Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Prawda w oczy kole Prawda? Ty napisałeś jakąś prawdę? Oj. Pelele, jak trafię na mądrą wypowiedź to zapewne wkleję. art2deco, nie słuchaj. Mądrość jak widać nie dla wszystkich. PiS to stan umysłu ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Bajki pisowska brać opowiada jak grecki rząd grekom przed kryzysem. Innymi słowy pelikanow u was nie brakuje. Wybaczcie mi lakoniczność i złośliwość. Max Schmeling/1905=2005/ w czasie II wojny światowej służył w wojskach spadochronowych Adka Hitlera.Uczestniczył w desancie tychże wojsk na Kretę.A bajki to opowiada Borysek Budka podobno wnuk Tow.Wiesława.Pisowskiej braci daleko do bajek opowiadanych niedawno przez tak słynnych bajkopisarzy /jak Ezop/z PO PSL jak Ryży Bajkopisarz Gauleiter Brukseli,czy też Ewa Kłapacz,młodzianek Grabiec i wielu wielu innych z tej słynnej formacji POlitycznej. NA złośliwości nie zwracam uwagi. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bajki pisowska brać opowiada jak grecki rząd grekom przed kryzysem. Innymi słowy pelikanow u was nie brakuje. Wybaczcie mi lakoniczność i złośliwość. Max Schmeling/1905=2005/ w czasie II wojny światowej służył w wojskach spadochronowych Adka Hitlera.Uczestniczył w desancie tychże wojsk na Kretę.A bajki to opowiada Borysek Budka podobno wnuk Tow.Wiesława.Pisowskiej braci daleko do bajek opowiadanych niedawno przez tak słynnych bajkopisarzy /jak Ezop/z PO PSL jak Ryży Bajkopisarz Gauleiter Brukseli,czy też Ewa Kłapacz,młodzianek Grabiec i wielu wielu innych z tej słynnej formacji POlitycznej. NA złośliwości nie zwracam uwagi. Już nie napisałeś dlaczego był tym spadochroniarzem ;-) I tak to jest z prawdą pisowca ;-) PiS to stan umysłu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Już nie napisałeś dlaczego był tym spadochroniarzem ;-)
Dla mnie to mało istotne dlaczego.Byl zolnierzem Adolfa i zadnym bohaterem. Rzewne opowieści o Wehrmachcie mnie nie interesują.Zbrodniarze i tyle. A prawda pisowca jest na pewno bardziej rzetelna niż takiego co się kreci i czeka z której strony wiatr zawieje.TO NIEDONOSZONY TYP LUB Z CHORA TRZUSTKA I WATROBA Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Swój komuszek to dobry komuszek. Nie jesteś z nami to jesteś zły komuszek. TW "Wolfgang". Tylko ktoś mający w tym interes lub kompletny idiota wierzy tym pisowcom. PiS to stan umysłu ;-) .. Dobry komuszek to martwy komuszek. I zasada to dotyczy każdego , ambasadora Przyłębskiego również. Zatkało kakao? Czekam z utęsknieniem na dzień w którym wszystkie komunistyczne chwasty zostaną wyrwane z polskiej ziemi. Jak przyjdzie człowiek/partia który obieca to zrobić to ma mój głos. Więc jak to jest Andrzejku wierzysz w lojalkę Jarka , ale w teczkę Bolka już nie? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Swój komuszek to dobry komuszek. Nie jesteś z nami to jesteś zły komuszek. TW "Wolfgang". Tylko ktoś mający w tym interes lub kompletny idiota wierzy tym pisowcom. PiS to stan umysłu ;-) .. CYTAT Dobry komuszek to martwy komuszek. I zasada to dotyczy każdego , ambasadora Przyłębskiego również. Zatkało kakao? Czekam z utęsknieniem na dzień w którym wszystkie komunistyczne chwasty zostaną wyrwane z polskiej ziemi. Jak przyjdzie człowiek/partia który obieca to zrobić to ma mój głos. Brawo TY. Jasiński, Piotrowicz, Karski i inne mendy w płaszczyku Pisowca też? Poparcie Komuszków z Czech i Moraw cię zadowala? CYTAT Więc jak to jest Andrzejku wierzysz w lojalkę Jarka , ale w teczkę Bolka już nie? To nie jest kwestia wiary. Zdjęcie Widziałeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jak ma wierzyc w teczke Bolka skoro Pieronek mu na kazaniu powiedział ze Bolek to bohater.A może Andrzejek się spowiadal i na spowiedzi Pieronek rozwial jego rozterki polityczne.Wybacz Jedrulek ale ja tylko snuje domysly
A tym zdjęciem Lecha z Magdalenki nie podpieraj się Jedrula bo to nic poważnego.Lepiej daj fotke swego guru nygusa Bolka jak chleje wode z Kiszczakiem nie wiedzac,ze teczka z jego donosami jest w sejfie Kiszczaka Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Pele, ciężko pracujesz ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Widziałem Andrzejku. Przecież Lech Kaczyński to w tym momencie idol Michnika, nie wiedziałeś? To teraz ten dobry Kaczyński. Spytaj swojego oficera prowadzącego o obowiązującą narrację gdybyś nie wierzył.
A swoją drogą ciekawe że zdjęcie Kaczyńskiego z Kiszczakiem świadczy o czymś złym to jak traktować to na którym Bolek pije wódkę człowiekiem honoru? Czyli jednak twierdzisz że Jaro podpisał lojalkę w stanie wojennym? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Widziałem Andrzejku. Przecież Lech Kaczyński to w tym momencie idol Michnika, nie wiedziałeś? To teraz ten dobry Kaczyński. Spytaj swojego oficera prowadzącego o obowiązującą narrację gdybyś nie wierzył. A swoją drogą ciekawe że zdjęcie Kaczyńskiego z Kiszczakiem świadczy o czymś złym to jak traktować to na którym Bolek pije wódkę człowiekiem honoru? Czyli jednak twierdzisz że Jaro podpisał lojalkę w stanie wojennym? Widzisz Edziu, ja nie muszę pytać. Nie ma kogo. Tak samo? ;-) Tak twierdzę? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Robić z Kaczorów Bolka to Odmienne Stany Świadomości, poznacie ich po czynach.
Obiecali wyjechać, nawet tego nie spełnili. Andrzejku, nie obniżaj poziomu forum do roli dystrybutora filozofii sokuzburaka. To nie wypada w XXI wieku. Ludzie wiedzą jak było i jest. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Odmienne Stany Świadomości
Dzięki takim jak Pele tu już nic nie można obniżyć ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie wytrzymałeś i zaczerpnąłeś ze zdroju prawdy, ty urwisie! chcieli go porwać Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Prawo się jej nie ima, może porwą? Rada Społeczna będzie wnioskowała o to, żebyśmy na najbliższym spotkaniu rady złożyli taki wniosek o doprowadzenie Hanny Gronkiewicz-Waltz do komisji weryfikacyjnej Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
[cytat]Odmienne Stany Świadomości
Dzięki takim jak Pele tu już nic nie można obniżyć ;-) Nie obrażaj ludzi z Twego niskiego pułapu obszczekiwaniaPrzecież byłeś w kościele i słuchałeś Pieronka Jedrulku.Podobno byłeś ministrantem w młodości?cZY TO PRAWDA?Zawsze to jeden nawrócony grzesznik to więcej niż byle jaki chrześcijanin.Masz jeszcze przebłyski dawnego drylu PZPR i SLD,KODerastii i Nowoczesnej ale widać ,że jesteś na dobrej drodze.Dzwigasz się z POpapranego mułu,ale nikt nie chce Ci reki podać abyś wyszedł całkowicie.Pieronek,BolekWałęsa,Sowa,Grzesio-Dyndała Schetyna,Lemański,LAngman,Bauer,Moritz,Brandwein,Stolzman,Bucholz Oni Ci pomogąsĄ TACY LUDZIE,KTÓRYCH GŁOWA ZAMIENIA SIE Z NIENAWIŚCI W DOLNA CZĘŚC PLECÓW I TO JEST ODMIENNY STAN SWIADOMOSCI,GDY TEN ORGAN ZACZYNA PRZEWAŻAC NAD ROZUMEMI nastepuje przerost formy nad treścią Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Pele, uspokój emocje. Pewnych spraw nie przeskoczysz. Powtarzasz się i wychodzi to komicznie. A rzeczywistość jaka jest każdy widzi. Wyżej doopy nie podskoczysz ;-)
|
|
|
|
To powinno być na maturze z wosu i maturzyści na podstawie wykresu powinni określić kiedy rządził pis |
|
|
|
|
Kurski mówił, że wszystkie mecze Polski będą na TVPiS. Przypomnijcie mi, o których meczach mówił (kadra narodowa, liga mistrzów) i od kiedy?
Dzisiejszy mecz będzie na Polsacie ;-) Pisiorstwo nie ogląda ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Pele, uspokój emocje. Pewnych spraw nie przeskoczysz. Powtarzasz się i wychodzi to komicznie. A rzeczywistość jaka jest każdy widzi. Wyżej doopy nie podskoczysz ;-) Przypominam Ci przypowiastke o komuszku który wiercił się i kręcił naokoło a doopsko pozostawało zawsze z tyłu.Zastanów się nad swoimi wypowiedziami i nie komentuj tego o czym niestety nie masz zielonego pojęcia.Przykro mi,że muszę dyskutować na poziomie mułu,.ale niestety muszę odpowiadać na komusze zaczepki. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Oto idol błaznów i TW.Bolek w całej okazałości. polityczny nygus Matka Boska w klapie_Ona zawsze jezdzila na osle Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
|
|
|
|
[cytat]
Obalylem wiele butelek z Kiszczakiem,pilem pywko i szampan w Arlamowie.JA ja ja ja i tylko ja jestem pierwszym obalaczem.Gralem w Totalyzatora w SB i dużo wygrałem.Za Totolotka dostalem nagrodę.Jestem NOBLYSTA Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
https://wiadomosci.wp.pl/mocna-riposta-zbigniewa-bonka-czarnecki-zaorany-6161211855788161a
Mocna riposta Zbigniewa Bońka. Czarnecki "zaorany" Wiceprzewodniczący Parlamentu Europejskiego odniósł się do słów Fransa Timmermansa, który na posiedzeniu komisji sprawiedliwości Parlamentu Europejskiego miał rzekomo grozić Polsce zmianą granicy. Ryszard Czarnecki stwierdził, że "Kiedy trzeba się było uczyć historii młody towarzysz Timmermans uczył się rosyjskiego". Na komentarz zareagował Zbigniew Boniek. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Bolek to takie stworzenie bez honoru. Myślę, że tak daleko zabrnął w swoich kłamstwach, że sam w nie wierzy....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
http://kresy.pl/wydarzenia/kukiz15-oburza-sie-slowa-ukraincow-a-pis-blokuje-ustawe-o-penalizacji-banderyzmu/
Wiceminister sprawiedliwości Patryk Jaki oburzał się na słowa ukraińskich robotników, którzy straszyli Polaków, że „zrobią im Wołyń”. Posłowie Kukiz’15 przypomnieli mu, że to właśnie PiS blokuje ustawę o penalizacji banderyzmu w Polsce. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|