Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Siema ludzie tak jak w temacie potrzeboje vag'a zeby sobie autko sprawdzic lub moze ktos za nieduze pieniadze jest w stanie sprawdzic mi auto, ogolnie chodzi mi o ustawienie dawki paliwa i sprawdzene ustawienia konta przepustnicy.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
aha chcialem dodac ze PAWLIK odpada
|
|
|
|
|
CYTAT Siema ludzie tak jak w temacie potrzeboje vag\'a zeby sobie autko sprawdzic lub moze ktos za nieduze pieniadze jest w stanie sprawdzic mi auto, ogolnie chodzi mi o ustawienie dawki paliwa i sprawdzene ustawienia konta przepustnicy. W Boschu badanie komputerowe ,ustawienie dawki paliwa i chyba chodziło ci o ka wtrysku 200 zł.Daja na wszystko wydruki masz pewnosc 100% ze zrobia to dokładnie i prawidłowo.Moze to i drogo ale bedziesz zdowolony i masz gwarancje na pismie. |
|
|
|
|
CYTAT W Boschu badanie komputerowe ,ustawienie dawki paliwa i chyba chodziło ci o ka wtrysku 200 zł.Daja na wszystko wydruki masz pewnosc 100% ze zrobia to dokładnie i prawidłowo.Moze to i drogo ale bedziesz zdowolony i masz gwarancje na pismie. Co to za zakład BOSCH??????? Diagnostyka VAG kosztuje max. 100 Zeta, a jesli to Pawlik koło mostu, tak kasuje po 200 zł, to zdzierca. Pozdr, |
|