~~hahaha | |
|
|
No wlasnie! Bo my wiemy kto za to odpowiada, kto to lasy wycina nam, ale sie nie damy! Bedziemy bronic naszego narodu! Naszej krwi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[cytat][
Policja nic nie rozwiaze, trzeba skorzystac ze starego dobrego sposobu - samosad, prawo w nasze rece! /cytat] Nie przeginaj. Obstrukja dla tych ludzi będzie wystarcającą karą. Wchodzi taki ktoś do sklepu = a wszyscy na niego patrzą. Fajnie się musi poczuć... Tym bardziej, że gwiazdorem filmowym nie jest, a popularność nagle ma wielką |
|
~~pijanyemeryt | |
|
|
CYTAT No wlasnie! Bo my wiemy kto za to odpowiada, kto to lasy wycina nam, ale sie nie damy! Bedziemy bronic naszego narodu! Naszej krwi! zal mi ciebie chlopczyku,biedy i ograniczony o zal mi;) Gulgul masz racje |
|
|
~~hahah | |
|
|
CYTAT Nie przeginaj. Obstrukja dla tych ludzi będzie wystarcającą karą. Wchodzi taki ktoś do sklepu = a wszyscy na niego patrzą. Fajnie się musi poczuć... Tym bardziej, że gwiazdorem filmowym nie jest, a popularność nagle ma wielką No ale co? Poczuje sie jakby inni wiedzieli ze las wycina? Jak ja bym sie tak poczul to by mnie co najwyzej zmartwilo. Tu trzeba krwi! |
|
|
~~Marcinek | |
|
|
Ale jaja tutaj las karczujom a niedawnopoajwiła sie informacja że huta chce spszedać jakies boisko lasom państwowym rzeby tamci mogli las siać. Ale paranoja.
|
|
|