|
|
|
Na innym portalu natknąłem się na info o "Cukierni Jugo".
Ktoś był? Jakieś opinie? Czyżby się nam Rozwadów odradzał? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta cukiernia padnie jak wszystkie nowe "firmy" które tam się rodziły.
:) |
|
|
|
|
CYTAT Ta cukiernia padnie jak wszystkie nowe "firmy" które tam się rodziły. Hehe optymista No mam nadzieję, że się mylisz. Naprawdę marzy mi się dalej normalny "rynek" w Rozwadów "old town". Jak już nasz prezio sypie groszem na lewo i prawo, to może w końcu zajmie się tą odbudową rynku, a ta knajpka będzie takim pierwszym przebłyskiem |
|
|
|
|
Bardzo przyjemna kawiarenka. Wystrój wnętrza nawiązuje do lokalizacji - na ścianach czarno- białe zdjęcia starego Rozwadowa. Smaczne desery/lody i przytulna atmosfera. Polecam
P.S. mam nadzieję, że miejsce przełamie złą passę i będzie pierwszym prywatnym wkładem w rewitalizację dzielnicy |
|
|
|
|
Byłam, malutka przyjemna cukiernia wystrój super i ciasta pyszne. Oby była jak najdłużej
|
|
|
|
|
tak jest Greta.Łatwo nie będzie ale wnętrze fantastyczne,fajnie nawiazujące do historii Rozwadowa.Trzeba tam z rodzinką pojechać na jakies łakocie.
|
|
|
|
|
CYTAT tak jest Greta.Łatwo nie będzie ale wnętrze fantastyczne,fajnie nawiazujące do historii Rozwadowa.Trzeba tam z rodzinką pojechać na jakies łakocie. Był jakiś tekst tam, że jest jakiś spejalny kącik dla dzieci itp. - jak knajpka mała, to pewnie kącik jeszcze mniejszy pytam, bo szukam miejsca gdzie by można z maluchem wpaść, zwykle u nas nie ma takich możliwości... |
|
|
|
|
Lody pyszne polecam
|
|
|
|
|
Czy to przypadkiem nie jest lokal firmy rodzinnej z Zaleszan? Jeśli tak, to nie jest "młoda" cukiernia.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy to przypadkiem nie jest lokal firmy rodzinnej z Zaleszan? Jeśli tak, to nie jest "młoda" cukiernia. Dokładnie tak jest. |
|
|
|
|
CYTAT Bardzo przyjemna kawiarenka. Wystrój wnętrza nawiązuje do lokalizacji - na ścianach czarno- białe zdjęcia starego Rozwadowa. Smaczne desery/lody i przytulna atmosfera. Polecam P.S. mam nadzieję, że miejsce przełamie złą passę i będzie pierwszym prywatnym wkładem w rewitalizację dzielnicy Fajny lokal. |
|
|
|
|
do vielitz:LokoMotycze naprzeciwko Policji,tez fajny lokal.Tylko nie drzyjcie japy że to reklama.Nie chcesz,nie idziesz i tyle.
|
|
|
|
|
CYTAT do vielitz:LokoMotycze naprzeciwko Policji,tez fajny lokal.Tylko nie drzyjcie japy że to reklama.Nie chcesz,nie idziesz i tyle. Ten znam, mam tam 3 kroki Ale nie ma tam miejscówy by dziecko czymś się zajęło, oraz jakoś tak nie do końca przemawia do mnie ten lokal - niby wsio ok, ale jakoś tak coś mi tam brak A ja szukam czegoś takiego jak np. Fiori, że ty siadasz, a dziecko na widoku ma jakieś zajęcie |
|
|
|
|
Jest jeszcze na Poniatowskiego nad pocztą takie miejsce że dzieci przy okazji maja zajęcie a ty popijasz kawkę. Nazywa się chyba TIPI czy cos tam
|
|
|
|
|
CYTAT Jest jeszcze na Poniatowskiego nad pocztą takie miejsce że dzieci przy okazji maja zajęcie a ty popijasz kawkę. Nazywa się chyba TIPI czy cos tam No jest, z żonką i młodym chcieliśmy tam wyskoczyć, ale tam sala do zabaw to osobne, płatne miejsce - a młody jest za mały jeszcze by samemu szaleć, więc odpada (a w sali zabaw podobno zakaz spożywania ). Na razie pozostaje Fabryka zabaw, tam można spożywać i mieć małego na oku |
|
|
|
|
Witam wie ktoś czy jutro będą tam pączki ?
|
|
|
|
|
Nie sądzę. Trochę głupio żeby w cukierni, w tłusty czwartek sprzedawali pączki.
|
|
|
|
|
Nie polecam pączki 1,85zł...
|
|
|
|
|
Ale nie polecasz bo cena? Za dobrą jakość trzeba zapłacić. Jak za drogo, to w Biedronce po 0, 39 zł.się reklamują.
|
|
|
|
|
Kawiarenka przytulna , ciasta pyszne , pączki były dzisiaj też pyszne ale kącika dla małych dzieci to chyba nie ma .
|
|
|
|
|
Cukiernia super, serniki pyszne, kącik dla dzieci jest ale malutki. Bardzo przyjemne miejsce.
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Jugo w tym Rozwadowie top taka perełka ;-) Druga to Zalotka. Mam nadzieję że sie utrzymają i nie będą to ostatnie perełki Rozwadowa.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT (StefanS51) Ta cukiernia padnie jak wszystkie nowe "firmy" które tam się rodziły. No to mamy ponad rok od twojego wpisu Stefanie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (StefanS51) Ta cukiernia padnie jak wszystkie nowe "firmy" które tam się rodziły. No to mamy ponad rok od twojego wpisu Stefanie Dokładnie Dobrze, że się nie sprawdziło. W międzyczasie oczywiście parę razy tam już byłem i polecam, bardzo fajne miejsce, w dodatku taka namiastka wypadu na "stare miasto/rynek" W środku parę zdjęć pokazujących "stary Rozwadów". Naprawdę kibicuję projektowi rewitalizacji rynku, bo tego w STW brakuje, to naprawdę nadaje charakter miastu. Po tej rewitalizacji mam nadzieję, że takich miejsc będzie jeszcze więcej. A nawiązując do mojego pytania z początku, to kącik dla dzieci jest, parę zabawek jest, jakieś książki itp. także śmiało z maluchem na ciastko i kawę (albo herbatę z super konfiturą) można wpaść, zdecydowanie polecam, i kibicuję tej kawiarence! |
|
|
|
|
Bardzo fajne miejsce, przytulne i miłe. Wizyta w Zalotce też zaliczona i pełen podziw.Za jedno i drugie miejsce trzymam kciuki
|
|