|
|
|
Witam czy znajdę w mieście dobrego Dentystę który przyjmie mnie za darmo lub nie jest `wymagający` finansowo ? pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam czy znajdę w mieście dobrego Dentystę który przyjmie mnie za darmo lub nie jest `wymagający` finansowo ? pozdrawiam Może po prostu umów się na nfz? Ty sam pracujesz za darmo? |
|
|
|
|
niepytaj - wiadomość na p.w.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
CYTAT Witam czy znajdę w mieście dobrego Dentystę który przyjmie mnie za darmo lub nie jest `wymagający` finansowo ? pozdrawiam O jak tak za darmo lubisz to mam sporo roboty, za darmo cie najme. |
|
|
|
|
Witam chcialabym nieco informacji nt Pani Anny Smolinskiej tzn w jakich godzinach przyjmuje i jakies aktualne namiary tel bo ten 502 105 862 jest wyl.z gory dzieki
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
CYTAT Witam chcialabym nieco informacji nt Pani Anny Smolinskiej tzn w jakich godzinach przyjmuje i jakies aktualne namiary tel bo ten 502 105 862 jest wyl.z gory dzieki Ja też mam problem z dodzwonieniem się do P. Doktor. Próbuje od ferii zimowych, bezskutecznie. Chętnie skorzystam z pomocy w kontakcie z Panią stomatolog. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Może zgubiła telefon na feriach
ewentualnie tu masz link do strony męża Pani Ani i telefon do niego http://www.smoli(...)kontakt/ >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Dzwoniłam do Pana Marka (męża P. Doktor).
Mogę tylko uspokoić wszystkich i zachęcić do ponownych prób nawiązania kontaktu telefonicznego z P. Doktor. Ja już dzisiaj pasuję ale....od poniedziałku znów startuję Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
poradźcie proszę do jakiego dentysty na NFZ warto sie wybrać w Stalowej??
|
|