|
|
|
A ktoś wie dlaczego marszałek Hujownia wrzucił sobie takie ładne zdjęcie z pigmentalnie uposażonymi, a później to zdjęcie usunął? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak dla mnie powinni wpuścić tych wszystkich chętnych co się nielegalnie przebijają przez granicę. Trzeba otworzyć ośrodki dla nich na wrocławskim Jagodnie i podwarszawskim Wilanowie. Kilku na pewno przyjmie sztab bezpartyjnych wolnościowców...
Może Owsik kilku przygarnie... |
|
|
|
|
CYTAT Jak dla mnie powinni wpuścić tych wszystkich chętnych co się nielegalnie przebijają przez granicę. Trzeba otworzyć ośrodki dla nich na wrocławskim Jagodnie i podwarszawskim Wilanowie. Kilku na pewno przyjmie sztab bezpartyjnych wolnościowców... Może Owsik kilku przygarnie... Z tego co pamiętam Papież Franciszek mówił że każda parafia powinna przyjąć po jednej rodzinie więc ... ministrant możesz mieć konkurencję i życie staje się piękniejsze ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Papież Franciszek mówi wiele ciekawych rzeczy figlarzu. Obawiam się jednak że twój przywódca duchowy nie urzęduje w Watykanie...
Widziałem ciekawą ofertę z Ikei dla waszej menażerii... Co cię wczoraj tak osłabiło figlarzu? Chyba nie wróciłeś do alkoholizmu? |
|
|
|
|
Niesamowita historia, kolejny bojownik o prawa kobiet, na dodatek dziennikarz wyborczej sam molestował koleżanki w pracy...
https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/ofiara-marcina-kackiego-pisze-dlaczego-nie-napisales-wprost-co-mi-zrobiles/behg6h2 Durczok Lis teraz Kącki ciekawe kto następny? https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1743753254196887657 |
|
|
|
|
Ministrancie ja wiem że może cię to dziwić że chłopaki wolą dziewczyny
swoją srogą kto tam już został Gazprom ? CYTAT Wśród firm, oprócz IKEA, które aktywnie reklamowały swoje produkty i usługi na antenie TV Republika, a w ostatnim czasie odeszły, są m.in. mBank, Pyszne.pl, Orlen, Lidl Polska, Polfa, Provident, Carrefour, Perła Browary Lubelskie, Kaufland, Grupa OLX, Reckitt Benckiser, Wedel, Tarczyński, Otodom, Provident, Adamed Pharma, Media Expert i Żabka.
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
To akurat rozumiem figlarzu, tylko nie wiem dlaczego pan redaktor Kącki kręcił sobie śmigłem przy koleżankach...
Ale zdaje się że u was obrońców praworządności i praw kobiet to całkiem normalne... No chyba że się chłop nawalił, to akurat by go tłumaczyło... A właśnie popijasz dalej czy już przestałeś figlarzu? |
|
|
|
|
Ja wiem że dziwi cię to że nie ma tradycyjnego wpierdolu po mszy i rosole ale my lewacy tak po prostu mamy.
Czekajmy tylko jak prokuratura zacznie normalnie pracować to sądy nie nadążą prawicowej swołoczy umieszczać tam gdzie ich miejsce . Syberia !! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wszystkich nas nie zamkniecie figlarzu. Cytując klasyka...
|
|
|
|
|
ehhh i znów pipowcy dowalili Polakom w tenisa :(
Ministrant ...jak się dobrze pomodlisz to wprowadzą i świętą inkwizycję "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Co tam ministrant figlarzu. Jako młody człowiek myślałem nawet o kapłaństwie, tylko mi w międzyczasie za duże powołanie urosło. I tak dzierżę ten ciężar już czterdzieści lat bez mała...
|
|
|
|
|
A marszałek Hujownia podobno ma się jeszcze konsultować ws Kamińskiego i Wąsika. A wydawał się być taki pewny siebie i zdecydowany....
Jak to pozory mogą mylić... |
|
|
|
|
Jak dla mnie to sejm powinien uchwałą stwierdzić że duda tak naprawdę przegrał wybory i prezydentem jest Rafał " jaki pan wysoki" Trzaskowski...
Potem uchwałą sejmową zdelegalizować pis i konfę. A na koniec wprowadzić skrobanki na życzenie i małżeństwa dla gejów. Wtedy przestaniemy być zaściankiem Europy... |
|
|
|
|
CYTAT Jak dla mnie to sejm powinien uchwałą stwierdzić że duda tak naprawdę przegrał wybory i prezydentem jest Rafał " jaki pan wysoki" Trzaskowski... O to to to! Jestem za! Ale pewnie niestety musimy zaczekać na koniec kadencji żałosnego endriu długopisa. Na szęście to nie tak długo... A pis i konfę to najlepiej deportować do rossji, tam będą mieli dobrze. Nie potrzeba drastycznych rozwiąń... |
|
|
|
|
Sam nie wiem. Kiedyś czytałem że tak naprawdę Kaczyński ma na nazwisko Kalkstein i pochodzi z rodu Abrahama. Może lepiej go do Izraela wysłać?
A jak oceniasz zgrzyty? |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W poniedziałek rozpocznie się proces Andersa Breivika przeciwko państwu norweskiemu. 44-latek, odpowiedzialny za śmierć 77 osób, domaga się zakończenia izolacji w więzieniu, którą uważa za łamanie praw człowieka. - Nic nie wskazuje na to, że cierpi z powodów psychicznych lub fizycznych ze względu na warunki, które panują w więzieniu - mówi norweski prawnik Andreas Hjetland.
Czytaj więcej na https://wydar(...)n=chrome Kiejna prawicowa PiS da ma bardzo źle w więzieniu Ministrant emigruj na Białoruś tam ponoć jest lepiej "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gdybym miał wybrać kraj do emigracji , figlarzu to na pewno nie byłaby Białoruś. Pewnie bym wybrał Norwegię albo Szwajcarię , czyli zasobne państwo ale nie przynależące do Eurokołchozu...
UE zostawiam takim jak wy figlarzu. I takim jak on. Kiedyś służył Moskwie , a dzisiaj Brukseli... |
|
|
|
|
|
|
|
|
A ta twoją komeżka to jest bardziej Braun czy bardziej brunatna ?
Tak na twoim miejscu to wybierałby bardziej kraje bez ekstradycji Licytujesz ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Wasz kolega po fachu , niejaki Rafał Gaweł uciekł do Norwegii figlarzu , po tym jak go niezawisły sąd skazał za oszustwo. I zdaje się że ma się tam całkiem dobrze...
W dzisiejszym zwariowanym świecie gdzie chłop obcina sobie fujarę , bo twierdzi że czuje się kobietą , nie jest łatwo mieć wyraziste poglądy figlarzu. Niech będzie że ja jestem brunatny i zły , a ty ze swoimi kolegami jesteście tęczowi i dobrzy... No Owsika już kasy nie daję . Kiedyś dawałem ale jak zobaczyłem go skaczącego po stole i szukającego słoika to przestałem... |
|