|
|
|
Witam już szukalam i nigdzie nie mogę kupić u nas. Może ktoś wie gdzie kupię foremkę w kształcie misia i patyczki do cake popsów ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obie rzeczy dostępne na Allegro.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT Obie rzeczy dostępne na Allegro. Allegro nie jest "u nas" - więc odpowiedź nie na temat |
|
|
|
|
CYTAT (kropka) Witam już szukalam i nigdzie nie mogę kupić u nas. Vielitz, przeczytaj dokładnie wypowiedź autorki, bo ja tu nie widzę pytania "Gdzie kupię u nas?", za to widzę "nigdzie nie mogę kupić u nas" co sugeruje, że u nas przedmioty, których szuka kropka są niedostępne. Być może intencje autorki były inne, natomiast ja odniosłam się do tego co napisała Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (kropka) Witam już szukalam i nigdzie nie mogę kupić u nas. Vielitz, przeczytaj dokładnie wypowiedź autorki, bo ja tu nie widzę pytania "Gdzie kupię u nas?", za to widzę "nigdzie nie mogę kupić u nas" co sugeruje, że u nas przedmioty, których szuka kropka są niedostępne. Być może intencje autorki były inne, natomiast ja odniosłam się do tego co napisała No możemy analizować dogłębnie "co autor miał na myśli" - ale to sensu nie ma Co do pytania - to ciężko będzie, może SMYK albo Empik albo Home&You z tych nowych sklepów co mamy - tam może foremki będą (a patyczki to nie mam pojęcia nawet o co chodzi ). Ale fakt, najszybciej i najtaniej to tylko internet - ale tam to też loteria, bo może się trafić badziew wyglądający fajnie tylko na fotach... |
|
|
|
|
Może w hurtowni z gospodarstwem domowym która jest na ul. 1-go Sierpnia za budowlanką kolo torów kolejowych ?
|
|