|
|
|
Gdzie w Salowej Woli przyjmuję prywatnie lekarz laryngolog Wiesław Dubielis ? Potrzebuję dokładnego adresu i najlepiej nr. tel.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 15 Cze 2015r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Wiadomosc na pw
|
|
|
|
|
Witam,
Także poszukuję numeru telefonu do Dubielis, ktoś coś? |
|
|
|
|
Katarzyna wiadomosc na pv
|
|
|
|
|
dzieki
CYTAT Dubielis niema rejestracji telefonicznej przychodzisz do gabinetu prywatnego i przyjmuje
|
|
|
|
|
a gdzie on przyjmuje??
|
|
|
|
|
CYTAT a gdzie on przyjmuje?? na N F Z w szpitalu a jak prywatnie to na Al jana pawla na wprost sklepu frak po tej stronie co biedronka. Niebieski niski budynek.tam jest pasmanteria.krawiec. zlotnik. I w tym budynku jest gabinet doktora dubielisa... we wtorki lub srody przyjmuje o 15 godz
|
|
|
|
|
CYTAT a gdzie on przyjmuje?? na N F Z w szpitalu a jak prywatnie to na Al jana pawla na wprost sklepu frak po tej stronie co biedronka. Niebieski niski budynek.tam jest pasmanteria.krawiec. zlotnik. I w tym budynku jest gabinet doktora dubielisa... we wtorki lub srody przyjmuje o 15 godz
|
|
|
|
|
A czy prywatnie jest milszy niż na NFZ ????
|
|
|
|
|
CYTAT A czy prywatnie jest milszy niż na NFZ ???? tzn? Milszy czyli usmiechac ma sie czy przytulac moze kawke zrobic? Jest taki sam . Tak samo leczy
|
|
|
|
|
CYTAT Milszy czyli usmiechac ma sie czy przytulac moze kawke zrobic? Uśmiechać i przytulać się mam do kogo. Kawkę dobrą popijam w domciu. A od lekarza wymagam kompetentności w leczeniu ale i również przyjemności w wypowiedziach i jasnych odpowiedzi. Pan Dubielis jest dobrym lekarzem (nie mogę powiedzieć złego słowa) lecz sposób w jaki rozmawia z pacjentem pozostawia wiele do życzenia. Byłem u niego kilka razy w poradni w szpitalu na NFZ i niestety nigdy nie wyszedłem z odpowiedzią na pytania jakie mu zadawałem odnośnie mojego stanu zdrowia. OT tyle w temacie. |
|
|
|
|
Byłam niedawno u pana Dubielisa z dzieckiem. Był miły, ale tak naprawdę to mnie zbył. Nie dowiedzialam się niczego, czego już bym nie wiedziała. Jedne z najdroższych 2 min mojego życia, no cóż ;-)
|
|
|
|
|
a ile kosztujeprywatna wizyta u Dubielisa?
|
|
|
|
|
100zł
|
|
|
|
|
Czy Dubielis w gabinecie wykonuje USG, czy diagnozuje tylko na podstawie wywiadu i wyników badań które przyniósł pacjent? Proszę o odpowiedź. Dzięki
|
|
|
|
|
W gabinecie ma tylko portfel,reszta sprzętu którym Cię wyleczy jest nasza wspólna i znajduje się na laryngologii w szpitalu.
|
|
|
|
|
Hmm... dzięki za wyczerpującą odpowiedź ;) ...w takim razie nie skorzystam... szukam dalej... :(
|
|
|
|
|
CYTAT Hmm... dzięki za wyczerpującą odpowiedź ;) ...w takim razie nie skorzystam... szukam dalej... :( jest jeszcze Piłat jak znajdziesz kogoś dobrego to prosila bym o namiary bo Dubielis nie poradził sobie z tym co mam
|
|
|
|
|
Doktor Kozioł. Poszukaj na googlach. Słyszałem wiele dobrego. Dzwonisz i pytasz, czy ma w gabinecie coś oprócz portfela?
|
|