|
|
|
CYTAT Sąd Rejonowy dla m. st. Warszawy właśnie zarządził wykonanie kary pozbawienia wolności skazanym b. agentom #CBA G. Postkowi i K. Brendelowi, którzy w #aferagruntowa wykonywali polecenia swojego ówczesnego szefa #Kamiński i jego zastępcy #Wąsik Dwóch pierwszych ZOMOPiSowców którzy tylko wykonywali rozkazy dla przykładu pójdzie siedzieć . Zapewne niebawem stanie kolejka świadków koronnych CYTAT Ale ty wiesz figlarz że marszałek Koperta tylko dlatego nie dostanie zarzutów bo chroni go immunitet? Nie nie słyszałem :( Ale ty zapewne słyszałeś o czymś takim jak pozbawienie kogoś immunitetu . Zapewne prokuratura już wysłała papierologię w odpowiednie miejsce "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
W NECIE NIC NIE GINIE,ALE O TYM NIE WIE TYLKO BYDŁO,KACZKA Z ŻOLIBORZA I KOCUR.
W czwartek, po godzinie 18:00, na profilu tzw. prezydenta Anżeja Dódy, na portalu X, pojawił się taki wpis. "Powiedz mu, żeby zapytał swoją Żonę, co znaczy 'mieć jaja'. Ona wie!" - napisał. Czego dotyczy? No właśnie??? Wiadomość po kilkudziesięciu sekundach została usunięta, ale nie umknęła uwadze "neciarzy". Nic nie przegapimy. Takie przysłowiowe,pozytywne chooye damskie i męskie jesteśmy. Czego dotyczył wpis,kto go zrobił.? Bóg wam grzechy odpuści,Rzydzyku pobłogosławi,PiSiurowi"wyborcy zapomną" i inne dekle,ale u NAS i tak macie pszeyeb@ne. Przedstawiciele kancelarii, jak również gabinetu Andżeja Dódy, dotychczas nie odnieśli się do zaskakującego wpisu. Zrobił to Sebastian Kaleta z Suwerennej Polski . "Myślę, że do tego wpisu internauci będą nawiązywać i zawsze będzie wzbudzał uśmiech na twarzy. Doszło do jakiejś pomyłki, ale cały kontekst sytuacji jest zabawny - ocenił w "Debacie Dnia". Jak dodał, "nie chce sugerować, w jakim kontekście powstał wpis. - Czy to jest cytat, czy przekopiowana wiadomość, czy miała trafić do kogoś innego... Zdarzają się wpadki, będzie to w memach" - ocenił w rozmowie z Agnieszką Gozdyrą. Anżej,naumiej się dobierać ludzi do swojej,tzn.Jarkowej Kancelarii. Ja,nawet najbardziej najebany,wiem co piszę.Odpowiadam za swoje słowa. A Pan.Anżeju,tak na trzeźwo? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jak wygląda przywracanie praworządności w praktyce? W 2022 roku PKW odrzuciła sprawozdanie finansowe Polski2050. To się zdarza , czasami wystarczy drobny błąd księgowy , wcześnie spotkało to np. Nowoczesną. Ale nie drążmy tematu , idźmy dalej. Płaczek jako szef formacji pozbawionej funduszy składa odwołanie do Sądu Najwyższego. Sprawa trafia do Izby Nadzwyczajnej i Kontroli Publicznej , która podtrzymuje uchwałę Państwowej Komisji Wyborczej. W każdym razie wówczas płaczek zaakceptował to orzeczenie , nie zgłaszając żadnych uwag. Nie było mowy o tym że powyższa izba SN nie jest sądem ...
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polska-2050-zlozyla-skarge-na-uchwale-PKW-odrzucajaca-jej-sprawozdanie-finansowe-8469286.html Mija kilkanaście miesięcy płaczek już jako marszałek Hujownia wygasza mandaty poselskie Mariuszowi Kamińskiemu i Maciejowi Wąsikowi. Nie wchodząc w tematy związane ze słusznością tej decyzji ( ułaskawienie przez prezydenta itd.) ,, w/w posłowie odwołali się od tej decyzji do Sądu Najwyższego. Ale żeby sprawę uskutecznić zanosi te odwołania bezpośrednio prezesowi Izby Pracy , która według płaczka jest sądem. Izba do której powinno to trafić jest neo-sądem i jej wyrok się nie liczy ( patrz wyżej). https://www.rmf24.pl/polityka/news-znaczacy-zwrot-akcji-ws-wygaszania-mandatu-macieja-wasika,nId,7248774#crp_state=1 Czyli szykuje się taki galimatias że jedna izba Sądu Najwyższego uzna rację posłów , a druga marszałka. Konia z rzędem temu , kto to rozwikła , jestem pewien że ekipa ryżego nie zdoła... Reasumując , ludzie którzy walczyli z korupcją łamiąc przy tym prawo ( tego nie podważam) mogą pójść siedzieć. Ale marszałek Koperta , nie pójdzie siedzieć , nie można mu nawet postawić zarzutów bo skrył się za immunitetem . Innymi słowy , naszego nie ruszamy a pisiorów załatwimy. To ma być ta praworządność? Dureń pokroju figlarza będzie tryumfował , wielu stwierdzi że tego wymaga demokracja , ale jeżeli tak ma to wyglądać to nie wróży to niczego dobrego... |
|
|
|
|
Coś mi się wydaje że ryży specjalnie zrobił z płaczka marszałka Hujownię , bo wie że po okresie entuzjazmu notowania spadną. I kolejny potencjalny kandydat do prezydentury utrącony ... A płaczek głupi nie wie że stał się murzynem do wykonania czarnej roboty... Jak zrozumie to znowu wróci do płakania... |
|
|
|
|
Ministrant ja wiem, że ty bardzo mało rozumiesz, a najchętniej spaliłbyś kilku mojżeszowych synów na stosie w ramach happeningu, ale !!! Ale 75 % Polaków było za wejściem do UE, a co za tym idzie za wprowadzeniem prawa unijnego (a raczej do dopasowaniu swojego do standardów europejskich) . I jeżeli jakiś jeden burak przesyła innym burakom nieuznawanym przez nikogo, (SN.UE) to takie rzeczy jak pisowców olewa się ciepłym moczem. Bandyci trafiają tam, gdzie ich miejsce. Może Putin się zlituje i wymieni ich na Poczobuta.
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Figlarzu taki osobnik jak ty nigdy nie będzie najlepszą reklamą zachodzących zmian...
A tymczasem z onetu brzmią niezbyt optymistyczne wieści... Koleś przez trzydzieści lat pracy w wyborczej nie nauczył się mejli wysyłać , ale przynajmniej został rzecznikiem MSZ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaczyński i Ziobro chcieli sądów na telefon. Ryży i Hujownia chyba chcą ich przebić... A jeszcze ten osioł patentowany - figlarz się cieszy że jadą z pisiorami! |
|
|
|
|
Ty ministrant musisz być naprawdę mega ograniczony i nic nie widzisz poza końcem sutanny.
ps. Oficjalnie przepraszam wszystkich czytających wczorajszy mój wpis Egipcjan. Ten od pisma obrazkowego to pociotek neandertalczyków z Mezopotamii "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ty ministrant musisz być naprawdę mega ograniczony i nic nie widzisz poza końcem sutanny. ps. Oficjalnie przepraszam wszystkich czytających wczorajszy mój wpis Egipcjan. Ten od pisma obrazkowego to pociotek neandertalczyków z Mezopotamii Skoro tak twierdzisz figlarzu. Swoją drogą co ty możesz dostrzegać poza ryżą kutangą , którą codziennie miętosisz? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Za to co płaczek odjebał za kilka lat sam pójdzie siedzieć . On albo jest taki pewny siebie albo naprawdę jest zwykłym durniem . Jestem skłonny obie te wersje uznać za równie prawdziwe...
http://www.sn.pl/aktualnosci/SitePages/Wydarzenia.aspx?ItemSID=964-0dc69815-3ade-42fa-bbb8-549c3c6969c5&ListName=Wydarzenia Żeby nie było żadnych wątpliwości poszedł sobie do zaprzyjaźnionego prezesa "praworządnej" izby i z pominięciem Biura Podawczego dostarczył bezpośrednio odwołania Wąsika i Kamińskiego. I jeszcze poprosił o odpowiedni skład . Gdyby ten debil wysłał list polecony z Kancelarii Sejmu do Biura Podawczego Sądu Najwyższego miałoby to przynajmniej jakieś pozory... Przecież on we więzieniu będzie robił za cwela , nie ma innej możliwości. Za kilka lat złodzieje i gwałciciele będą się przechwalać że im były marszałek Sejmu śmigłem kręcił pod prysznicem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz figlarzu. Swoją drogą co ty możesz dostrzegać poza ryżą kutangą , którą codziennie miętosisz? Jak już ci pisałem ... nie mierz wszystkich swoją miarą "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Jak już ci pisałem ... nie mierz wszystkich swoją miarą Już ci pisałem figlarzu. Mierzę was waszą miarą... Riczarda Petru też tak Polacy kochali... |
|
|
|
|
CYTAT Już ci pisałem figlarzu. Mierzę was waszą miarą... Nie musisz się wstydzić i jak Jarosław obracać kota ogonem ;) (znalezione w necie) "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
PiS-da?
Skończyło się . SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
No fajnie jest w kraju za gangsty Folksdojczów i Sowieciarzy
KON-STY-TU-CJA PRA-WO-RZAD-NOSC WY-PIE-DALAC etc.. Ale co na to wszystko wolnościowcy z Konfy Marszalek Bossak nie potrafi zdyscyplinować pejczem systemowej pacynki Hałowni? Żeby ich tylko Super Express nie zaczął chwalić A takich twardych i prawilnych antysystemowców udawali PS. Zderzaki i cyngle Donka będą siedzieć w Wolnej Najjaśniejszej. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Naćpana co ten Adrian odpie.... Znów jakaś prawicowa konstytutka.
|
|
|
|
el.Bolku No fajnie jest w kraju za gangsty Folksdojczów i Sowieciarzy
PS. Zderzaki i cyngle Donka będą siedzieć w Wolnej Najjaśniejszej. Bandyci trafiają tam, gdzie ich miejsce. Tymczasem praworządność rozkwita: Właśnie powołano nowy „odpartyjniony” zarząd i radę Fundacji - sygnalizuje użytkownik X. Doniesienia potwierdzają dokonane wpisy na stronie internetowej Fundacji. W Radzie Fundacji Rozwoju Systemu Edukacji znaleźli się: Joanna Mucha (poseł Polski 2050) - przewodnicząca Rady; Urszula Augustyn (poseł Platformy Obywatelskiej); Tomasz Bratek (wiceprezydent Warszawy - zastępca Rafała Trzaskowskiego, członek Platformy Obywatelskiej); Kinga Gajewska (poseł Platformy Obywatelskiej); Jakub Kwaśny (członek i założyciel Inicjatywy Polskiej B.Nowackiej, wieloletni działacz Sojuszu Lewicy Demokratycznej); Dorota Łoboda (poseł Platformy Obywatelskiej); Ewa Masny-Askanas (była wiceprzewodnicząca Rady Warszawy z Platformy Obwatelskiej); Claudia Torres-Bartyzel (szefowa służby cywilnej w rządzie Ewy Kopacz).
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|