|
|
|
Witam, potrzebuje opinii na temat domu weselnego/ludowego w Zarzeczu. Wiem, że potrzebna kuchara ale czy polecacie ta sale? Ile osób może tam sie zmiescic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Byłem - polecam, sala bardzo duza, kuchnia nowoczesna-chłodnia
|
|
|
|
|
bylam tam na weselu, bylo ok 150 osob i bylo elegancko, bez scisku
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Byłem tam na 2 weselach, przy prawie 200 osobach jest za duży ścisk, przy 140 było w sam raz.
|
|
|
|
|
Bywały też weselne przyjęcia na 300 osób.Udostępniany był wtedy balkon no ale komfortu podczas tańca to nie było. Ostatnio jedna z firm która stroi sale zrobiła oświetlenie z listw i par led
. Kapitalnie to wyglądało. W sali jest klimatyzacja duża kuchnia z chlodnią i jeśli ktoś ma czas i pomysł na takie przyjęcie to jest bardzo dobre miejsce. Samemu trzeba zadbać o wiele rzeczy, ale jak się ma dobrą ekipę kucharek one we wszystkim pomogą nawet zakupy na potrzeby menu same zrobią bo wiedzą ile jest potrzeba wszystkiego. |
|
|
|
|
Polecam do dekoracji firmę SOWADECOR - Agnieszka Sowa - posiada sliczne dekoracje do sali a le nie tylko, kwaiaty, farbany oraz pojazd ślubny
Naprawdę warto, byli goście z zagranicy bardzo zachwyceni |
|
|
|
|
chce tam robić wesele, lista na 237 osob, napewno ktoś odmówi, myślę że bedzie dobrze
|
|