|
|
|
czy ktoś podziela to stwierdzenie? to w jakim tępię ludzie są obsługiwani woła o pomstę do nieba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT czy ktoś podziela to stwierdzenie? to w jakim tępię ludzie są obsługiwani woła o pomstę do nieba. Może chodzi o służbę zdrowia ? Jeśli chodzi o miejscowy wydział komunikacji to nie mam i nie miałem żadnych zastrzeżeń. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Też mnie to dziwi, nie jest może ekspres ale biorąc pod uwagę całą papierkologie idzie sprawnie - fakt do niemieckiego urzędu daleko ale i tak porównując nisko jest ekspres
|
|
|
|
|
no tak tylko ze na 7 stanowisk 3 obsługują bo inni maja do rejestracji auta swoich znajomych, kawkę i pogaduszki a lud niech stoi w kolejce jak za komuny bo my biurokraci my są potrzebni
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ale wiesz że omi muszą powpisywać potem w godzinach pracy wszystko w system? Może ja zawsze dobrze trafiam ale oceniam ten urząd pozytywnie
|
|
|
|
|
CYTAT no tak tylko ze na 7 stanowisk 3 obsługują bo inni maja do rejestracji auta swoich znajomych, kawkę i pogaduszki a lud niech stoi w kolejce jak za komuny bo my biurokraci my są potrzebni Nie szukajmy problemów tam gdzie ich nie ma,a lud w kolejce może usiąść na krzesłach. |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
@mdm
CYTAT to w jakim tępię ludzie są obsługiwani woła o pomstę do nieba. To, w jaki sposób piszesz, woła o pomstę do nieba! Do szkoły było pod górkę? |
|
|
|
|
2-3 osoby w kolejce nie czynią problemów, zawsze można porozmawiać, nawiązać nowe znajomości, czas szybciej zleci
|
|