|
|
|
Witam, gdzie w Stalowej tanio naprawię laptopa? Możecie polecić jakąś firmę lub kogoś fachowego?
Po włączeniu go pojawia się niebieski ekran i nic więcej nie da się zrobić. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AND computers - koło Maratonu. Tam kiedyś zdarzyło mi się to i owo oddawać.
|
|
|
|
|
Możesz spróbować w STI w Mostostalu.
|
|
|
|
|
dzięki za szybką odpowiedź- tylko mam pytanie- może orientujesz się ile wezmą za samą diagnozę problemu?
|
|
|
|
|
CYTAT dzięki za szybką odpowiedź- tylko mam pytanie- może orientujesz się ile wezmą za samą diagnozę problemu? Za djagnoze problemu ile wezmą?Zarty sobie robisz.Placi sie za naprawe .Nikt nie ma obowiazku placic za diagnoze .Ty juz wiesz ze nie dziala hahahahhah A co sie zepsulo?A co to ma za znaczenie ze bedziesz wiedziec?Placi sie za naprawe i to naprawe skuteczna a nie za prube naprawy pralki,lodowki czy komputera.To tylko w programie Usterka pokazuja takie sytuacje ze za bubel placa bo taka jest konwencja tego programu .Ale w zyciu jest jeszcze prawo.Tak to kazdy by nie znajac sie na niczym jezdzil ,odkrecil pare srubek,zciemnial swoje madrosci i ze sie nie da naprawic i za taka gadke zainkasowal 50 zl.!0 osob dziennie i jest spoko.Nie badzcie frajerami. |
|
|
|
|
Na jakim świecie ty żyjesz.
Płaci się za usługę a sama diagnoza już jest wykonaną usługą. |
|
|
|
|
CYTAT Na jakim świecie ty żyjesz. Płaci się za usługę a sama diagnoza już jest wykonaną usługą. Na szczescie dla sadów nie jest to usluga za ktora nalezy płacicI ja sie tego trzymam i nigdy nie placilem jesli sprzet wracal do mnie nie naprawiony.A ty mozesz zyc w swoim swiecie i oczywiscie nawet rozdawac kase na ulicy |
|
|
|
|
Polecam AND computers naprawiałem tam laptopa którego nie byli w stanie naprawić w dużym serwisie w Krakowie.
|
|
|
|
|
co się dzieje z laptopem?? napisz priw
|
|
|
|
|
do oskar91
Mozesz jeszcze sprawdzić czy po podłaczeniu do zewnętrznego mnonitora lub tv coś sie na nim wyświetli. Można wtedy lepiej zdiagnozować co się dzieje: - jeżeli wyświetla się wszystkjo normalnie, to wiadomo że nie jest to karta graficzna tylko ekran albo taśma (łącząca ekran z płytą głowną) - jezeli obrazu nie ma, lub pojawia sie niebieski ekran, to raczej obstawiam kartę graficzną. |
|
|
|
|
oskar91 , zapraszam do mnie, postaram się naprawić Twój problem profesionalnie po amatorskiej cenie.
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|