|
|
|
Żona Macieja Wąsika, byłego wiceministra spraw wewnętrznych, komentuje zatrzymanie męża. - To nie pierwsze ciosy, które spadają na nas z Maćkiem, ale muszę przyznać, że to dla mnie szok. Nie ma go, bo go wzięli - ujawniła Roma Wąsik. Obecnie polityk PiS oczekuje na przewiezienie do zakładu karnego z aresztu śledczego na warszawskim Grochowie. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Tak to pokrótce wygląda, ale banda durniów z jednej i drugiej strony fatalnego dla Polski sporu politycznego, będzie chciała udowodnić że to oni mają rację... Edek, wszyscy wiemy że Ty zawsze masz rację. Jesteś tak uczciwy i kryształowy jak Tusk Do zbiórki na Wąsika i Kamińskiego już dołożyłeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Miałem odłożone na Owsika gruby, ale jednak dam na Wąsika i Kamińskiego...
|
|
|
|
|
CYTAT Miałem odłożone na Owsika gruby, ale jednak dam na Wąsika i Kamińskiego... Wiedziałem, że na ciebie można liczyć Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na mnie gruby i na firmy pożyczkowe co ludziom udzielają kredytów na 300 % RRSO zawsze można liczyć...
|
|
|
|
|
{b]Andrzej Duda przed Bożym Narodzeniem ułaskawił dwie osoby i - jak wynika z nieoficjalnych informacji - to prawicowi publicyści Rafał Ziemkiewicz oraz Magdalena Ogórek. Zostali oni skazani za zniesławienie lewicowej aktywistki Elżbiety Podleśnej, do czego doszło przed pięciu laty.[/b]
Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Jak nie Marika to Ogórkową ... rezydent dupa "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Na mnie gruby i na firmy pożyczkowe co ludziom udzielają kredytów na 300 % RRSO zawsze można liczyć... super fajny chłop z ciebie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dzięki gruby, niestety nie mogę się odwzajemnić...
|
|
|
|
|
CYTAT Dzięki gruby, niestety nie mogę się odwzajemnić... nie musisz jutro widzimy się pod sejmem Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak to pokrótce wygląda, ale banda durniów z jednej i drugiej strony fatalnego dla Polski sporu politycznego, będzie chciała udowodnić że to oni mają rację... Anżej i Sławko symetrysci,,, Relokanci będą nas mocno ubogacać a Ty ze sztabem wolnościowców pieprzyłeś z Konfa o ukrainizacji. Teraz ryzyko wzrosło przez ORP Bodnara (o korzeniach ukraińskich) a Ty milczysz i nie sobaczysz gawnojada. Taaa Mentzwell z kamratami wyjdzie w proteście na ulice czy twardo stanie w walce o nadanie spadkowych przywilejów przynależnych małżeństwom Lawendowej Mafii? Kroczek po kroczku, plasterek po plasterku salami, coraz bliżej. Wytrzymacie do wyborów do Europarlamentu. Poczekam,,, Szopka z gaśnicą albo wyłączenie TVP gdy podpisywano pakt relokacji Afryki do EU tym razem nie pomoże odwrócić uwagi społecznej. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Brakuje mi w tym całym zamieszaniu Janusza Kowalskiego. Może zasłabł na zdrowiu
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Korwin w szafie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Duńczycy pod pałacem chcieli odbić Wąsika i Kamińskiego czy popierali zatrzymanie?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O Duńczykach nie pisano ale widziano Tuńczyki, przebrane pewnie za Diduszko
na wypadek, gdyby służby ochrony przyłożyły mendom Donka Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Komeżka wyprasowana ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A słyszałeś figlarzu że barierki pod Sejm wróciły? Te same co te je marszałek Hujownia usunął zaraz po tym jak wróciła praworządność...
Złośliwi piszą że tamte wcześniejsze barierki były faszystowskie , a te obecne są fajne i uśmiechnięte... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT A słyszałeś figlarzu że barierki pod Sejm wróciły? Te same co te je marszałek Hujownia usunął zaraz po tym jak wróciła praworządność... Złośliwi piszą że tamte wcześniejsze barierki były faszystowskie , a te obecne są fajne i uśmiechnięte... Słyszałem coś że jakieś bydło mają robić to gdyby tak było jak mówisz ministrancie to dasz sobie radę Tylko więcej wazeliny bo temperatury niskie i nigdy nie wiesz gdzie po takiej imprezie spędzisz noc ;) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Szef MSWiA , ksywka Golonka , ma dla ciebie odpowiedź figlarzu...
|
|
|
|
|
Bo tak trochę przez tych bandytów zagłuszone i słabo się przebiło ... Dobrze że Pan Gowin nie skończył jak Pan śp.Lepper, a było blisko . Niech Zero się leczy bo prycze już zagrzane.
myślę że bardziej 26 żeby dupa nie uniewinnił frajerów "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Czy to jest twój mokry sen figlarzu?
|
|