|
|
|
poszukuje warsztatu samochodowego na terenie stalowej woli lub niska, chodzi o wymiane uszczelki pod glowica i splanowanie głowicy. wszystkich kumaych prosze o odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fajnie jak bys mial jakiegos znajomego,ktory by ci to zrobil bo nie jest to jakies strasznie trudne;)
wracajac do pytania to najbardziej odpowiednim zakladem bedzie zklad PUKALAK na gorce rozwadowskiej, nie trudno go znalezc,gosc sie troche ceni ale szlify walow, glowic itp robia od bardzo dawna i dodam ze dosc solidnie,warto najpierw spytac o cene i troche sie potargowac.pozdrawiam |
|
|
|
|
Chciałeś powiedzieć pukalak psuje od dawna.
Bo jak świat światem to jedna tulejke dobrze stoczył tak zawsze o czymś zapomniał, lub cos źle zrobił. Słysząłem bardzo duzo złych opini jedź do Tabora w rozwadowie koło wieży cisnień to ci zrobi uszczelke w dobrej kasie pozdro. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
orientujesz sie w jakiej kasie u niego bym sie zmiescil? w sumie to tez zalezy napewno od silnika no ale moj to znowu jakis nowy to niejest bo 10 letni diesel i jak masz namiary na tego tabora to podaj jak mozesz z góry dzieki
|
|
|
|
|
zawoziłam kiedys miskę olejowa do spawania właśnie do Rozwadowa, bo nikt inny wtedy nie spawał aluminium. Musiałam na nią czekac ponad 2 tygodnie bo ten Pan P. był przez te 2 tygodnie bardzo niedysponowany, złapał cuga. Więc jak chcesz do niego coś oddac do roboty to musisz trafić na te dobre dni - bezcugowe. Znajomi mówili, że on ma tak fifty fifty. Życzę powodzenia
susza |
|
|
|
|
jesli decydujesz sie komus zlecic wymiane uszczelki (co jest bardzo nie rozsadne, nie ma to jak samemu) - zacznij od sprawdzenia jego kompetencji, czy wie jaka jest procedura wymianu uszczelki w danym modelu, czy zna procdurę np. dokręcenia głowicy.
Wpierw zaopatrz sie w instrukcje serwisową i szybko sparwdzisz jego kompetencje. nastepnie czy posiada klucz dynamometryczny - z LEGALIZACJĄ. 98% na wstepnie po takiej selekcji odpadnie |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Chciałeś powiedzieć pukalak psuje od dawna. Bo jak świat światem to jedna tulejke dobrze stoczył tak zawsze o czymś zapomniał, lub cos źle zrobił. Słysząłem bardzo duzo złych opini jedź do Tabora w rozwadowie koło wieży cisnień to ci zrobi uszczelke w dobrej kasie pozdro. Zapomniałeś doda, że Pukalak partaczy robotę ale tylko obcym dla Tabora robi cycuś glancuś http://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=81575&c=227&f=43 Prawda jest taka, że u Pukalaka obrabia silniki 90% mechaników z naszego regionu. Sam rozbiórki się raczej nie chce podjąć bo i bez tego jest zawalony robotą Problemem jest tylko ze znalezienie mechanika który za rozsądną kasę i fachowo rozbierze i złoży silnik bo głowicę i tak pewno będzie skrobał Pukalak |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT zawoziłam kiedys miskę olejowa do spawania właśnie do Rozwadowa, bo nikt inny wtedy nie spawał aluminium. Musiałam na nią czekac ponad 2 tygodnie bo ten Pan P. był przez te 2 tygodnie bardzo niedysponowany, złapał cuga. Więc jak chcesz do niego coś oddac do roboty to musisz trafić na te dobre dni - bezcugowe. Znajomi mówili, że on ma tak fifty fifty. Życzę powodzenia Mojemu koledze ładnych kilka lat temu wymieniał pompę hamulcową w Lancii. Pewno pod wpływem % chłopu pomylił się płyn hamulcowy z ropą którą zalał układ Dobrze, że kumpel ostrożnie hamował i skończyło się tylko na rozwalonym zderzaku bo mogło przeciez dojść do tragedii |
|
|
|
|
gratki invx :] w koncu pod gda przestales sie ukrywac :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Teraz takie rzeczy robi się na piaskach u jakiegoś gościa starszego.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
invx-no teraz to dowaliłeś -dobry z Ciebie koleś
egos |
|