NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 632 633 634 635 636 637 638 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 22:20  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
PiS kupował wszystko jak leci po za granicami Polski, olewał nasz rodzimy przemysł zbrojeniowy, nie rozwijał go. I nie słyszałem pretensji ze strony art. Teraz pisze kolejne głupoty. Ktoś, coś, wicie rozumiecie.

Art co ty za propagandę stosujesz?

Gruby ma rację . Bumar od wielu już lat pracował na samolotem wielozadaniowym szóstej generacji i pisiory ten projekt utrącili. Tak samo zresztą jak z prototypowym czołgiem podstawowym dla wojsk pancernych. Miał powstawać w HSW i nazywać się Stalowy Jeż. Podobno był lepszy od Abramsa , ale niestety woleli kupić gotowce od amerykanów za ciężkie pieniądze ...umiech

Znowuż jak maciora kupił karabinki Grot dla wot-ów to się później okazało że były wadliwe i zacinały się. Czytałem o tym kiedyś na Onecie. W każdym razie za co się zabrali , wszystko zepsuli...umiech

No tak PiS przecież nie rządził od ostatnich 8 lat i na nic nie miał wpływu a już najmniej na „prywatną” Polską Grupę Zbrojeniową.

Propagandyści w akcji.

Anżej, Donek bredzi bo to na Wasz Klub Wyborczy nie oddziałuje ale Ty powinieneś uważać co sobie ludzie pomyślą gdy to przeczytają. Ja bardzo dbam o swoją reputacje, o obiektywizm i weryfikacje informacji, dla kobiet to najważniejsze.

PS.
Dla Sztabowców Donka nie ma żadnej różnicy w jakie obietnice uwierzyły leszcze. Oni wiedzą co chcą, tylko jednego:
żeby było im tak, jak było.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 22:20  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 23:30  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 08:07  
CYTAT
CYTAT
el.Bolku Nawrócenie jest dostępne do ostatniego tchu po szczerym żalu za grzechy. Żeby szczerze żałować to pewnie trzeba mieć rozróżnienie dobra i zła, tak sobie myślę ale to na inny raz bo są wśród nas tacy ze mogli juz zapomnieć

A ciebie na jakiś odwyk rodzina nadal nie oddała ? chytry ?

CYTAT

Jak Bóg da figlarzu to Zero będzie w jednej celi z Bodnarem siedział za te wszystkie swoje ciemne sprawki...umiech

A niby za co Pana ministra Bodnara tak miał Bóg pokarać ? Jeszcze nie jeden pisoiwc zawyje z jego powodu, a raczej za swoje niecne czyny

Obrazek

Szpiegując mnie , prześwietlając moją historię , która nie jest zresztą jakaś warta uwagi , strasznie ubarwiacie , figlarzu. Regres mi tu kiedyś pisał o lekach które zażywam , któryś z waszych chłopaków pisał coś że niby jestem emerytowanym policjantem. Teraz ty wyskakujesz z jakimś odwykiem. Jak wasz sztab dysponuje takimi informacjami kontrwywiadowczymi to nie dziwne że jesteście wyjątkowo kiepską ekipą...umiech

Jeżeli uważasz że to co robili pisiory przez ostatnie osiem lat było złe , a to co teraz się dzieje jest niby dobre , to nie ma między nami płaszczyzny porozumienia figlarzu. Dla mnie miejsce liderów i ich pretorianów obu przeciwstawnych formacji zatruwających polskie życie polityczne i społeczne jest we więzieniu. Zobaczymy jeszcze jak Bodnar , który objął nadzorem śledztwa ws. min. sporządzenia aktów notarialnych przy przejmowaniu tvp , podejdzie do sprawy. Cudów się nie spodziewam , zobaczymy czy włos spadnie z głowy pani notariusz , która jak ktoś skrupulatny policzył sporządza ponad 130 aktów na dobę . Pewnie pracuje w systemie ciągłym...umiech

Tylko ostatni kretyn może twierdzić , że coś się zmienia na lepiej. Min. dlatego twierdziłem że wymiana jednych na drugich to żadna alternatywa . Dla mnie jest weselej , bo nowa władza dostarcza mi tyle śmiechu , że za pisiorów mogłem tylko o tym pomarzyć...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 08:16  
CYTAT

No tak PiS przecież nie rządził od ostatnich 8 lat i na nic nie miał wpływu a już najmniej na „prywatną” Polską Grupę Zbrojeniową.

Propagandyści w akcji.

Tak tak gruby , a zapytaj się kogoś kto pracuje na hucie w zbrojeniówce o kontrakty kasę i perspektywy. Zapytaj za kogo zaczęli mieć robotę i godziwe pieniądze. Wtedy porozmawiamy , bo poza tym co wyczytałeś w onecie i zobaczyłeś w tvn nie masz bladego pojęcia w temacie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 08:26  
Stolec ja się pytałem pani z biedronki i mówi że "wszystko ***j".
umiech

Ty wiesz że kiedy dyskutuję z Tobą o sprawach polityczno obyczajowych, załatwiam jednocześnie prywatne osobiste czynności fizjologiczne jeszcze większej wagi.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 08:38  
Co w dalszym ciągu nie zmienia faktu że jesteście marną ekipą regresie...umiech

Nie wiem kto to zmontował ale się niezbyt przyłożył...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 10:37  
A to teraz i siedzisz na koncie naćpanej ? Bo to "ją" cytowałem no i takie małe spostrzeżenie. Tylko ostatni kretyn ocenia kogoś jeszcze przed tym, jak rozpoczął umiech Na innych ciekawszych grupach pislamiści dzień po wyborach pytali gdzie kasa z Unii. Niestety dla was, ale Pan Bóg dał wam tylko jeden zwój mózgowy więcej od kury , i to tylko w tym celu, żebyście nie srali na ulicy, a nie że od razu wasze myślenie znacząco miało podskoczyć umiech

Obrazek

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 12:16  
Bóg mi świadkiem że nie wiem nic o żadnym/żadnej naćpanej figlarzu. Myślałem że wśród was jest kurdupel debil kaleka pijak i grubas , a o żadnych narkomanach mi nic nie wiadomo...umiech

To że człowiek o twojej proweniencji i niezbyt imponującym potencjale intelektualnym czyni innym przytyki odnośnie zwojów mózgowych to dla mnie trochę za dużo figlarzu...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 13:58  
Nowy rząd będzie nam obniżał ceny paliwa...umiech

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Oplata-paliwowa-w-gore-Minister-infrastruktury-podwyzsza-stawki-8670336.html

Jak miło że o nas myśli pan ryży premier...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 15:31  
CYTAT
Nowy rząd będzie nam obniżał ceny paliwa...umiech

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Oplata-paliwowa-w-gore-Minister-infrastruktury-podwyzsza-stawki-8670336.html

Jak miło że o nas myśli pan ryży premier...umiech

Czekaj Stolec dobrodzieju powiem tacie to bana na internet dostaniesz.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 15:45  
No weź nie rób tego regresie . Już będę grzeczny...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 16:12  
CYTAT
A to teraz i siedzisz na koncie naćpanej ? Bo to "ją" cytowałem no i takie małe spostrzeżenie. Tylko ostatni kretyn ocenia kogoś jeszcze przed tym, jak rozpoczął umiech Na innych ciekawszych grupach pislamiści dzień po wyborach pytali gdzie kasa z Unii. Niestety dla was, ale Pan Bóg dał wam tylko jeden zwój mózgowy więcej od kury , i to tylko w tym celu, żebyście nie srali na ulicy, a nie że od razu wasze myślenie znacząco miało podskoczyć umiech

Kasa zamajaczyła na horyzoncie zdarzeń kolonialnych ale znaczona na niemieckie wiatraki el.Bolku

PS.
Gdzie mnie cytowałeś?
Za Donka paliwo nigdy nie jest zbyt drogie, to po pierwsze. Po drugie, dowalicie RP wiec słusznie, są lepsi Niemcy i Rosja. Szczególnie po rozmontowaniu Orlenu.

Mam nadzieje ze nie będziecie zbyt długo czekać na lanie do pełna bo na dzisiaj to lejecie tyle wody ze łeb boli nawet zawziętego kuca. Tacy gawędziarze o d.pie Maryny jak wasz Sztab wolnościowców juz dawno tu nie występowali.

Libki gwałcą praworządność i wolność a TSUE i Wy milczycie cool girl

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 17:08  
CYTAT
Bóg mi świadkiem że nie wiem nic o żadnym/żadnej naćpanej figlarzu. Myślałem że wśród was jest kurdupel debil kaleka pijak i grubas , a o żadnych narkomanach mi nic nie wiadomo...umiech

Ty musiałeś być jednym z tych dobrze wykorzystanych ministrantów . Ten plebejsko pedalski język jeszcze kogoś urzeka ?

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 17:37  
Znowu kula w płot figlarzu. Ministrantem też nie byłem.Zgaduj jeszcze może w końcu trafisz...umiech

Urosłeś trochę przez święta? Czy dalej jesteś taki wysoki jak sam kaczor?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 18:57  
Patrzajta i się nie dziwujta, piniędzy ni ma i nie będzie. Jak oni to robią zaklopotany ze aż tyle muszom oddać Reichowi za pomoc wyborczą ? cool girl

W górę ZUS i opłata paliwowa ok Ciemny Lud Roszczeniowy i Wolnościowcy się cieszy a chłopy będą kunmi orać żeby starczyło. Pewnie my wszyscy zapłacimy na końcu i dobrze to zrobi inflacji smiech2

Obrazek

PS.
el.Bananie dalej o katolikach bajdurzycie? Dokładnie jak Konfa która nie potrafi się wypowiedzieć o obecnym rządzie żeby nie skrytykować PiSu zaklopotany To juz obsesja maniakalna przy żłobie.

POKO/SLD chyba nie podejrzewacie o gorliwą religijność?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:05  
CYTAT
Związki homo wejdą. Mentzwell juz zapowiedział gorące poparcie dla dziedziczenia. A to przywilej małżeństw zarumieniony

Donek nic nie wspomniał o islamizacji, skoncentrował się jedynie na dekatolizacji. Mniejsze grupy wyznaniowe będą wspomagane z budżetu oczywiście.

Praworządność po ewropejsku jest równiejsza od Ministerstwa Równości.

PS.
Kiedy Ministerstwo Prawdy TVN?

Dziedziczenie to nie tylko domena małżeństw. Doucz się propagandowy nieuku.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:07  
Dziedziczenie to konstytucyjny przywilej za cos, nieuku.

Ministerstwo Prawdy i obecne Równości, nie nakręca to Was? Przeciez to zapowiedziane Niebo. good sciana potluczony

Znowu plagiat dla ociężałych umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:11  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
PiS kupował wszystko jak leci po za granicami Polski, olewał nasz rodzimy przemysł zbrojeniowy, nie rozwijał go. I nie słyszałem pretensji ze strony art. Teraz pisze kolejne głupoty. Ktoś, coś, wicie rozumiecie.

Art co ty za propagandę stosujesz?

Gruby ma rację . Bumar od wielu już lat pracował na samolotem wielozadaniowym szóstej generacji i pisiory ten projekt utrącili. Tak samo zresztą jak z prototypowym czołgiem podstawowym dla wojsk pancernych. Miał powstawać w HSW i nazywać się Stalowy Jeż. Podobno był lepszy od Abramsa , ale niestety woleli kupić gotowce od amerykanów za ciężkie pieniądze ...umiech

Znowuż jak maciora kupił karabinki Grot dla wot-ów to się później okazało że były wadliwe i zacinały się. Czytałem o tym kiedyś na Onecie. W każdym razie za co się zabrali , wszystko zepsuli...umiech

smiech2Propagandyści w akcji.

Anżej, Donek bredzi bo to na Wasz Klub Wyborczy nie oddziałuje ale Ty powinieneś uważać co sobie ludzie pomyślą gdy to przeczytają. Ja bardzo dbam o swoją reputacje, o obiektywizm i weryfikacje informacji, dla kobiet to najważniejsze.

PS.
Dla Sztabowców Donka nie ma żadnej różnicy w jakie obietnice uwierzyły leszcze. Oni wiedzą co chcą, tylko jednego:
żeby było im tak, jak było.

O co ty dbasz? smiech2

Skoro weryfikujesz to sprawdź jaka jest nasza strategia wojskowa. Na jaką wojnę jesteśmy gotowi. Kto podejmuje decyzję. Kupiliśmy sprzęty ale czy mamy czym strzelać. Ile rakiet/pocisków mamy, na ile dni prowadzenia działań wojennych nam to wystarczy. W jakim czasie jesteśmy w stanie uzupełnić zapasy.
Sprawdź takie podstawy. I nie zajmuj się propagandą tylko faktami.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:15  
CYTAT
CYTAT

Propagandyści w akcji.

Tak tak gruby , a zapytaj się kogoś kto pracuje na hucie w zbrojeniówce o kontrakty kasę i perspektywy. Zapytaj za kogo zaczęli mieć robotę i godziwe pieniądze. Wtedy porozmawiamy , bo poza tym co wyczytałeś w onecie i zobaczyłeś w tvn nie masz bladego pojęcia w temacie...umiech

No, tym wpisem pokazujesz że wiedzę czerpiesz z przekazów partyjnych a pamięć masz bardzo krótką. Poczytaj trochę o naszym uzbrojeniu, zakupach. O faktach bez propagandy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:16  
Afera Newag, czyli jak oprogramowanie pokładowe sztucznie symulowało awarie pociągów:

https://media.ccc.de/v/37c3-12142-breaking_drm_in_polish_trains

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:17  
Eeeee, nie napinaj się za strudla Siemoniaka. Wart tyle samo co inne Konstytutki.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:17  
CYTAT
Dziedziczenie to konstytucyjny przywilej za cos, nieuku.

Ministerstwo Prawdy i obecne Równości, nie nakręca to Was? Przeciez to zapowiedziane Niebo. good sciana potluczony

Znowu plagiat dla ociężałych umiech

Za coś. To faktycznie fachowa teoria oparta na prawie.

Ministerstwo prawdy w tvpinfo właśnie się kończy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:19  
CYTAT
Eeeee, nie napinaj się za strudla Siemoniaka. Wart tyle samo co inne Konstytutki.

Obrazek

No i wszystko w temacie, fachowo i profesjonalnie. smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:26  
Anżej, Wy znowu o mieszaniu krwi,,, cool girl

Tak przynudzacie Sztabowcy ze wole włączyć TVN i to samo usłyszeć umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2023r. 19:28  
CYTAT
Afera Newag, czyli jak oprogramowanie pokładowe sztucznie symulowało awarie pociągów:

https://media.ccc.de/v/37c3-12142-breaking_drm_in_polish_trains

Ktoś to kupił bez folii na głowie?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 632 633 634 635 636 637 638 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »