|
|
|
Witam, prosiłbym o opinie na temat helikopterów zdalnie sterowanych. Chciałem kupić na prezent dla dziesięciolatka i nie wiem jaki model wybrać. Może ktoś się bawił takim urządzeniem i może coś poradzić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Przygotuj się na naprawę ścian, mebli i innych sprzętów domowych.
W zimie nie bardzo polata na zewnątrz, będzie próbował w domu a helikopter niełatwo okiełznać na początku. I mówię ci to z doświadczenia. Chyba, że rozważasz zakup tych całkiem zabawkowych ze śmigłami średnicy 15-20cm, to zmieni tylko tyle, że straty będą mniejsze. I pod żadnym pozorem nie kupuj dziecku spalinowego (ze względu na cenę nie podejrzewam, że chciałeś). Małpa z brzytwą jest bezpieczniejsza od takiej zabawki. Ostre rany potrafi zadać elektryczny ze śmigiełkiem średnicy 30-40 cm. Spalinowy potrafi ucinać kończyny. |
|
|
|
|
Ja ze swojej strony mogę polecić drona, kupiłem kiedyś helikopter i cięzko go opanować natomiast dron dużo lepiej. Pełno tego w sieci, przy zakupie zwróć uwagę na czas w jakim możesz polatać taką zabawką.
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2015r. Skąd: się biorą dzieci? Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jako zabawkę dla dziecka, to polecam coś w kuli.
Ala helikopter(latająca kula): Ewentualnie drnona właśnie, bo łatwiejszy w opanowaniu, kalibrowaniu i z doświadczenia wiem, że trwalszy. Co do samej marki, to się nie wypowiadam, bo nie wiem. Osobiście latałem taką kulą, całkiem fajna zabawa, ale pierwsze chwile o wiele trudniejsze niż z dronem. |
|