Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Edo czy padnie GW mało mnie obchodzi, tak samo jak padną inne tytuły, ruch w interesie musi być, zapewne powstaną nowe więc czytać będzie co.
Liberalizm w Polsce to może był ze 2 lata (89 i 90r), zaraz zaczęło się regulowanie rynku przez lobbystów (to dzisiejsza nazwa), i tak jest do dziś gdzie chyba jest więcej regulacji niż w PRLu Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Okazało się ze sterowany bardzo centralnie :-) Oj dzieci... następny mit w głowie grzechocze.
|
|
|
|
|
A poza tym Andrzejku co z ciebie za wolnosciowiec skoro jesteś zwolennikiem pozostawania Polski w euro-kołchozie? Dla mnie to zwykła ściema.
Dobrze ci się tak przelogowywać raz na konto Bobka a zaraz na swoje? Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
Widocznie jedno konto to tylko pół etatu , a Andriusza jest łasy na pieniądze
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Większość Twoich tekstów łamie regulamin. Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Część postów usunięto. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Już powoli staje się to regułąKowal zawinił-cygana powiesiliA postkomuszkowi skarżypycie radzę częściej odwiedzać poradnie leczenia bólu.Możesz się żalić dowoli.Zdania o Tobie nie zmienie
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Edzio, czyli mam rozumieć, że socjalizm, wysokie podatki i rozdawnictwo jest sposobem na sukces gospodarczy ;-) No to jesteś "miszcz".
W zasadzie to zamyka dyskusję z tobą ;-) Co do kont to pominę bo zaraz Inni się zkasztani z podniecenia. Pele, masz jak widzę ogromny problem. Skorzystaj z własnej rady. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Po raz kolejny proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i powstrzymanie się od chamskich komentarzy. Po raz kolejny przypominam również regulamin.
2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Edzio, czyli mam rozumieć, że socjalizm, wysokie podatki i rozdawnictwo jest sposobem na sukces gospodarczy ;-) No to jesteś "miszcz". W zasadzie to zamyka dyskusję z tobą ;-) Co do kont to pominę bo zaraz Inni się zkasztani z podniecenia. Nigdy nie twierdziłem że socjalizm , wysokie podatki i rozdawnictwo są sposobem na sukces gospodarczy. Znajdź/ zacytuj moje słowa w tym zakresie- życzę powodzenia. Śmiać mi się po prostu chcę z ludzi , którzy powtarzają zasłyszane głupoty , bez oglądania się na dodatkowe czynniki. Sam lubię posłuchać liberalnych publicystów ( Michalkiewicz czy Gwiazdowski) ale to nie znaczy że powielam wszystko co usłyszę. To po pierwsze , a po drugie nie może być wolnościowcem osoba , która jest za pozostaniem Polski w UE. Nie ma bardziej niedemokratycznego , zbiurokratyzowanego tworu niż to ustrojstwo. W swoim czasie KE chciała dawać 1000 euro kieszonkowego dla każdego tzw. uchodźcy. To pewnie według ciebie nie jest rozdawnictwo tylko inwestycja. Reasumując jak zwykle walisz ściemę. Taki z ciebie wolnosciowiec jak z przysłowiowej koziej dupy trąba. Nasluchasz się różnych rzeczy a później chodzisz i powtarzasz bez żadnej refleksji. Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
|
|
CYTAT Moderowano przez: magpie Po raz kolejny proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i powstrzymanie się od chamskich komentarzy. Po raz kolejny przypominam również regulamin. 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Moderowano przez: magpie Wciąż proszę o kulturę wypowiedzi. Wyzywanie ludzi do tego nie należy.
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Moderowano przez: magpie Po raz kolejny proszę o zachowanie kultury wypowiedzi i powstrzymanie się od chamskich komentarzy. Po raz kolejny przypominam również regulamin. 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Na tym forum istnieją podwójne standardy, zapamiętaj. Niewygodnych banują, idiotów nie. |
|
|
|
|
Co na to poradzę?Nic.Olać i tyle
|
|
|
|
Co by było, jakby el.BANan dalej się "udzielał"?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nie przejmuj się Andrzejkiem, podatki są i będą i PiS będzie je obniżał szybciej niż PO bo chce ten kraj rozwijać. To tylko "wygodna przykrywka" do uprawiania krytycznego myślenia :-) A tu tyle afer i cisza ))
Bolki na ulicach próbują obalić demokratycznie wybraną władzę, Andrzejek milczy. Właściwie Andrzejek nie milczy, bo dwoi i się troi w krytyce |
|
|
|
|
Andzrzejek jest wielopostaciowy.Czyli wielonickowy
|
|
|
|
Tego człowieka najlepiej ignorować.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jego buraczana strategia terapią kompleksów przestała działać od przegranych wyborów, nick el.Bolek skończył w demobilu propagandy.
Ale człowiek jest |
|
|
|
|
CYTAT Jego buraczana strategia terapią kompleksów przestała działać od przegranych wyborów, nick el.Bolek skończył w demobilu propagandy. Ale człowiek jest No właśnie, co z bananem? Dalej u czubków? |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT To po pierwsze , a po drugie nie może być wolnościowcem osoba , która jest za pozostaniem Polski w UE. Nie ma bardziej niedemokratycznego , zbiurokratyzowanego tworu niż to ustrojstwo. Niedługo Unie przebije takie państwo Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Edzio, czyli mam rozumieć, że socjalizm, wysokie podatki i rozdawnictwo jest sposobem na sukces gospodarczy ;-) No to jesteś "miszcz". W zasadzie to zamyka dyskusję z tobą ;-) Co do kont to pominę bo zaraz Inni się zkasztani z podniecenia. Nigdy nie twierdziłem że socjalizm , wysokie podatki i rozdawnictwo są sposobem na sukces gospodarczy. Znajdź/ zacytuj moje słowa w tym zakresie- życzę powodzenia. Śmiać mi się po prostu chcę z ludzi , którzy powtarzają zasłyszane głupoty , bez oglądania się na dodatkowe czynniki. Sam lubię posłuchać liberalnych publicystów ( Michalkiewicz czy Gwiazdowski) ale to nie znaczy że powielam wszystko co usłyszę. To po pierwsze , a po drugie nie może być wolnościowcem osoba , która jest za pozostaniem Polski w UE. Nie ma bardziej niedemokratycznego , zbiurokratyzowanego tworu niż to ustrojstwo. W swoim czasie KE chciała dawać 1000 euro kieszonkowego dla każdego tzw. uchodźcy. To pewnie według ciebie nie jest rozdawnictwo tylko inwestycja. Reasumując jak zwykle walisz ściemę. Taki z ciebie wolnosciowiec jak z przysłowiowej koziej dupy trąba. Nasluchasz się różnych rzeczy a później chodzisz i powtarzasz bez żadnej refleksji. pokaż mój jeden wpis popierający rozdawnictwo. Jak zwykle pi...sz ;-) CYTAT Nie przejmuj się Andrzejkiem, podatki są i będą i PiS będzie je obniżał szybciej niż PO bo chce ten kraj rozwijać. To tylko "wygodna przykrywka" do uprawiania krytycznego myślenia :-) A tu tyle afer i cisza )) Bolki na ulicach próbują obalić demokratycznie wybraną władzę, Andrzejek milczy. Właściwie Andrzejek nie milczy, bo dwoi i się troi w krytyce Kiedy zacznie te obniżki? Milczę, każdy ma prawo do protestów. PiS też protestował. Opozycja zawsze protestuje. Ciekawe jak sie czujesz gdy piszesz jak dziennikarze za PRLu. CYTAT CYTAT Jego buraczana strategia terapią kompleksów przestała działać od przegranych wyborów, nick el.Bolek skończył w demobilu propagandy. Ale człowiek jest No właśnie, co z bananem? Dalej u czubków? Wg. twojej teorii był niewygodny bo go zbanowali CYTAT Tego człowieka najlepiej ignorować. Dzięki Mirku, Tak właśnie zrobię oleję Pelego. A tu coś innego. Inne spojrzenie na "reformę" https://www.facebook.com/KlubPoselskiKukiz15/videos/673235756212012/ Moderowano przez: magpie Proszę nie pisać postów jeden pod drugim, lecz edytować swoją wypowiedź
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Zapomniał przypomniec wszystkim o 30tys. za trzy prezesury.
|
|
|
|
|
CYTAT Zapomniał przypomniec wszystkim o 30tys. za trzy prezesury. Dzięki, że przypomniałeś. Dobra zmiana, dla jednego prezesa 30 tysięcy co miesiąc w spółce miejskiej. Koryto zostało tylko świnie sie zmieniły. No i kolejna opłata. Tym razem mocowa. To ile będzie kosztowało obywateli? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na pewno mniej niz straty z Vatu za Po-psl
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Ja Ciebie Andrzejku już dawno olałem i Twojego obrońcę teżDziwna sytuacja.Ty możesz bezkarnie prowokować i wyzywać a inni nie.Parasol nad Tobą od Magpie?
|
|
|
|
CYTAT Na pewno mniej niz straty z Vatu za Po-psl Skoro jest tak dobrze to po co kolejne podatki? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|