|
|
|
Witam. Czy ktoś wie kiedy mozna spotkać te wyroby swojskie (kiełbasy itp) na ul Dmowskiego kolo MOPSU ???
Moze ktoś widział , może ktoś tam kupuje a może ktoś ma namiar ???? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ponawiam pytanie..
|
|
|
|
|
z tego co wiem zaopatrują się tam panie pracujące w dps-sie może podejdź zapytaj
|
|
|
|
|
Polecam masarnia Socha na Warchołach, naprawdę pyszne wyroby i rozsądne ceny
|
|
|
|
|
rowniez polecam masarnie na warcholach
SOCHA |
|
|
|
|
CYTAT Polecam masarnia Socha na Warchołach, naprawdę pyszne wyroby i rozsądne ceny Witam też polecam.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Polecam masarnia Socha na Warchołach, naprawdę pyszne wyroby i rozsądne ceny Witam też polecam.A kupić to można gdzie dokładnie? |
|
|
|
|
Byłam.. kupiłam..i musze stwierdzić że to nie jest tak "swojskie" jakie wyroby sprzedawane pod DPS em .
Polecam wszystkim...juz wiem kiedy więc jak ktoś jest zainteresowany to priw napisze co i jak. PS. Warcholy przeciętne wyroby... |
|
|
|
|
CYTAT Byłam.. kupiłam..i musze stwierdzić że to nie jest tak "swojskie" jakie wyroby sprzedawane pod DPS em . Polecam wszystkim...juz wiem kiedy więc jak ktoś jest zainteresowany to priw napisze co i jak. PS. Warcholy przeciętne wyroby... To jakieś limitowane wyroby dla elity że nie można na forum zapodać? To ja poproszę na PW w takim razie. Update No i się nic nie dowiedziałem. Da ktoś namiary na dobrą wiejską kiełbasę? |
|