Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dajcie spokój bo pójdzie na skargę. Ignorowanie go czyni cuda. Nie martw się miruś. Nie biorę z ciebie przykładu i nie latam na skargę ;-) Widać po cięciach postów że latasz kolego Powiedz jak ty to robisz?Posty nie na temat,ubliżanie wyśmiewanie ironizowanie i.....nicA transporty drewna wcale nie muszą do Ikei być przeznaczone.Może to być tranzyt przez nasze miasto Kolego, komu ubliżam? Pisze nie na temat? Wyśmiewam i ironizuję? Niemożliwe PS co do transportu drewna możesz mieć racje. Ja nie wiem gdzie to jechało ja pisałem, że nigdy wcześniej nie widziałem takiego transportu. No ale jak masowa wycinka w puszczy to i transporty większe. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
DAm ci jeden przykład:nazwałeś moje posty debilnymi.I co?I nic.Cacy cacy lataj dalej biedaku na skargę a kolegi to poszukaj w osobie Nachta czy Lichta lub Banana.Ja się do ciebie nie przyznajęIronizowanie: a może pele przeczyta cos i napisze news.MAsz zaniki pamięci nie wiem czy celowe,czy ironiczne
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Postawa PO i "nowoczesnej" to postawa wasalna wobec Niemiec i Angeli Merkel. Propagują i w pełni akceptują jej wizję Europy.
Moim zdaniem wprost wypełniają jej polecenia. Tak samo tusk - jest jej posłusznym uniżonym sługą. Nie da się tego ukryć, dlatego nasi sąsiedzi skupiają się na krytykowaniu obecnego rządu. Po prostu nie mogą udawać, że chcą dla Polski i Polaków czegoś innego niż pełnego poddaństwa i zależności gospodarczej. W wizji Angeli - a tym samym partii zewnętrznych - mamy być rynkiem zbytu, terenem do upychania nachodźców, tanią siłą roboczą. W żadnym wypadku nie możemy liczyć się na arenie międzynarodowej, krzyżować plany gospodarcze i handlowe Niemiec, czy blokować cokolwiek w UE. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT DAm ci jeden przykład:nazwałeś moje posty debilnymi.I co?I nic.Cacy cacy lataj dalej biedaku na skargę a kolegi to poszukaj w osobie Nachta czy Lichta lub Banana.Ja się do ciebie nie przyznajęIronizowanie: a może pele przeczyta cos i napisze news.MAsz zaniki pamięci nie wiem czy celowe,czy ironiczne To wprost niemożliwe Powołam sie na Mirka. Ja nie obrażam ja pisze prawdę. Jakie są twoje posty każdy widzi Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Postawa PO i "nowoczesnej" to postawa wasalna wobec Niemiec i Angeli Merkel. Propagują i w pełni akceptują jej wizję Europy. Moim zdaniem wprost wypełniają jej polecenia. Tak samo tusk - jest jej posłusznym uniżonym sługą. Nie da się tego ukryć, dlatego nasi sąsiedzi skupiają się na krytykowaniu obecnego rządu. Po prostu nie mogą udawać, że chcą dla Polski i Polaków czegoś innego niż pełnego poddaństwa i zależności gospodarczej. W wizji Angeli - a tym samym partii zewnętrznych - mamy być rynkiem zbytu, terenem do upychania nachodźców, tanią siłą roboczą. W żadnym wypadku nie możemy liczyć się na arenie międzynarodowej, krzyżować plany gospodarcze i handlowe Niemiec, czy blokować cokolwiek w UE. Faktycznie, droga do całkowitego poddaństwa to droga zła i za to partia po została rozliczona i praktycznie przestaje istnieć - nie możemy realizować tylko i wyłącznie polityki tych możnych - tylko współpraca ma sens. Z drugiej strony, machanie "szabelką" i próba otwartego konfliktu z UE jest równie idiotyczne i być może tak samo niebezpieczne dla Polski i jej interesu (no chyba, że będziemy mieć silne plecy i inny twardy sojusz/sojuszników - ale takich na razie brak). |
|
|
|
|
A ja czuję się teraz jak w swoim własnym kraju, czuję jakby Polacy odzyskali swoją godność i skończyła się okupacja.
W tv publicznej można już krytykować ue i Niemcy co było kiedyś zabronione, jeśli nam coś nie pasuje to możemy dziś mówić o tym otwarcie. Czasem czytam niemiecką Interię aby zobaczyć czym aktualnie chcą nas przestraszyć. Poza tym luzik. Witaj nareszcie Polsko. |
|
|
|
|
Przypominam regulamin:
2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
Im normalniejsze są informacje podawane w mediach "niezależnych"
Tym bardziej nienormalne i kłamliwe są w mediach polskojęzycznych z obcym kapitałem. Zupełnie dwa różne światy. Z innej beczki.... tak się kończy hejt w internecie Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Przypominam regulamin: 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku CZY DOTYCZY TO WSZYSTKICH? Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Nasz "bohater" od zegarków....
Mordka jedyna.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Dla równowagi - przytaczam często powtarzaną opinię ludzi z zachodniej Polski:
"Jest tylko jeden sposób by w Polsce żyło się lepiej: 1. Zbudować mur na granicy województw podkarpackiego, lubelskiego, podlaskiego i warmińsko-mazurskiego. 2. Przenieść do Białegostoku wiadomą rozgłośnię a do Lublina wiadomy rząd. 3. Usunąć ten Zawiślański kraj z UE by nikt im nie mówił co mają robić. Będą sobie przejmować sądy, trybunały, stworzą własną PKW. W jednej chwili w Polsce zniknie bieda, bezrobocie i zacofanie. Samorządy będą miały więcej pieniędzy na rozwój (koniec z janosikowym), NFZ zniesie limity bo będzie miał więcej pieniędzy na pacjenta (tam 10 razy mniej płacą niż korzystają), wzrośnie PKB, rozwinie się gospodarka i nie będzie wstydu na cały Świat." |
|
|
|
|
Dla równowagi - przytaczam często powtarzaną opinię ludzi ze wschodniej Polski:
"Jest tylko jeden sposób by w Polsce żyło się lepiej: 1. Zbudować mur na granicy województw zachodniopomorskiego,dolnosląskiego 2. Przenieść do Kostrzynia/Kostritz/ wiadomą rozgłośnię a do Berlina cała opozycje przeniesc stolice do Brukseli i UE by nikt nie wazyl się niszczyc korupcji i mieć inne zdanie od Brukseli i Timmermansa.Portrety Tuska Schulza i Timmermansa w kazdYm amcie,szkolach i nawet w burdelach.Wszystko w myśl powiedzenia EIN VOLK Ein LAnd ein Tusk/Timmermans Zamiast burmistrza ma być gauleiter Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Halo - bardzo często bywam w zachodniej Polsce. Znam wielu ludzi stamtąd, i to co napisałeś to jakaś bzdura.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ciężki orzech do zgryzienia - kto pisze tutaj większe idiotyzmy/bzdury, halo czy pelele? Wg. mnie, obu powinno się czym prędzej pozbawić obywatelstwa PL i wpakować na statek płynący gdzieś daleko - tacy to właśnie tworzą konflikty i osłabiają nasz kraj, bardziej niż ci których nieudolnie próbują ośmieszać.
|
|
|
|
|
Jeśli halo jest z Podkarpacia - to wali fekaliami we własne gniazdo.
Jeśli nie jest.... to mały trolling zewnętrzny? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT W jednej chwili w Polsce zniknie bieda, bezrobocie i zacofanie. Tak już było za PO/PSL, dobrobyt w telewizji i rozkwit chwilówek. |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli halo jest z Podkarpacia - to wali fekaliami we własne gniazdo. Jeśli nie jest.... to mały trolling zewnętrzny? Rozumiem zaś, że pierdoły który bazgra pelele cię nie kują w oczy? Jak ganisz jednego za idiotyzmy, to pasowało by i drugiego - sam apelowałeś o równe traktowanie, a tu już "swojego" chronisz :/ |
|
|
|
|
Rozumiem zaś, że pierdoły który bazgra pelele cię nie kują w oczy? Jak ganisz jednego za idiotyzmy, to pasowało by i drugiego - sam apelowałeś o równe traktowanie, a tu już "swojego" chronisz :/[/cytat]
Moje pierdoły jak zauważyłeś łaskawie były odpowiedzia na Twego zaufanego trolla halo.A pierdoły,to Ty piszesz czolowy sikawkowy i wodoleju tego forum.Jak Cie nie używają nie wierzgaj kopytkami bo lakierków szkoda Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Proszę na temat... znów przepychanki słowne
|
|
|
|
|
CYTAT Proszę na temat... znów przepychanki słowne Tak jest!!!!!!Należy wprowadzić w Polsce prawo niemieckie,Sady kapturowe unijne,KRS złożone z członków/niejawnych/PO, wiek emerytalny do 80 lat dać amnestie wszelakim malwersantom -nawet Pani Prezydent Gronkowiec,nie karac pedofili,pederastów i innych zboczków zlikwidować Policję i straż miejską,no i wtedy wpuścić ze 100 tysięcy uchodźców.POzytyw jak cholera To co napisałem jest marzeniem opozycji-Broń Boże moim Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Moje pierdoły jak zauważyłeś łaskawie były odpowiedzia na Twego zaufanego trolla halo.A pierdoły,to Ty piszesz czolowy sikawkowy i wodoleju tego forum.Jak Cie nie używają nie wierzgaj kopytkami bo lakierków szkoda Szkoda, że oprócz obrzucania g... nic was więcej szeregowy na tych szkoleniach nie uczą. Jak pewnie nie zauważyłeś (bo twoje możliwości to przeczytanie jednego zdania max) napisałem, że ten "halo" napisał pierdoły na równi z twoimi, więc jak byś troszkę pomyślał, nie łączył byś go ze mną. Niestety, zwykle pisze dużo takim jak ty, trzeba wszystko dokładnie łopatą do łba ładować, bo inaczej to nie dociera... Dalej czekam, aż wypocisz coś, z czym można dyskutować - Ci co cię bronią (mimo że powoli dorównujesz temu słynnemu bananowi) przynajmniej próbują dyskutować na temat. Idź więc szybko do sztabu, przejdź jakieś nowe szkolenie, odbierz nowe wytyczne i zobaczymy czy będzie coś godnego do omówienia na tym zacnym forum. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Proszę na temat... znów przepychanki słowne Tak jest!!!!!!Należy wprowadzić w Polsce prawo niemieckie,Sady kapturowe unijne,KRS złożone z członków/niejawnych/PO, wiek emerytalny do 80 lat dać amnestie wszelakim malwersantom -nawet Pani Prezydent Gronkowiec,nie karac pedofili,pederastów i innych zboczków zlikwidować Policję i straż miejską,no i wtedy wpuścić ze 100 tysięcy uchodźców.POzytyw jak cholera To co napisałem jest marzeniem opozycji-Broń Boże moim Chłopie, weź już te leki co ci przepisano, bo zdecydowanie twoja schizofrenia wymyka się z pod kontroli... |
|
|
|
|
W polityce jest tak,że jedni hodują Panie Generale pekińczyki a inni nagniotki.To wiem.Natomiast zawsze byłem przekonany /do dziś/że żylaki sa na nogach.Dziś zauważyłem że u niektórych sa na mózguZatrute jaja z Niemiec powodują u niektórych zeza na mózgu.Taka to pilityka jajeczna.Pisz na temat a odemnie się odstosunkuj,bo nieświeży zapach ciagnie od Twoich postów.Jak Ty możesz pisać o schuizofrenii?Czy ty wiesz co to?Wydaje mi że bełkoczesz jak dziecinka we mgleGula jak widać Ci skacze,bo żołądkujesz się dwoma postami jeden po drugim co jest niestety zabronione.Spuśc wodę Generale.SpocznijGAuleiterem niestety nie będziesz.Nie zasłużyłeś.A zacne forum mały lizusku to ty zasmradzasz swoim gnojemTęsknisz za ukochanym Bananem?Niestety masz coś z niego.Chamskie przepychanki które wszczynasz na forum
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT W polityce jest tak,że jedni hodują Panie Generale pekińczyki a inni nagniotki.To wiem.Natomiast zawsze byłem przekonany /do dziś/że żylaki sa na nogach.Dziś zauważyłem że u niektórych sa na mózguZatrute jaja z Niemiec powodują u niektórych zeza na mózgu.Taka to pilityka jajeczna.Pisz na temat a odemnie się odstosunkuj,bo nieświeży zapach ciagnie od Twoich postów.Jak Ty możesz pisać o schuizofrenii?Czy ty wiesz co to?Wydaje mi że bełkoczesz jak dziecinka we mgleGula jak widać Ci skacze,bo żołądkujesz się dwoma postami jeden po drugim co jest niestety zabronione.Spuśc wodę Generale.SpocznijGAuleiterem niestety nie będziesz.Nie zasłużyłeś.A zacne forum mały lizusku to ty zasmradzasz swoim gnojemTęsknisz za ukochanym Bananem?Niestety masz coś z niego.Chamskie przepychanki które wszczynasz na forum Jeszcze raz bo chyba nie posłuchałeś - weź tabletkę, serio, ostatni dzwonek - może wtedy przestaniesz skakać i wymachiwać rączkami na lewo i prawo, zostaw ten temat dla dorosłych i zdrowych na umyśle. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Faktycznie, droga do całkowitego poddaństwa to droga zła i za to partia po została rozliczona i praktycznie przestaje istnieć - nie możemy realizować tylko i wyłącznie polityki tych możnych - tylko współpraca ma sens. Z drugiej strony, machanie "szabelką" i próba otwartego konfliktu z UE jest równie idiotyczne i być może tak samo niebezpieczne dla Polski i jej interesu (no chyba, że będziemy mieć silne plecy i inny twardy sojusz/sojuszników - ale takich na razie brak). Bardzo dyplomatycznie to ująłeś Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|