| ~~ironiaznu | |
|   | |
| 
      ok...skonczmy ta niesmaczna wymiane zdan. Prosze o 5 argumentow, ktore pzekonaja mnie do oddania glosu na obecnego wlodarza Stalowej Woli.
       | |
|  | 
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
|  | 
| ~~Powazny | |
|   | |
| 
      Oj,Ciezko bedzie.
       | |
|  | 
| ~~Jan | |
|   | |
| 
      Dla mnie Szlezak nie istnieje.
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      mysle nad jednym i mam problemy
       | |
|  | 
| ~~Paweł | |
|   | |
| 
      zastanawialem sie dosc dlugo i nic! Szlezak juz mojego glosu nie dostanie na pewno!
       | |
|  | 
| ~~Lilka | |
|   | |
| 
      Tyly..
       | |
|  | 
| ~~herman | |
|   | |
| 
      Dam jeden!!! ale chyba wazny... Przez cztery lata nie slyszalem nic o korucji tego pana!! Pewnie bylem gluchy, ale o tym przekonaja mnie sztabowcy JK  pozdr. | |
|  | 
| ~~Roma | |
|   | |
| 
      Ja nie sztabowiec.A o naduzywaniu alkoholu slyszales?O arogancjii bucie.O lekcewazeniu ludzi?O klamstwach?O balaganiarstwie w papierach?Otym ze jest du..nie urzednik?etc.etc.
       | |
|  | 
| ~~Monk | |
|   | |
| 
      Ja na niego glosowalem 4 lata temu - ale teraz nie ma co marzyc o moim glosie zreszta tak samo jak Rzegocki i Sagatowska. Tak po za tym to jego pracownicy nie maja nawet o nim dobrego zdania - mowia ze ochlejtus pod kazdym wzgledem - i bardzo czesto dlugo sie nie pojawial w urzedzie bo pil. Ponadto wiele osob z SIPu zapisanych zostalo da liste pod naciskiem Szlezaka - nie mieli wyjscia bo... mozna stracic prace. W chwili obecnej zastanawiam sie nad glosem dla Kotulskiego - bo zauwazylem jedno odnosnie niego: kazdy sie go boi wiec widac sa ku temu jakies powody. | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      apropos korupcji poczytaj debatę w sztafecie i wykorzystywanie pieniędzy publicznych w kampanii
       | |
|  | 
| ~~ | |
|   | |
| 
      Heh, jeśli to ma być kulturalna wymiana zdań... Ktoś  rzuca jeden argument za a zaraz zostaje wyzwany od buców, przez kogoś kto wspomina coś o arogancji i braku kultury??? Sam jesteś aroganckim, niekulturalnym bucem!!!
       | |
|  | 
| ~~Jaga | |
|   | |
| 
      Buta nie ma nic wspolnego z bucem.Jezyk polski sie klania.Chociaz zgadzam sie z tym ze i jeden i drugi wyraz pasuje do Szlezaka jak ulal.
       | |
|  | 
| ~~Mis | |
|   | |
| 
      Ja nie wiedze zadnych argumentow "za" - szkoda ze inne miasta w regionie sie roziwjaja a tlyko Stalowa zostaje w  tyle.
       | |
|  | 
| ~~nemo | |
|   | |
| 
      Mysle i mysle i nic nie moge wymyslic To zadanie przerasta mieszkancow naszego miasta.
       | |
|  |