Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Napisz coś więcej o tej Pani. Zaciekawiłeś mnie swoją wiedzą. Artystycznie widzę ze jesteś "wyrobiony" :-> Nie interesują mnie takie spektakle "artystyczne" dziwi mnie, że ty się takimi interesujesz i zachęcasz innych do poznania. No ale taka już rola użytecznych. A co do tej Pani? Mało tu info na forum? Niezłą taktykę przyjęliście w "obronie" tej Pani Pele to poziom "miszcz" pisiorstwa http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=867793 http://bip.stalowawola.pl/fck_pliki/Wydz_Organiazacji_2011/osw%20maj%20za%202016/osw%20kierownikow%202016/Pasztaleniec_Anna.pdf Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Moje zainteresowania są innej natury Andrzejku. Co do zarobków, pomyśl ile weźmie jej następca (czujesz już adrenalinę?), albo ile dochodu przynosi praktyka lekarska albo prawnicza. To nadal mniej niż lichwa.
|
|
|
|
|
CYTAT Moje zainteresowania są innej natury Andrzejku. Co do zarobków, pomyśl ile weźmie jej następca (czujesz już adrenalinę?), albo ile dochodu przynosi praktyka lekarska albo prawnicza. To nadal mniej niż lichwa. Nie czuję tej adrenaliny. No ale skoro o tym piszesz i ten chaos w komentarzach to może sam ją czujesz Mam nadzieję, że osoba decydująca o następcy zastanowi się 2 razy po takiej aferze. Dobra zmiana mocno się zachwiała. Wywody i obrona przez Pelego niewiele pomogą, a bardzo dużo zaszkodzą. Ludzie, niestety dla takich jak ty, czytają i nie są idiotami za jakich ich uważacie. Nie mam pojęcia ile dochodu przynosi praktyka lekarska czy prawnicza. Nie interesują mnie zarobki ludzi w ich prywatnych biznesach. Mogę tylko kibicować ludziom, którym się powodzi w prywatnym biznesie i chciałbym by było ich jak najwięcej. Praca w spółce miejskiej nie jest prywatną praktyką mimo, że partyjniactwo tak ją traktuje. Co zresztą pokazuje twój wpis przyrównujący ZMK do prywatnych praktyk. Nie wiem ile dochodu przynosi lichwa bo nigdy się nią nie zajmowałem. Skoro o tym piszesz to widocznie znasz ten rynek i tę formę działalności. Uważaj bo lichwa w Polsce jest nielegalna. PO miało swoja elektrownie atomową i pensje za nic. PiS ma swoją agencję kosmiczną i kosmiczne wydatki. http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/polska-agencja-kosmiczna-kontrola-nik,170,0,2336426.html Polska Agencja Kosmiczna wydała 10 mln zł na pensje pracowników, bilety lotnicze i wynagrodzenia dla konsultantów. Niektórzy z nich brali pieniądze za samą gotowość do doradzania. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Żenujące gadki o bigosie za pośrednictwem tłumacza
VS. swobodna rozmowa prezydentów. Bul to nawet w swoim ojczystym języku nie umie ani pisać ani mówić to czego się można spodziewać po takim pachołku |
|
|
|
|
Andrzejku, szukałam twojego wpisu krytykującego PSL. Nie mogłam znaleźć. Nigdy za nimi nie chodzisz? Twoja głowa głęboko zaangażowana w walkę z kumoterstwem i intelektualnymi chwastami pokomunistycznymi i nazistowskimi jest znana i powszechnie dostrzegana. Jak ty to robisz? Kiedy się relaksujesz? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku, szukałam twojego wpisu krytykującego PSL. Nie mogłam znaleźć. Nigdy za nimi nie chodzisz? Twoja głowa głęboko zaangażowana w walkę z kumoterstwem i intelektualnymi chwastami pokomunistycznymi i nazistowskimi jest znana i powszechnie dostrzegana. Jak ty to robisz? Obojniak a co napiszesz o naszej elektrociepłowni Nadal Bury karty rozdaje?
Kiedy się relaksujesz? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT My mamy Politykę bez cenzury... a Brytyjczycy życie w cenzurze :-) „Błyskotliwość”, „talent”, „geniusz” - to słowa, których nie mogą używać profesorowie Uniwersytetu Cambridge przy ocenianiu studentów. Dlaczego? Ponieważ te słowa wskazują na „związki z kulturą uznawaną za wyłącznie męską”. Poprawność polityczna a islam Płacząca kobieta, która klęczy przed grupą mężczyzn licytujących się między sobą o to, kto ją zakupi na swoją niewolnicę seksualną – taki obraz przedstawiały zdjęcia znalezione na telefonie komórkowym jednego z dżihadystów zabitych w irackim mieście Al-Ahirqat. Według wstępnych informacji „licytacja” miała miejsce w Arabii Saudyjskiej. Zdaniem ekspertów tego typu „zakupy” nie są ani niczym nowym, ani tym bardziej zakazanym w kraju ze stolicą w Rijadzie. Feministek nie słychać. Dlaczego? To jest muzułmański real a teraz świeża dawka fikcji dla "przerobu" relatywizującego narybku, powieści przetłumaczonej na polski w 1992 roku (25 lat temu!) dzisiaj nagłośnionej przez onet kultura pod Goebbelsowskim tytułem "Koszmary z "Opowieści Podręcznej" to nie fikcja : * Fantazyjna Republika Gileadzka, gdzie toczy się akcja powieści, to państwo ultrareligijne pod rządami chrześcijańskiej prawicy. Wszystkie kobiety, bez względu na status muszą przestrzegać restrykcyjnych przepisów. Wszelkie formy buntu czy grzechy natury seksualnej i moralnej karane są śmiercią. * Grupa kobiet zamkniętych w dawnym budynku szkoły uczy się, jak być Podręcznymi Niewolnicami Rozpłodowymi, które egzystują tylko po to, by zostać zapłodnionymi przez pana domu, któremu zostały przydzielone i urodzić dziecko, którego nie wychowają, ale oddadzą jego żonie. Bez możliwości aborcji. * Niemal wszystko, o czym pisarka pisze, ma swoją analogię w ustrojach totalitarnych, państwach religijnych, reżimach militarnych, kultach Zachodu. Uniformy Podręcznych przypominają habity katolickich zakonnic, ale i tradycyjne stroje muzułmanek . Science Fiction dla postępu nie zna granic... Ubranko muzułmanki i muzułmanka :-) wygląda do złudzenia jak chrześcijańska Zakonnica. No nie? Ale Klątwa poszła jeszcze dalej żeby karmić ideowego potworka któremu ziemia pali się pod stopami nienawiści.
Alzheimery znowu chodzą za Polakami Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Żenujące gadki o bigosie za pośrednictwem tłumacza Zdjęcie pierwsze;Mieliście znieść wizy.Zdjęcie drugie;Polonia głosowała na PiS,więc legalnie możesz ich odesłać.
VS. swobodna rozmowa prezydentów. Bul to nawet w swoim ojczystym języku nie umie ani pisać ani mówić to czego się można spodziewać po takim pachołku |
|
|
|
|
Krzysiu, nasza elektrociepłownia ma sztandarowe problemy minionej epoki. A ja dla relaksu Twojego i Andrzejka polecam dużo ciepłej wody której wam strasznie brakuje
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT My mamy Politykę bez cenzury... a Brytyjczycy życie w cenzurze :-) „Błyskotliwość”, „talent”, „geniusz” - to słowa, których nie mogą używać profesorowie Uniwersytetu Cambridge przy ocenianiu studentów. Dlaczego? Ponieważ te słowa wskazują na „związki z kulturą uznawaną za wyłącznie męską”. Poprawność polityczna a islam Płacząca kobieta, która klęczy przed grupą mężczyzn licytujących się między sobą o to, kto ją zakupi na swoją niewolnicę seksualną – taki obraz przedstawiały zdjęcia znalezione na telefonie komórkowym jednego z dżihadystów zabitych w irackim mieście Al-Ahirqat. Według wstępnych informacji „licytacja” miała miejsce w Arabii Saudyjskiej. Zdaniem ekspertów tego typu „zakupy” nie są ani niczym nowym, ani tym bardziej zakazanym w kraju ze stolicą w Rijadzie. Feministek nie słychać. Dlaczego? To jest muzułmański real a teraz świeża dawka fikcji dla "przerobu" relatywizującego narybku, powieści przetłumaczonej na polski w 1992 roku (25 lat temu!) dzisiaj nagłośnionej przez onet kultura pod Goebbelsowskim tytułem "Koszmary z "Opowieści Podręcznej" to nie fikcja : * Fantazyjna Republika Gileadzka, gdzie toczy się akcja powieści, to państwo ultrareligijne pod rządami chrześcijańskiej prawicy. Wszystkie kobiety, bez względu na status muszą przestrzegać restrykcyjnych przepisów. Wszelkie formy buntu czy grzechy natury seksualnej i moralnej karane są śmiercią. * Grupa kobiet zamkniętych w dawnym budynku szkoły uczy się, jak być Podręcznymi Niewolnicami Rozpłodowymi, które egzystują tylko po to, by zostać zapłodnionymi przez pana domu, któremu zostały przydzielone i urodzić dziecko, którego nie wychowają, ale oddadzą jego żonie. Bez możliwości aborcji. * Niemal wszystko, o czym pisarka pisze, ma swoją analogię w ustrojach totalitarnych, państwach religijnych, reżimach militarnych, kultach Zachodu. Uniformy Podręcznych przypominają habity katolickich zakonnic, ale i tradycyjne stroje muzułmanek . Science Fiction dla postępu nie zna granic... Ubranko muzułmanki i muzułmanka :-) wygląda do złudzenia jak chrześcijańska Zakonnica. No nie? Ale Klątwa poszła jeszcze dalej żeby karmić ideowego potworka któremu ziemia pali się pod stopami nienawiści.
Alzheimery znowu chodzą za Polakami |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT My mamy Politykę bez cenzury... a Brytyjczycy życie w cenzurze :-) „Błyskotliwość”, „talent”, „geniusz” - to słowa, których nie mogą używać profesorowie Uniwersytetu Cambridge przy ocenianiu studentów. Dlaczego? Ponieważ te słowa wskazują na „związki z kulturą uznawaną za wyłącznie męską”. Poprawność polityczna a islam Płacząca kobieta, która klęczy przed grupą mężczyzn licytujących się między sobą o to, kto ją zakupi na swoją niewolnicę seksualną – taki obraz przedstawiały zdjęcia znalezione na telefonie komórkowym jednego z dżihadystów zabitych w irackim mieście Al-Ahirqat. Według wstępnych informacji „licytacja” miała miejsce w Arabii Saudyjskiej. Zdaniem ekspertów tego typu „zakupy” nie są ani niczym nowym, ani tym bardziej zakazanym w kraju ze stolicą w Rijadzie. Feministek nie słychać. Dlaczego? To jest muzułmański real a teraz świeża dawka fikcji dla "przerobu" relatywizującego narybku, powieści przetłumaczonej na polski w 1992 roku (25 lat temu!) dzisiaj nagłośnionej przez onet kultura pod Goebbelsowskim tytułem "Koszmary z "Opowieści Podręcznej" to nie fikcja : * Fantazyjna Republika Gileadzka, gdzie toczy się akcja powieści, to państwo ultrareligijne pod rządami chrześcijańskiej prawicy. Wszystkie kobiety, bez względu na status muszą przestrzegać restrykcyjnych przepisów. Wszelkie formy buntu czy grzechy natury seksualnej i moralnej karane są śmiercią. * Grupa kobiet zamkniętych w dawnym budynku szkoły uczy się, jak być Podręcznymi Niewolnicami Rozpłodowymi, które egzystują tylko po to, by zostać zapłodnionymi przez pana domu, któremu zostały przydzielone i urodzić dziecko, którego nie wychowają, ale oddadzą jego żonie. Bez możliwości aborcji. * Niemal wszystko, o czym pisarka pisze, ma swoją analogię w ustrojach totalitarnych, państwach religijnych, reżimach militarnych, kultach Zachodu. Uniformy Podręcznych przypominają habity katolickich zakonnic, ale i tradycyjne stroje muzułmanek . Science Fiction dla postępu nie zna granic... Ubranko muzułmanki i muzułmanka :-) wygląda do złudzenia jak chrześcijańska Zakonnica. No nie? Ale Klątwa poszła jeszcze dalej żeby karmić ideowego potworka któremu ziemia pali się pod stopami nienawiści.
Alzheimery znowu chodzą za Polakami |
|
|
|
|
CYTAT Krzysiu, nasza elektrociepłownia ma sztandarowe problemy minionej epoki. A ja dla relaksu Twojego i Andrzejka polecam dużo ciepłej wody której wam strasznie brakuje To PSL nadal u władzy?Tylko czy wiesz że to jest przekleństwo?Znasz ustawy ?Wiesz dlaczego miejscowi będą się modlić żeby to ktoś wysadził?
|
|
|
|
|
kto
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT kto Nie potrafię rozwiązać tego rebusa.Poddaję się.To który wstrzymuje naszą elektrociepłownię?
|
|
|
|
|
Krzysiu jak masz problem z interpretacja powyższego obrazka to zapytaj rodziców
|
|
|
|
|
CYTAT Krzysiu jak masz problem z interpretacja powyższego obrazka to zapytaj rodziców Jśli wiesz OBJAŚNIJ.Chyba że ch- ja wiesz.
|
|
|
|
|
– Główny wątkiem było budowanie pozycji międzynarodowej w oczach opinii publicznej. 90 proc. tych zasłużonych komplementów i dobrych słów o Polsce dotyczyło historii, "Solidarności", Jana Pawła II, II wojny światowej, powstania warszawskiego i wielkiej pozycji Polski, jaką udało zbudować wszystkim poprzednikom aktualnego rządu. Dlatego ja dzisiaj bym zbyt dużo dziegciu do tej beczki miodu nie wkładał. Dla opozycji to trudny moment, sukces dyplomacji jest bezdyskusyjny. Przyjeżdża prezydent najpotężniejszego państwa na świecie i mówi bardzo fajne rzeczy o Polsce i także o rządzących. Nie dziwię się, że to jest ten dzień w którym władze w Polsce mogą odczuwać satysfakcję – powiedział Donald Tusk. Szaleju się najadł czy co ?
|
|
|
|
|
Dopisać można wszystko.Jak to jest poprawnie po angielsku .ty.i ty jesteście zwolnieni?Ciekawe czy byłby temat o zarobkach w MZK?
CYTAT Krzysiu jak masz problem z interpretacja powyższego obrazka to zapytaj rodziców
|
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku, szukałam twojego wpisu krytykującego PSL. Nie mogłam znaleźć. Nigdy za nimi nie chodzisz? Twoja głowa głęboko zaangażowana w walkę z kumoterstwem i intelektualnymi chwastami pokomunistycznymi i nazistowskimi jest znana i powszechnie dostrzegana. Jak ty to robisz? Kiedy się relaksujesz? A co mnie PSL interesuje? Nie krytykuję znaczy popieram? Niezła logika Nie widzę twoich wpisów krytykujących Indiańskich pedofilów. To oznacza, że ich popierasz? Jak tam sprawa zarobków Pani Prezes ZMK? Popierasz, pochwalasz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Inni nie odpowiedziałeś na proste pytanie.Która z osób jest winna opóźnienia uruchomienia naszej elektrociepłowni.
|
|
|
|
|
Niezła akcja. Mega ożywienie zawodowych literatów i różnej maści prostytuujących się pismaków po opublikowaniu zarobków Pani Prezes ;-)
|
|
|
|
Znowu sobie schlebiasz Andrzejku, ja tylko napisałam o proteście regresówek na przyjazd Trumpa :-) A ty zaraz mi wypominasz ze pisze o twoich problemach. Więcej skromności i gorących kąpieli To pobudza krążenie i skutecznie usuwa te złogi mega napięcia po wytarzaniu w smole i w pierzu Grzesia i el.Bolka To musiało zaboleć,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Obojniak o rozwiązanie rebusu proszę.
|
|
|
|
|
CYTAT ...Wiesz dlaczego miejscowi będą się modlić żeby to ktoś wysadził... PS nie proś więcej o podawanie tego co piszesz... Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|