nerwy nie puściły Ja nazywam rzeczy po imieniu Ten czop nie napisał chyba jeszcze posta na temat ... w sumie mało mnie to od pewnego czasu interesuje ... jeśli nie pisze do mnie ... pozwalają mu na to ich sprawa ... ale jeżeli widzę że taki prostak mnie wyzywa a niema reakcji no to przepraszam ale takim "ludziom" nie można popuszczać bo im sperma na mózg siada i z posta na post pozwalał by sobie na więcej ... a tak ...jeden wpis i stulona PiSda Myślisz chwaście że nie widzą co ty tu pierdolisz i wyprawiasz? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|