|
|
|
Pilnie szukam w Stalowej bardzo dobrego stomatologa - endodontę, który przeprowadzi powtórne leczenie kanałowe pod mikroskopem. Kanał nie został wypełniony do końca i ząb dalej boli a dentysta który leczył ząb twierdzi, że sie nie da (zakrzywiony korzeń)- ząb nie był leczony pod mikroskopem. Osoby polecające Dentes proszę o podanie konkretnego lekarza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, polecam Dentes i Panią Patrycję.
|
|
|
|
|
Polecam ArtDent na osiedlu "Ogrody", Pani Lidia Kicińska. Stomatolodzy rozkładali ręce nad moim "trudnym" leczeniem kanałowym, odsyłali do Lublina lub Rzeszowa. Stomatolog z Lublina poleciła Panią Kicińską, która profesjonalnie zajęła się sprawą - ząb jak nowy
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 29 Maja 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Multident chyba też pod mikroskopem leczy.
|
|
|
|
|
eczenie kanałowe robi Ewa Zielinska Narutowicza 811prywatnie lub na fundusz Mobika Kwiatkowska edukacja tam pytac a co do aparatu stałego stomatolog-ortodonta dla zainteresowanych to Danuta Bara gaduła ale wszystko wytłumaczy zdjecie wyjmie pokazuje co jak rzeba robic byle sie jej sluchac i bedzie ok bo ona sie zna i nie lubi pacjentow co nie sluchaja profesionalizm nagada sie ale robi sama systematycznie i z glowa polecam !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Przed korzystaniem z usług MULTIDENTU wszystkich przestrzegam.
Mikroskop służy im jedynie do zbierania kurzu - nigdy nie widziałam aby go używali. Leczyłam tam 2 zęby kanałowo, mikroskopu nie używali- nawet tego nie zaproponowali - obydwa źle zrobione(nie wypełnione do końca kanały). Pierwszego zęba poprawiali 3 razy z bardzo mizernym skutkiem - ząb ciągle bolał. Mało tego skasowali mnie dodatkową 100 za leczenie 4 kanału, którego nigdy nie zrobili(potwierdził to dentysta, który mi tego zęba uratował). Z drugim zębem już nie ryzykowałam i od razu poszłam gdzie indziej na powtórne leczenie. |
|
|
|
|
podajcie cene za wypelnienie kanału pod mikroskopem
|
|
|
|
|
CYTAT Przed korzystaniem z usług MULTIDENTU wszystkich przestrzegam. Mikroskop służy im jedynie do zbierania kurzu - nigdy nie widziałam aby go używali. Leczyłam tam 2 zęby kanałowo, mikroskopu nie używali- nawet tego nie zaproponowali - obydwa źle zrobione(nie wypełnione do końca kanały). Pierwszego zęba poprawiali 3 razy z bardzo mizernym skutkiem - ząb ciągle bolał. Mało tego skasowali mnie dodatkową 100 za leczenie 4 kanału, którego nigdy nie zrobili(potwierdził to dentysta, który mi tego zęba uratował). Z drugim zębem już nie ryzykowałam i od razu poszłam gdzie indziej na powtórne leczenie. Miałam dokładnie tak samo. Ale ja dostałam gratis w postaci dwóch złamanych narzędzi pozostawionych w zębie, o których dowiedziałam się dopiero od lekarza robiacego poprawkę. A jeśli chodzi o ból, to myślałam, że będę gryźć ściany. |
|