|
|
|
Zbliżają sie moje 18 urodziny i planuje zrobic jakąs imprezke. Jakie miejsca w Stalowej lub okolicy polecacie na taką okazję ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sydney Zarzecze, restauracja Słoneczko, Sezam, Lasowianka, bary pizzerie, co chcesz, cukiernie, w domu mozna zrobic !!!!!!
|
|
|
|
|
Zalezy ile chcesz osob zarobic i Twoj lub rodzicow budzet.
Pub JOKER, Planeta, Labirynt, Pizzerie. Lokali w Stalowej jest bardzo duzo. Zalezy co wymagasz, ile ludzi i kasa. Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
Jesli dużo ludu to polecam zrobić 18-nastke w jakies remizie w okolicach stalowej
|
|
|
|
|
Liczylem że na tej osiemnastce będzie tak ok.15 osoób .
|
|
|
|
|
Ja swoją 18 tkę użądziłem w Flamingo polecam
|
|
|
|
|
jak na ok. 15 osób to polecam rustice koło policji, w jednej części miejsce siedzące, w drugiej do zabawy, ja tam miałam i było super, akurat na tyle samo osób
|
|
|
|
|
OSP Charzewice super miejsce.
|
|
|
|
|
Rok temu szukałam lokalu i szału nie ma. Zależy ile chcesz zapłacić, ceny około 40-50 zł za osobe. Joker odpada - od razu powiedzą Ci że im sie to nie opłaci..zamknięcie lokalu na jeden wieczór z powodu osiemnastki to dla nich strata. Z tego co pamiętam najtaniej wychodziła rustica koło policji, zdażyła sie tam kiedyś burda na osiemnastce i cóż policja szła 45 min to lokalu który jest naprzeciwko ;/ OSP Charzewice to dobry wybór.
|
|