|
|
|
Witam,
proszę o informację, czy jest w Stalowej lekarz internista/wewnętrzny prywatnie, bez zapisów, kolejki? krótko mówiąc "od ręki" ? - coś jak lekarz rodzinny, ale prywatnie? A może na wizyty domowe? Dla dziecka i osób dorosłych, ogólnie zdrowych, tylko tak w razie W. Nie chodzi o specjalistę, ale żeby w razie potrzeby była możliwość na telefon i szybko, np. badanie, recepta itp. nie mam totalnie czasu i nerwów na siedzenie w kolejkach w przychodni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam, proszę o informację, czy jest w Stalowej lekarz internista/wewnętrzny prywatnie, bez zapisów, kolejki? krótko mówiąc "od ręki" ? - coś jak lekarz rodzinny, ale prywatnie? A może na wizyty domowe? Dla dziecka i osób dorosłych, ogólnie zdrowych, tylko tak w razie W. Nie chodzi o specjalistę, ale żeby w razie potrzeby była możliwość na telefon i szybko, np. badanie, recepta itp. nie mam totalnie czasu i nerwów na siedzenie w kolejkach w przychodni. Również bardzo mnie ten temat interesuje. |
|
|
|
|
Też się podpinam. Dorośli czasem też potrzebują lekarza żeby w kolejkach w przychodni nie stać. Jest ktoś taki w naszej okolicy?
|
|
|
|
|
UPS, widać, że może nie być łatwo.
Podbijam. |
|