|
|
|
Witam zauważyliście że ostatnio coraz częściej pojawiają się wulgarne ogłoszenia i zdjęcia ofert matrymonialnych? Nie rozumiem dlaczego nikt z zarządu nic z tym nie robi w końcu nasz portal jest nie tylko dla osób 18+ prawda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znowu geje?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ludzie czy w kółko musicie dublować tematy. Jest wyszukiwarka, google - popatrzcie najpierw potem dodajcie.
|
|
|
|
|
CYTAT Znowu geje? Nie-obojnaki )) wedlug jednoego takiego zwanego "ustawa" (taki jego nick tu na forum) gej to obojnak |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Nie wiem czy wulgarne, ale wyraźnie pisane pod wpływem emocji Oczami wyobraźni już widzą te laski które na nich lecą i trudno się biedakom wysłowić np coś takiego :
"Mozemy sie wymienic zdjecmi Chcesz sie poznania sie napisz To nie seks oferta czy sponsoring zapraszam Nie marnuj swego zycia wystarczy sie poznac Buziaki " życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
zgadzam się z tobą apoll jakiś czas temu pisałam post po tym jak rano na stronie główne ukazało się zdjęcie gołego penisa miało się coś zmienić w tym temacie ale nadal to samo ogłoszenia na stronie głównej
|
|
|
|
|
stw75 to po co bezsensownie żalisz się na forum ludziom którzy nie mają na to wpływu. Może zacznij zasypywać zarząd mailami i wiadomościami p.w. to może ktoś wreszcie coś z tym zrobi.
|
|
|
|
|
Dewotki!
|
|
|
|
|
Chłopaki do wzięcia hehehe
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=341788
inne już pozamykane odgrzebie ten ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Zablokowlaiśmy publikację zdjęć w dziale "Matrymonialne".
|
|
|
|
|
Wielu osobom ulży
|
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=341829
@stalowem - Zaczynam się zastanawiać czy dziś aby nie robisz sobie ze mnie jaja "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A gdzie w tym ogłoszeniu widzisz zdjęcie ?
|
|
|
|
|
A wejdz na ogłoszenia i rzucą Ci się w oczy "cycki/biust" ... nie żeby mi to przeszkadzało no ale na głównej nadal są
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Dokładnie. Są tylko na głównej, czyli tam gdzie szczególnie ludziom przeszkadzają.
|
|
|
|
|
I po usunięciu pary za 350 śmiga ok
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
... a tak na marginesie po co tam ktoś wchodzi i płacze że jest wulgarnie ? To tak jakby gówno wdępnąć i dziwić się że śmierdzi ....
|
|
|
|
|
Kolo chodzi właśnie o to że nie trzeba w nie wchodzić tylko zdjęcie pojawia się na głównej stronie działu ogłoszeń. Cycki albo zdjęcie pytonga jakiś czas temu. Chodzi o to że ogłoszenia może przeglądać każdy czyt. szczególnie dzieci.
|
|
|
|
|
no tak matrymonialne z możliwością dodawania zdjęć i aż dziw ze bez kategorii +18
|
|
|
|
|
a to tego nie wiedzałem ... , a może w matrymonialnych powinien treść ogłoszenia przeglądać moderator i podejmować decyzję o ich umieszczeniu ?
|
|
|
|
|
CYTAT a to tego nie wiedzałem ... , a może w matrymonialnych powinien treść ogłoszenia przeglądać moderator i podejmować decyzję o ich umieszczeniu ? kolo to nie byłby zły pomysł |
|
|
|
|
Też proponowałam moderację tego działu. Jednak, jak widać, to był zły pomysł, skoro nie przeszedł
|
|
|
|
|
Wyłączyliśmy publikację działu matrymoniane na stronie głównej ogłoszeń.
|
|
|
|
|
no i po problemie .
|
|