|
|
|
Czy ma ktoś może niepotrzebne płyty winylowe, może gdzieś leżą, kurzą się? Chciałabym dla taty pozyskać kilka takich płyt z lat jego młodości m.in. Modern Talking, ERUPTION. A może w Stalowej Woli jest jakiś sklep gdzie można dostać płyty do Gramofonu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ma ktoś może niepotrzebne płyty winylowe, może gdzieś leżą, kurzą się? Chciałabym dla taty pozyskać kilka takich płyt z lat jego młodości m.in. Modern Talking, ERUPTION. A może w Stalowej Woli jest jakiś sklep gdzie można dostać płyty do Gramofonu? ja na allegro kupowałam ostatnio płyty |
|
|
|
|
Może coś w piwnicy się znajdzie
|
|
|
|
|
Na Gieldzie w Sandomierzu mozesz znalesc kilkaset sztuk - co tydzien w soboty - radzę wybrać się rano.
|
|
|
|
|
W Rozwadowie w sklepie ze starociami jest sporo płyt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam.
Chetnie kupie plyty vinlyowe lub kasety magnetofonowe z lat 80-90 punkowych kapel. Prosze o kontakt na private. |
|
|
|
|
Mam kilka płyt Polskich, interesuje Cię to?
|
|
|
|
|
wracając do tematu czy ma ktoś niepotrzebne plyty ale CD z muzyka?? z racji kolekcjonowania muzyki odkupie plyty
|
|
|
|
|
CYTAT wracając do tematu czy ma ktoś niepotrzebne plyty ale CD z muzyka?? z racji kolekcjonowania muzyki odkupie plyty Czy jesteś zainteresowany np takim zestawem: Marek Sierocki przedstawia: I Love Ballads, Marek Sierocki przedstawia: I Love Rock'n' Roll. Płyty są całkowicie nowe w folii. Cena na opakowaniach 39.99. Tu więcej na ich temat |
|
|
|
|
nie zbieram składanek, jedynie wydane przez dany zespol oficjalna plyte cos w stylu the best of....
|
|