Dołączył: 14 Wrz 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Witam,poszukuje firmy ubezpieczeniowej,ktora ubezpieczy mnie bez okresu karencji na zycie,od wypadkow,śmierci bliskich.
Ubezpieczylem sie w firmie od nastepstw nieszczesliwych wypadkow ,okres karencji 6 -m-cy braklo 17 dni do konca jak zlamalem reke z przemieszczeniem,niestety zero odszkodowania.Szukam takiego ubezpieczenia ktore ochroni mnie natychmiast,a nie za pol roku bo czlowiek nie jest pewnien co sie stanie po wyjsciu z domu jemu i najblizszym. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Powodzenia ! raczej nie znajdziesz takiej firmy
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Takie ubezpieczenia czesto są oferowane w zakładach pracy jako ubezpieczenia grupowe.
Chyba mam ulotke w aucie z oferty pzu,jak znajde to podam nr tel. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT Takie ubezpieczenia czesto są oferowane w zakładach pracy jako ubezpieczenia grupowe. Chyba mam ulotke w aucie z oferty pzu,jak znajde to podam nr tel. tak tylko ze ja nie pracuje :( wiec nikt mnie tak nie ubezbieczy,a chetnie skorzystam jak ktos cos wie podpinam sie pod pytanie Hrabiego |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
PZU
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Hrabiaea, wega - macie ode mnie wiadomość na PW
qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
znalazłem pytaj tu
603686805 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Skoro do końca kadencji brakowało kilkanaście dni to w czym problem. Zrezygnowałeś z tego ubezpieczenia?
|
|
|
|
|
CYTAT Skoro do końca kadencji brakowało kilkanaście dni to w czym problem. Zrezygnowałeś z tego ubezpieczenia? KARENCJI ! "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT KARENCJI ! Tak jak piszesz, pisałem z tel a od d do r niedaleka droga. |
|
|
|
|
Generali ewentualnie. Jakaś profamilia. Będziesz miał wtedy i na emeryturę zabezpieczenie jak sobie dobierzesz.
|
|