|
|
|
Czy orientuje się ktoś, które zakłady mechaniczne oferują auto zastępcze na czas naprawy i jaka jest mniej więcej cena za udostępnienie takiego auta ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A to nie ubezpieczyciel dostarcza auto zastępcze? Za darmo nikt ci autka zastępczego nie da.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=351854
|
|
|
|
|
CYTAT Czy orientuje się ktoś, które zakłady mechaniczne oferują auto zastępcze na czas naprawy i jaka jest mniej więcej cena za udostępnienie takiego auta ? Chodzi o naprawę mechaniczną czy blacharską (stłuczka)?Po stłuczce o auto zastępcze domagaj się od ubezpieczyciela sprawcy lub swojego jeśli masz autocasko.
|
|
|
|
|
Ja po wypadku dostałem nowego mondziaka na 6 tygodni na zastepcze u Pana Słomianego w Nisku. Po pierwsze polecam robotę, po drugie zajeli sie uzeraniem z ubezpieczycielem i bez stresu mialem zastepcze auto.
|
|
|
|
|
Drodzy użytkownicy jak zawsze skomplikowaliście prostą sprawę. Potrzebuję auta na czas naprawy mechanicznej na jeden dzień i pytam, który warsztat mi zaoferuje auto zastępcze na dojazd do pracy. Nie mam możliwości od kogo pożyczyć auta.
|
|
|
|
|
CYTAT Drodzy użytkownicy jak zawsze skomplikowaliście prostą sprawę. Potrzebuję auta na czas naprawy mechanicznej na jeden dzień i pytam, który warsztat mi zaoferuje auto zastępcze na dojazd do pracy. Nie mam możliwości od kogo pożyczyć auta. Oj to już nie pytaj bo jeszcze bardziej skomplikują ci tak prostą sprawę.Radź sobie sam "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Drodzy użytkownicy jak zawsze skomplikowaliście prostą sprawę. Potrzebuję auta na czas naprawy mechanicznej na jeden dzień i pytam, który warsztat mi zaoferuje auto zastępcze na dojazd do pracy. Nie mam możliwości od kogo pożyczyć auta. kiedys na miescie widzialem chyba auto zastepcze u tabora. tak mi sie kojarzy. Auta zastepcze sa tez na pewno w ASO toyota czy VW. |
|