Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
widziałem dzisiaj jak dwaj młodzianie uciekali przed komendą skuterkiem dość fajnie to wyglądało. złapali ich w końcu?? bo pościg był dość długi
Errare humanum est. |
|
|
|
|
Errare humanum est. |
|
|
~~Kamcio | |
|
|
noo ja tez widziałem jechali przez hutnicza a za nimi 3 wozy policyjne i to na sygnale troche śmiesznie to wyglądało. 3 wozy i nie mogli ich złapać
|
|
|
~~gulgul | |
|
|
CYTAT widziałem dzisiaj jak dwaj młodzianie uciekali przed komendą skuterkiem dość fajnie to wyglądało. złapali ich w końcu?? bo pościg był dość długi Ponoć dopiero jak antyterrorystów wezwali. Najpierw ich okążyli, potem były długie negocjacje i... w końcu poddali się. Nerwówka jak diabli. Za karę spuścili im powietrze z kół. |
|
|
~~Faf | |
|
|
CYTAT noo ja tez widziałem jechali przez hutnicza a za nimi 3 wozy policyjne i to na sygnale troche śmiesznie to wyglądało. 3 wozy i nie mogli ich złapać No dobra, śmiesznie to mogło wyglądać, ale co ci policjanci mieli niby zrobić? Przecież to nie USA, staranować ich nie mogli W Polsce ściganego trzeba tak zatrzymać, żeby nawet siniaka sobie nie nabił |
|
|
~~biczens | |
|
|
Akurat wychodziłem z bratem z tunelu (KIWI) tu jak się na ogólniak wjeżdza (KEN) patrze w lewo, jedzie furgonetka policyjna na sygnale ( z początku skuterka nie dostrzegłem ze względu na zaparkowane samochody przy chodniku ) Później podchodzę do ulicy, patrze jedzie skuterek, z daleka zawsze się wydaje że ścigacz xD, zresztą jak uciekał przed policją to tak sobie myślałem. Ul. Wolności, jechali pod prąd razem z policją na tyłku w stronę ogólniaka. Gdy już podeszłem do ulicy, to oni dojeżdzałi do zakrętu, po czym skręcili w prawo ( w stronę torów) i jechali dalej. 6, może 7 sek. po tym jak weszli w zakręt jechała za nimi furgonetka policyjna, która siedziała im na tyłeczku. W czasie skręcania furgonetki, dostrzegłem twarz policjanta siedzącego na miejscu pasażera, oczywiście z przodu i nie wyglądał na zadowolonego. Dobra jadą za skuterem, przeszedłem przez ulicę z bratem, musieliśmy przyspieszyć, ponieważ z lewej strony nadjeżdzał z dużą prędkością drugi radiowóz. Z dużą prędkością jechał za furgonetką. Z mojego punktu widzenia, miał on na celu zajechać drogę skuterowi na zakręcie, ale nie zdążył. Poźniej za radiowozem przejechała druga furgonetka z tego co pamiętam . No, a co się działo dalej to niestety nie wiem
|
|
|
~~Uciekinier M.U | |
|
|
//wyrażaj się
|
|
|
~~hihi | |
|
|
a najsmieszniejsze ze to młodzi gowniarze niepelnoletni tak rozruszali zastygłych policjantow hi hi...
|
|
|
~~hehe | |
|
|
nagrali sie chlopaki z gta;-)
|
|
|
~~darek | |
|
|
gdyby Polska byla normalbym krajem to gowniarze juz by lezeli na cmentarzu
|
|
|
|
|
|
CYTAT gdyby Polska byla normalbym krajem to gowniarze juz by lezeli na cmentarzu Może nie od razu. Ale przynajmniej ze 20 lat uprawialiby wyłącznie turystykę pieszą. W końcu to zdrowe jest. |
|
~~bass | |
|
|
Naogladali sie Tvn Turbo i szaleja na skuterku. Jaki kraj taki ...(mozecie sobie dopisac reszte)
|
|
|