|
|
|
Informacja o wykonawcach biorących udział w Dniach Stalowej Woli:
1 maja - Hugo i Przyjaciele (Polsat) - program estradowy dla dzieci - Kabaret LIMO - Zespół Perfect 2 maja - Pan Yapa Show (TVP) - program estradowy dla dzieci - Zespół HEY 3 maja - Kabaret ELITA - Krzysztof Krawczyk Program uzupełniają koncerty Orkiestry Szałamaistek WDK Rzeszów, występy orkiestr dętych, występy estradowe lokalnych artystów oraz pozasceniczne działania artystyczne. http://www.mdkst(...)oli.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nieźle to wygląda, zwłaszcza Perfect i Hey, ale Limo, Elita i Krawczyk tez są OK
|
|
~~Jarząbek | |
|
|
No to ladnie sie bedzie dzialo... Perfect Impreza 1 klasa
|
|
|
|
|
|
WoW fajnie fajnie tylko ogólnie mało tego chyba, że wszystko się ma zacząć po godz. 18
|
|
~~edi | |
|
|
Super, nie mogli trafić lepiej, dla każdego coś miłego, a ja zamierzam być na wszystkim hehe
|
|
|
~~HEJHEY | |
|
|
swietna nowina,pokazmy ze mamy ten kryzys daleko w powazaniu
|
|
|
|
|
|
Świetnie że będzie Perfect hey też będzie że hejjj
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
|
|
Najbliższe wydarzenie:
Dni Stalowej Woli - 2009. Z roku na rok jest coraz gorzej! Ludzie program na dni Stalowej Woli w/g was jest super. Poprostu skandal! Program jest tak bogaty,że ludzie o różnych zainteresowaniach mogą coś wybrać. - atrakcją będą młodzi ludzie w strojach rycerskich.(Matoły z grodu i okolicznych wsi walczący o wzgledy towarów wyrwanych z pod opieki rodziców.) - „Ludzie naszego miasta”(No karki,dresy i inna badziew sie ujawni.) - Czy w programie znalazły się tradycyjnie koncerty pieśni religijnych.(No nie o tym zapomniano...) Poproszę o rozwinięcie\"Myśli\"w odniesieniu do programu dni świat.(WIELOWSI.) „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT WoW fajnie fajnie tylko ogólnie mało tego chyba, że wszystko się ma zacząć po godz. 18 "Myśl logicznie i praktycznie".: A ze zblizaja sie wybory: Po czyjej stronie staniesz Po czyjej stronie staniesz? A ja jestem cfany i stanę po stronie silniejszego i tego co wygrał wojnę... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~ifg | |
|
|
tekie imprezy to nie sa z zalozenia dla wszystkich i chyba dobrze :] to jest impreza dla wiekszosci, jezeli chcesz spiewy koscielne, zamiast na dni stalowej udaj sie na probe choru, jezeli to za malo pozycz se film z niszowym kinem np islandzkim i jakos dlugi weekend przezyjesz :]
|
|
|
|
|
|
CYTAT tekie imprezy to nie sa z zalozenia dla wszystkich i chyba dobrze :] to jest impreza dla wiekszosci, jezeli chcesz spiewy koscielne, zamiast na dni stalowej udaj sie na probe choru, jezeli to za malo pozycz se film z niszowym kinem np islandzkim i jakos dlugi weekend przezyjesz :] Za mądry dla ciebie,kto mądrzejszy od ogółu matołów! „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
rowniez slodkich snow zycze :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
powiem Ci reiker że wydawałeś się dość inteligentny ale po Twoich wypowiedziach sądzę że byś był dobrym kompanem do rozmowy w tematach typu rst jedzie do miasta, rni jedzie do miasta, ats czy bagpak albo inne tego typu dyskusje...
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~hahah | |
|
|
CYTAT powiem Ci reiker że wydawałeś się dość inteligentny... HAHAHAHAH - rajker ynteligentny? Hhahahah, rajker to taka Jola Rutowicz tego forum. Ty tez musisz byc jakos "niebardzo", skoro myslales ze rajker jest powazny... |
|
|
|
|
|
Powiem ze moze byc ciekawie
|
|
~~lol:) | |
|
|
CYTAT "Myśl logicznie i praktycznie". Szkoda, że na Ciebie już za późno. A ja jestem cfany i stanę po stronie silniejszego i tego co wygrał wojnę... Ty? Cfany? Heh, dobre sobie. Z tego co napisałeś wynika, że jesteś przysłowiowa cio^a i chowasz się za silniejszymi. W wielu Twoich wypowiedziach widać to, że potrafisz tylko i wyłącznie posługiwać się czyimiś (nie swoimi) wypowiedziami. Robisz zamęt nie swoim dziełem I nawet się do tego nie chcesz przyznać, to najlepsze. A jak już coś wyjdzie na jaw, że jesteś po prostu lewus - chowasz się i milknie chwilowo słuch o Tobie. Nie wiem czy się uczysz czy też masz szkołę podst. skończoną. Nie wiem czy pracujesz czy też żebrzesz od mamusi.Ale jedno jest pewne. Poziom, twoich wypowiedzi jest poniżej zera Słyszałeś to (już nawet jesteś znany): Rozwiedziony Reiker spotyka na przyjęciu obecnego męża swojej byłej żony. Po kilku drinkach nabrał odwagi, podchodzi do gościa i pyta z przekąsem: - No... jak to jest używać takiego przechodzonego sprzętu? Na to nowy mąż odpowiada: - Nie jest źle. Po pierwszych 5 centymetrach dalej to właściwie nówka. Mam nadzieję, że powstaną nowe na Twój temat odziwo zabawne są |
|
|
|
|
|
ehh a wam sie temat nie pomylil ??????
|
|
|
|
|
'A ja jestem cfany i stanę po stronie silniejszego i tego co wygrał wojnę'
Znaczy Reiker jesteś pieprzonym tchórzem i ciotą! |
|
|
|
|
no w tym roku całkiem fajnie sie zapowiada Najbardziej roz**erdala mnie jak widze gówniarzy 12 letnich z browarami i szlugami na ławkach a obok ludzie z dziećmi niezły kontrast
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Informacja o wykonawcach biorących udział w Dniach Stalowej Woli: 1 maja - Hugo i Przyjaciele (Polsat) - program estradowy dla dzieci - Kabaret LIMO - Zespół Perfect 2 maja - Pan Yapa Show (TVP) - program estradowy dla dzieci - Zespół HEY 3 maja - Kabaret ELITA - Krzysztof Krawczyk Program uzupełniają koncerty Orkiestry Szałamaistek WDK Rzeszów, występy orkiestr dętych, występy estradowe lokalnych artystów oraz pozasceniczne działania artystyczne. http://www.mdkst(...)oli.html Kaśka na żywo Nie wiem jak was ale mnie jej gos poprostu rozpie...... Próbka : http://www.youtu(...)MmFdUxxw |
|
|
|
|
Próbka
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
|
|
Pojade na kabarety Chyba
|
|
|
|
|
Coś się dzieje.... w końcu...
|
|
|
|
|
Dni Stalowej od dzis do niedzieli
|
|
|
|
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|