Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Świąteczna Trasa Ciężarówek Coca-Coli 2015. W Stalowej Woli 15.12.2015 Plac Piłsudkiego przed Miejskim Domem Kultury.
http://www.glosw(...)d,t.html |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiadomo już, o której godzinie przywita?
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Kogo przywita
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No rzeczywiście jest sie czym podniecać, no ale buraczki ze Stalowej nigdy ciezarowki nie widziały, więc pewnie mają czym.
|
|
|
|
|
Prostaczek to się wypowiedział powyżej.
Masz dzieci? Chyba nie, bo wiedziałbyś, że cieszą je tak prozaiczne rzeczy, jak czerwona ciężarówka. |
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Będzie tez pokój sw.mikołaja 😜 fajna atrakcja dla dzieci.mlodziezy i doroslych.jak ktos potrafi sie bawic i cieszyc z malych rzeczy.(zaraz mnie zaszczekają)
|
|
|
|
|
Fajna atrakcja ;-) na pewno zabiorę synka. Co prawda ma 2,5 roku, ale musi zobaczyć legendarne ciężarówki coca coli na żywo ;-)
|
|
|
|
|
CYTAT Prostaczek to się wypowiedział powyżej. Masz dzieci? Chyba nie, bo wiedziałbyś, że cieszą je tak prozaiczne rzeczy, jak czerwona ciężarówka. O i tu masz racje. Kto nie ma dzieci ten nie wie kto nie ma ten duuuzo traci ;-) |
|
|
|
|
CYTAT No zeczywiście jest sie czym podniecać, no ale buraczki ze Stalowej nigdy ciezarowki nie widziały, więc pewnie mają czym."CYTAT Odezwał się ten co napewno nie przy CYTAT jdzie zobaczyć.
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
sie obudziliscie... od 2 tyg o tym trabia na innych portalach...
|
|
|
|
|
CYTAT sie obudziliscie... od 2 tyg o tym trabia na innych portalach... Twoja uwaga nic nie wnosi. Ciężarówka będzie w Stalowej dopiero 15 a co kogo obchodzi, od kiedy trąbią o tym na innych portalach? Ktoś założył temat na forum, ktoś odpowiada. Proste jak budowa cepa. Dla niektórych mało zrozumiałe. |
|
|
|
|
Czy byl juz ktos pod mdk? Warto isc?
|
|
Dołączył: 10 Paź 2011r. Skąd: okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Byłem zaraz po 15 ludzi było dużo, ogromna kolejka po darmową puszkę z imieniem, atrakcji dla dzieci jest trochu. Teraz to może się już przeludniło
|
|
|
|
|
Około 16 były duże kolejki do każdego namiotu i do ciężarówki. Bardzo dużo dzieci. Nie wiem co w środku się działo i co rozdawali, bo nie chciało mi się stać. Za to lodowisko uruchomili.
|
|