|
|
|
Mam pytanie do jeżdżących przez Niemcy:
czy toalety przy autostradach i na stacjach benzynowych w Niemczech są płatne? Chodzi o generalną zasadę, a nie o wyjątki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chcesz muszle pozbierac i potem sprzedac? Sa specjalnie oznakowane - juz sprawdzalem.
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
|
|
CYTAT Chcesz muszle pozbierac i potem sprzedac? Sa specjalnie oznakowane - juz sprawdzalem. Nie pytałem czy są pilnowane ale czy są płatne |
|
~~bodynga | |
|
|
większość jest bezpłatnych, ale jest czyściej niż w naszych płatnych
|
|
|
~~wfk | |
|
|
toalety przy autostradach są bezpłatne natomiast na niekorych tylko stacjach płatne .
|
|
|
~~???? | |
|
|
Jezeli zatrzymujesz sie tam gdzie sa bary sa tam platne 0.50 Eurasa , na parkingach gdzie sa tylko WC lejesz gratis , ale tam przynajmniej tak do 50 kilometrow od granicy kreci sie duzo celnikow i latwo o niepotrzebna kontrole
|
|
|
~~podroznik | |
|
|
W PL przed granica np. na SHELU przed Zgorzelcem tez Cie skasuja na 1,5 zeta albo na 0.5 Euro
|
|
|
~~assan | |
|
|
tyko zdajesz sobie sprawę ze wrócisz lżejszy? a mniej obywatela to strata dla kraju.
|
|
|
~~Jarząbek | |
|
|
ale dla dzieci do jakiegos tam wzrostu jest bezplatne wystarczy kucnac i przejsc przez ta smieszna bramke i mozna srac w ten niemiecki klozet do woli TESTOWALEM
|
|
|
|
|
|
Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ...
Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~jako | |
|
|
CYTAT Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ... Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... Przez takich burakow jak Ty mamy taka jaka mamy opinie na zachodzie , brudasy , bez zebow w brudnych butach i do tego zlodzieje heheheh |
|
|
|
|
|
CYTAT Chcesz muszle pozbierac i potem sprzedac? Sa specjalnie oznakowane - juz sprawdzalem. Dajesz po jajach. Aż się zachłysnąłem piwem. Prawie się utopiłem. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ... Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... Przez takich burakow jak Ty mamy taka jaka mamy opinie na zachodzie , brudasy , bez zebow w brudnych butach i do tego zlodzieje heheheh Te baran my Moskwe zdobyli Hitler nie. Za cienki Bolek do rozmowy jestes dla mnie zawitaj w nastepnym wieku.! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Na opinie Zacodu moge ....
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Za cienki Bolek do rozmowy jestes dla mnie zawitaj w nastepnym wieku.! Może nie powinienem się wtrącać, ale pofolgujcie trochę. Pyskówka to nie najlepszy pomysł... |
|
~~hahah | |
|
|
HAHAHAHHA - no to wyszlo szydlo z worka, Polacy sa skompi, kradna, zalatwiaja potrzebny fizjologiczne gdzie popadnie, sa klotliwi i na koniec podaja sie za dzieci w niemieckich toaletach
|
|
|
~~Heniek | |
|
|
CYTAT Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ... Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... Ty REIKER to chyba masz coś z głową. Zastanawiam się czy można "TO" u Ciebie wyleczyć. |
|
|
|
|
|
no ,ale jak zapłacisz te 0.5 eurasa to potem te pół euro odbijasz od rachunku np.za kawę,itd
|
|