|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Najważniejsze bolku to ,że do tvp wróciły rządy silnej ręki, kabel od żelazka też się pewnie jakiś znajdzie
|
|
|
|
|
CYTAT Jak można wkładać w dupę? Na samą myśl robi się niedobrze. Jest coś takiego jak włażenie np.do dupy prezesa. Osobiście,(teoretycznie)tego karakana i inne dupki,przydupasy,mam głęboko w dupie. To co się dzieje cały czas w polityce-lewa,prawa strona-wiadomo że... jest do dupy. Jedyne co jest fajne w tym określeniu "dupa", to "ta" część ciała mojej znajomej. A tu link do piosenki kogo mam w dupie. https://www.youtu(...)ZYu9Lths SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Najważniejsze bolku to ,że do tvp wróciły rządy silnej ręki, kabel od żelazka też się pewnie jakiś znajdzie Najważniejsze dziadku że wujek Hans odblokował darmową kaskę z Brukseli. Będziemy się teraz pławić w bogactwie... Kabel od żelazka to tylko drobny gadżet w porównaniu z odzyskaną praworządnością, którą nam nowa władza zapewniła... A ty dziadku to który jesteś z tej ekipy stalowowolskiej platformy? |
|
|
|
|
Mi bolku najbliżej do gasnicy
|
|
|
|
|
No jasne. Nie wiem jak inni ale ja ci wierzę dziadku...
|
|
|
|
|
Jak byś nie zauważył to już mi się nie chce nawet szydzić ze starych a tym bardziej z nowych
Rynce odpadajo...ale jaki naród tacy zarządcy |
|
|
|
|
CYTAT Silni i zranieni razem ludzie służb zostali uruchomieni. Juz biorą się za produkcje wojskową u nas, przynajmniej był juz sygnał od lokalnej Renaty ze Hutę trzeba zmienić, tzn. zarząd. Po co nam tyle Borsuków gdy jest parę Lisów i wystarczyło przez lata dla Oświeconych? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
PiS kupował wszystko jak leci po za granicami Polski, olewał nasz rodzimy przemysł zbrojeniowy, nie rozwijał go. I nie słyszałem pretensji ze strony art. Teraz pisze kolejne głupoty. Ktoś, coś, wicie rozumiecie.
Art co ty za propagandę stosujesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Tak Anżej, taka była ostatnia narracja do kopania wilczych dołów
Pewnie wrócą teraz z koparami. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT PiS kupował wszystko jak leci po za granicami Polski, olewał nasz rodzimy przemysł zbrojeniowy, nie rozwijał go. I nie słyszałem pretensji ze strony art. Teraz pisze kolejne głupoty. Ktoś, coś, wicie rozumiecie. Art co ty za propagandę stosujesz? Gruby ma rację . Bumar od wielu już lat pracował na samolotem wielozadaniowym szóstej generacji i pisiory ten projekt utrącili. Tak samo zresztą jak z prototypowym czołgiem podstawowym dla wojsk pancernych. Miał powstawać w HSW i nazywać się Stalowy Jeż. Podobno był lepszy od Abramsa , ale niestety woleli kupić gotowce od amerykanów za ciężkie pieniądze ... Znowuż jak maciora kupił karabinki Grot dla wot-ów to się później okazało że były wadliwe i zacinały się. Czytałem o tym kiedyś na Onecie. W każdym razie za co się zabrali , wszystko zepsuli... |
|
|
|
|
Gawrona tez utrącili.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
o łopozycja - jaka aktywna
Jeszcze zasiłków wam nie zabrali? niedobrze bo ja bym **** wam dał i rozgrzeszenie co najwyżej. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Jeszcze zasiłków wam nie zabrali? niedobrze bo ja bym **** wam Dodatek za utrwalanie władzy radzieckiej z wyrównaniem jest krzywdzący dla rozumu. Ale to ich władza i gawnojady. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czyli ogólnie 8 gwiazdek i do przodu. Jak może niedobitki się już dowiedzieli Tusk nie mówi tylko po niemiecku. Chwilowo nie oddał pół Polski ruską . A co najważniejsze nie zabiera, a jeszcze coś dorzucił, a przynajmniej taki miał zamiar :/ No może jedyne co to likwiduje szczujnie, ale kto by za tym płakał. "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
A kto by się przyznał do krokodylich łez po likwidacji "Cała Prawda Całą Dobę" . Archiwa juz wyczyszczone jak za stalinistów.
Wojsko Polskie zredukują, uzbrojenie sobaki ograniczą tłumacząc się brakiem sil wytwórczych dając tym czas Rosji na uzbrojenie się po zeby a USA powoli wygryzą. Szukam działki po drugiej stronie Wisły,,, Tutaj nieruchomości to jak krew w piach a polszewiki doniosą kto swojak tankista a kto wróg. CBA jeszcze funkcjonuje? Chyba jak TVP Ścierwojady i Kostytutki. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Czyli ogólnie 8 gwiazdek i do przodu. Jak może niedobitki się już dowiedzieli Tusk nie mówi tylko po niemiecku. Chwilowo nie oddał pół Polski ruską . A co najważniejsze nie zabiera, a jeszcze coś dorzucił, a przynajmniej taki miał zamiar :/ No może jedyne co to likwiduje szczujnie, ale kto by za tym płakał. Tak właśnie jest jak piszesz figlarzu. Podobno koronka do ryżego miłosierdzia potrafi cuda zdziałać. Jeden głuchy odzyskał słuch , może ty trochę urośniesz a gruby schudnie... |
|
|
|
|
CYTAT o łopozycja - jaka aktywna Jeszcze zasiłków wam nie zabrali? niedobrze bo ja bym **** wam dał i rozgrzeszenie co najwyżej. O jest i regres , ten co odszedł ale został zawrócony... Dobrowolny ZUS wchodzi , słyszałeś? https://www.biznesinfo.pl/skladki-zus-w-2024-roku-od-stycznia-trzeba-bedzie-placic-o-okolo-200-zl-wiecej-podwyzka-dotknie-2-mln-polakow-zk-wak-271223 |
|
|
|
|
Związki homo wejdą. Mentzwell juz zapowiedział gorące poparcie dla dziedziczenia. A to przywilej małżeństw
Donek nic nie wspomniał o islamizacji, skoncentrował się jedynie na dekatolizacji. Mniejsze grupy wyznaniowe będą wspomagane z budżetu oczywiście. Praworządność po ewropejsku jest równiejsza od Ministerstwa Równości. PS. Kiedy Ministerstwo Prawdy TVN? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Jeden głuchy odzyskał słuch , może ty trochę urośniesz a gruby schudnie... Ludzie mówią w kuluarach że to Mejzy sprawka. Przed świętami wyleczył z nudów Borowiakową no i posła Zero który na kolanach wyruszył w pielgrzymkę na trasie Lublin - Watykan "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
el.Bolku Nawrócenie jest dostępne do ostatniego tchu po szczerym żalu za grzechy. Żeby szczerze żałować to pewnie trzeba mieć rozróżnienie dobra i zła, tak sobie myślę ale to na inny raz bo są wśród nas tacy ze mogli juz zapomnieć o sumieniu.
Mecenas Kon otworzy nowe biuro usług do spraw expressowej adopcji przez małżeństwa homo. Zacznie się walka o dzieci, znowu będą okradać patologie zamiast im dać 5 stów w imię równości homoseksualnej. Donek stawia na Piłowanie. Mniejsze grupy wyznaniowe będą wspomagane z podatków wyłącznie ateistów Wojujący ateiści natomiast będą płacić podatki sami sobie. To dobrze bo to w większości marksiści, niech mają ile zechcą. Czy Praworządność po ewropejsku jest równiejsza od naszego Ministerstwa Równości? PS. Kiedy Ministerstwo Prawdy 1984? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ludzie mówią w kuluarach że to Mejzy sprawka. Przed świętami wyleczył z nudów Borowiakową no i posła Zero który na kolanach wyruszył w pielgrzymkę na trasie Lublin - Watykan Jak Bóg da figlarzu to Zero będzie w jednej celi z Bodnarem siedział za te wszystkie swoje ciemne sprawki... |
|
|
|
|
CYTAT el.Bolku Nawrócenie jest dostępne do ostatniego tchu po szczerym żalu za grzechy. Żeby szczerze żałować to pewnie trzeba mieć rozróżnienie dobra i zła, tak sobie myślę ale to na inny raz bo są wśród nas tacy ze mogli juz zapomnieć A ciebie na jakiś odwyk rodzina nadal nie oddała ? ? CYTAT Jak Bóg da figlarzu to Zero będzie w jednej celi z Bodnarem siedział za te wszystkie swoje ciemne sprawki... A niby za co Pana ministra Bodnara tak miał Bóg pokarać ? Jeszcze nie jeden pisoiwc zawyje z jego powodu, a raczej za swoje niecne czyny "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT PiS kupował wszystko jak leci po za granicami Polski, olewał nasz rodzimy przemysł zbrojeniowy, nie rozwijał go. I nie słyszałem pretensji ze strony art. Teraz pisze kolejne głupoty. Ktoś, coś, wicie rozumiecie. Art co ty za propagandę stosujesz? Gruby ma rację . Bumar od wielu już lat pracował na samolotem wielozadaniowym szóstej generacji i pisiory ten projekt utrącili. Tak samo zresztą jak z prototypowym czołgiem podstawowym dla wojsk pancernych. Miał powstawać w HSW i nazywać się Stalowy Jeż. Podobno był lepszy od Abramsa , ale niestety woleli kupić gotowce od amerykanów za ciężkie pieniądze ... Znowuż jak maciora kupił karabinki Grot dla wot-ów to się później okazało że były wadliwe i zacinały się. Czytałem o tym kiedyś na Onecie. W każdym razie za co się zabrali , wszystko zepsuli... No tak PiS przecież nie rządził od ostatnich 8 lat i na nic nie miał wpływu a już najmniej na „prywatną” Polską Grupę Zbrojeniową. Propagandyści w akcji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT el.Bolku Nawrócenie jest dostępne do ostatniego tchu po szczerym żalu za grzechy. Żeby szczerze żałować to pewnie trzeba mieć rozróżnienie dobra i zła, tak sobie myślę ale to na inny raz bo są wśród nas tacy ze mogli juz zapomnieć A ciebie na jakiś odwyk rodzina nadal nie oddała ? ? Ty uciekłeś to i ja mogłam. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|