|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ministrant weż mi przypomnij ilu już posadzili tych bandytów z PO bo m wyleciało nie wstyd ci tak po ludzku że na takiego błazna głosowałeś
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
W drugiej turze ostatnich wyborów był tylko on i Czaskowski ,figlarzu. A jakoś kurduplom nie ufam...
Pablo Spierdolales , dla mnie za grube figlarzu... Nowy program na YouTube " Koszmar logopedy" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokażą żonie co to znaczy mieć jaja.
Akumulator im podepniemy to i sopranem nas uraczą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie każdy jest takim kozakiem jak ty czy gruby regresie...
Aż dziwne że żaden z was nie zrobił kariery w Gromie czy innej jednostce specjalnej... Nawet tej specjalnej troski... |
|
|
|
|
Ja to bolku jest z tymi zbiegami, kto tam ma rację bo nie jestem w temacie?
|
|
|
|
|
Dobrze że ty zrobiłeś karierę w misteriacie pisi zwisie.
Nie wiem jak wygimnastykowany jesteś ale mnie nie przestraszysz. Jakbym miał brać po 20 od każdego kto mnie zaprasza to bym lepiej wyszedł niż ty na dniówce. Darmo mogę wypłacić jeśli zajdzie potrzeba. Trzeba zasłużyć. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Dobrze że ty zrobiłeś karierę w misteriacie pisi zwisie. Jest Moc Ministrant że przez te lata nie sprowadziliście z jednego ogarniętego prawiczka który miałby coś mądrego do powiedzenia. A to zagłębie buraczane jest ... i nic. Już Naćpana ma większe jaja od was . Funkcjonariusze policji weszli na teren Pałacu Prezydenckiego, gdzie przebywali Mariusz Kamiński i Maciej Wąsik. Obaj skazani politycy PiS zostali zatrzymani - ustalił Polsat News. Jak przekazał wiceszef MSWiA Czesław Mroczek, zatrzymanie Kamińskiego i Wąsika przebiegło "zgodnie z poleceniem sądu". Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ja to bolku jest z tymi zbiegami, kto tam ma rację bo nie jestem w temacie? E tam nie jesteś dziadku. Wszyscy nie jesteście w temacie jakbyście co wieczór Faktów nie oglądali... Nie ma ludzi niewinnych, są tylko źle przesłuchani cytując klasyka... Jak dla mnie to Wąsik z Kamińskim mogą w jednej celi siedzieć z marszałkami Hujownią i Kopertą, tylko moje zdanie nie może się przebić... |
|
|
|
|
CYTAT Dobrze że ty zrobiłeś karierę w misteriacie pisi zwisie. Nie wiem jak wygimnastykowany jesteś ale mnie nie przestraszysz. Jakbym miał brać po 20 od każdego kto mnie zaprasza to bym lepiej wyszedł niż ty na dniówce. Darmo mogę wypłacić jeśli zajdzie potrzeba. Trzeba zasłużyć. Dobra dobra regresie bo aż zacząłem się bać. Dopadniesz mnie z grubym gdzieś na ulicy, zwieracze ze śmiechu nie wytrzymają i nieszczęście gotowe... |
|
|
|
|
Donek Szczerze,,,, są winni walki z naszą praworządną korporacją z Berlina i Moskwy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czarzasty-ZAMILCZ!
Ktoś z rodziny służył u krasnoarmiejców? Bronić sowieckiego bydła,to hańba. CYTAT
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ministrant nie wiesz czasami na ile lat kurdupel chciał wpaść do zakładu karnego ? Chyba znów Anżwj dupa wyręczyć chciał sądy i go wysłał ale nikt nie mówi na jak długo "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Dobra dobra figlarzu, tylko żebyś nie wrócił do picia z tego całego rozentuzjazmowania...
|
|
|
|
|
Tak to pokrótce wygląda, ale banda durniów z jednej i drugiej strony fatalnego dla Polski sporu politycznego, będzie chciała udowodnić że to oni mają rację... |
|
|
|
|
Bolku, przecież to nie mogło wyglądać inaczej
Głos rozsądku nigdy nie dojdzie do władzy przy tym społeczeństwie |
|
|
|
|
|
|
|
|
- Rozpoczynam protest głodowy - oświadczył Mariusz Kamiński w komunikacie, cytowanym przez Błażeja Pobożego przed Kancelarią Prezesa Rady Ministrów. Były szef MSWiA uważa swoje zatrzymanie za "akt zemsty politycznej" i zażądał zwolnienia z więzienia wszystkich byłych członków kierownictwa CBA objętych ułaskawieniem prezydenta z 2015 roku. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Jeden bandyta mniej do utrzymywania z moich podatków "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
TW Bolek zabrał głos...
Pershing zza grobu i Słowik lubią to... |
|
|
|
|
CYTAT - Rozpoczynam protest głodowy - oświadczył Mariusz Kamiński w komunikacie, cytowanym przez Błażeja Pobożego przed Kancelarią Prezesa Rady Ministrów. Były szef MSWiA uważa swoje zatrzymanie za "akt zemsty politycznej" i zażądał zwolnienia z więzienia wszystkich byłych członków kierownictwa CBA objętych ułaskawieniem prezydenta z 2015 roku. Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Jeden bandyta mniej do utrzymywania z moich podatków Jak to mówił Jarosław Kaczyński Polskę zbaw na razie nie zjadł kolacji więc o żadnej głodówce mówić nie można |
|