NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 631 632 633 634 635 636 637 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 09:05  
Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 09:05  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 09:27  
Najważniejsze bolku to ,że do tvp wróciły rządy silnej ręki, kabel od żelazka też się pewnie jakiś znajdzieuśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 09:39  
CYTAT
Jak można wkładać w dupę? Na samą myśl robi się niedobrze.

Jest coś takiego jak włażenie np.do dupy prezesa.3m sie
Osobiście,(teoretycznie)tego karakana i inne dupki,przydupasy,mam głęboko w dupie.jezyk
To co się dzieje cały czas w polityce-lewa,prawa strona-wiadomo że... jest do dupy.sciana
Jedyne co jest fajne w tym określeniu "dupa", to "ta" okczęść ciała mojej znajomej.zarumieniony

A tu link do piosenki kogo mam w dupie.good

https://www.youtu(...)ZYu9Lths

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 10:00  
CYTAT
Najważniejsze bolku to ,że do tvp wróciły rządy silnej ręki, kabel od żelazka też się pewnie jakiś znajdzieuśmiech

Najważniejsze dziadku że wujek Hans odblokował darmową kaskę z Brukseli. Będziemy się teraz pławić w bogactwie...umiech

Kabel od żelazka to tylko drobny gadżet w porównaniu z odzyskaną praworządnością, którą nam nowa władza zapewniła...umiech

A ty dziadku to który jesteś z tej ekipy stalowowolskiej platformy?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 10:07  
Mi bolku najbliżej do gasnicysmiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 10:19  
No jasne. Nie wiem jak inni ale ja ci wierzę dziadku...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 10:40  
Jak byś nie zauważył to już mi się nie chce nawet szydzić ze starych a tym bardziej z nowych:cwaniak:
Rynce odpadajo...ale jaki naród tacy zarządcy mlotek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 15:33  
CYTAT

Obrazek

Silni i zranieni razem ludzie służb zostali uruchomieni. Juz biorą się za produkcje wojskową u nas, przynajmniej był juz sygnał od lokalnej Renaty ze Hutę trzeba zmienić, tzn. zarząd. Po co nam tyle Borsuków gdy jest parę Lisów i wystarczyło przez lata dla Oświeconych?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 15:48  
PiS kupował wszystko jak leci po za granicami Polski, olewał nasz rodzimy przemysł zbrojeniowy, nie rozwijał go. I nie słyszałem pretensji ze strony art. Teraz pisze kolejne głupoty. Ktoś, coś, wicie rozumiecie.

Art co ty za propagandę stosujesz?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 15:50  
Tak Anżej, taka była ostatnia narracja do kopania wilczych dołów cool girl
Pewnie wrócą teraz z koparami.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 17:48  
CYTAT
PiS kupował wszystko jak leci po za granicami Polski, olewał nasz rodzimy przemysł zbrojeniowy, nie rozwijał go. I nie słyszałem pretensji ze strony art. Teraz pisze kolejne głupoty. Ktoś, coś, wicie rozumiecie.

Gruby ma rację . Bumar od wielu już lat pracował na samolotem wielozadaniowym szóstej generacji i pisiory ten projekt utrącili. Tak samo zresztą jak z prototypowym czołgiem podstawowym dla wojsk pancernych. Miał powstawać w HSW i nazywać się Stalowy Jeż. Podobno był lepszy od Abramsa , ale niestety woleli kupić gotowce od amerykanów za ciężkie pieniądze ...umiech

Znowuż jak maciora kupił karabinki Grot dla wot-ów to się później okazało że były wadliwe i zacinały się. Czytałem o tym kiedyś na Onecie. W każdym razie za co się zabrali , wszystko zepsuli...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 17:57  
Gawrona tez utrącili.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 18:15  
o łopozycja - jaka aktywna

Jeszcze zasiłków wam nie zabrali? niedobrze bo ja bym **** wam dał i rozgrzeszenie co najwyżej.

umiech

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 18:20  
CYTAT
Jeszcze zasiłków wam nie zabrali? niedobrze bo ja bym **** wam

Dodatek za utrwalanie władzy radzieckiej z wyrównaniem jest krzywdzący dla rozumu. Ale to ich władza i gawnojady.

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 18:24  
Obrazek

Czyli ogólnie 8 gwiazdek i do przodu. Jak może niedobitki się już dowiedzieli Tusk nie mówi tylko po niemiecku. Chwilowo nie oddał pół Polski ruską . A co najważniejsze nie zabiera, a jeszcze coś dorzucił, a przynajmniej taki miał zamiar :/ No może jedyne co to likwiduje szczujnie, ale kto by za tym płakał.

"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany"
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 18:33  
A kto by się przyznał do krokodylich łez po likwidacji "Cała Prawda Całą Dobę" . Archiwa juz wyczyszczone jak za stalinistów.

Wojsko Polskie zredukują, uzbrojenie sobaki ograniczą tłumacząc się brakiem sil wytwórczych dając tym czas Rosji na uzbrojenie się po zeby a USA powoli wygryzą.

Szukam działki po drugiej stronie Wisły,,, Tutaj nieruchomości to jak krew w piach a polszewiki doniosą kto swojak tankista a kto wróg.

CBA jeszcze funkcjonuje? Chyba jak TVP jezyk Ścierwojady i Kostytutki.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 18:44  
CYTAT
Obrazek

Czyli ogólnie 8 gwiazdek i do przodu. Jak może niedobitki się już dowiedzieli Tusk nie mówi tylko po niemiecku. Chwilowo nie oddał pół Polski ruską . A co najważniejsze nie zabiera, a jeszcze coś dorzucił, a przynajmniej taki miał zamiar :/ No może jedyne co to likwiduje szczujnie, ale kto by za tym płakał.

Tak właśnie jest jak piszesz figlarzu. Podobno koronka do ryżego miłosierdzia potrafi cuda zdziałać. Jeden głuchy odzyskał słuch , może ty trochę urośniesz a gruby schudnie...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 18:49  
CYTAT
o łopozycja - jaka aktywna

Jeszcze zasiłków wam nie zabrali? niedobrze bo ja bym **** wam dał i rozgrzeszenie co najwyżej.

umiech

O jest i regres , ten co odszedł ale został zawrócony...umiech

Obrazek

Dobrowolny ZUS wchodzi , słyszałeś? umiech

https://www.biznesinfo.pl/skladki-zus-w-2024-roku-od-stycznia-trzeba-bedzie-placic-o-okolo-200-zl-wiecej-podwyzka-dotknie-2-mln-polakow-zk-wak-271223

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 19:03  
Związki homo wejdą. Mentzwell juz zapowiedział gorące poparcie dla dziedziczenia. A to przywilej małżeństw zarumieniony

Donek nic nie wspomniał o islamizacji, skoncentrował się jedynie na dekatolizacji. Mniejsze grupy wyznaniowe będą wspomagane z budżetu oczywiście.

Praworządność po ewropejsku jest równiejsza od Ministerstwa Równości.

PS.
Kiedy Ministerstwo Prawdy TVN?

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 19:05  
CYTAT

Jeden głuchy odzyskał słuch , może ty trochę urośniesz a gruby schudnie...umiech

Ludzie mówią w kuluarach że to Mejzy sprawka. Przed świętami wyleczył z nudów Borowiakową no i posła Zero który na kolanach wyruszył w pielgrzymkę na trasie Lublin - Watykan

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 19:17  
el.Bolku Nawrócenie jest dostępne do ostatniego tchu po szczerym żalu za grzechy. Żeby szczerze żałować to pewnie trzeba mieć rozróżnienie dobra i zła, tak sobie myślę ale to na inny raz bo są wśród nas tacy ze mogli juz zapomnieć o sumieniu.

Mecenas Kon otworzy nowe biuro usług do spraw expressowej adopcji przez małżeństwa homo. Zacznie się walka o dzieci, znowu będą okradać patologie zamiast im dać 5 stów w imię równości homoseksualnej.

Donek stawia na Piłowanie. Mniejsze grupy wyznaniowe będą wspomagane z podatków wyłącznie ateistów smiech2 Wojujący ateiści natomiast będą płacić podatki sami sobie. To dobrze bo to w większości marksiści, niech mają ile zechcą.

Czy Praworządność po ewropejsku jest równiejsza od naszego Ministerstwa Równości?

PS.
Kiedy Ministerstwo Prawdy 1984?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 20:06  
CYTAT

Ludzie mówią w kuluarach że to Mejzy sprawka. Przed świętami wyleczył z nudów Borowiakową no i posła Zero który na kolanach wyruszył w pielgrzymkę na trasie Lublin - Watykan

Jak Bóg da figlarzu to Zero będzie w jednej celi z Bodnarem siedział za te wszystkie swoje ciemne sprawki...umiech

Prywatna wiadomość 

Konto zawieszone
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 20:31  
CYTAT
el.Bolku Nawrócenie jest dostępne do ostatniego tchu po szczerym żalu za grzechy. Żeby szczerze żałować to pewnie trzeba mieć rozróżnienie dobra i zła, tak sobie myślę ale to na inny raz bo są wśród nas tacy ze mogli juz zapomnieć

A ciebie na jakiś odwyk rodzina nadal nie oddała ? chytry ?

CYTAT

Jak Bóg da figlarzu to Zero będzie w jednej celi z Bodnarem siedział za te wszystkie swoje ciemne sprawki...umiech

A niby za co Pana ministra Bodnara tak miał Bóg pokarać ? Jeszcze nie jeden pisoiwc zawyje z jego powodu, a raczej za swoje niecne czyny

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 21:17  
CYTAT
CYTAT

Gruby ma rację . Bumar od wielu już lat pracował na samolotem wielozadaniowym szóstej generacji i pisiory ten projekt utrącili. Tak samo zresztą jak z prototypowym czołgiem podstawowym dla wojsk pancernych. Miał powstawać w HSW i nazywać się Stalowy Jeż. Podobno był lepszy od Abramsa , ale niestety woleli kupić gotowce od amerykanów za ciężkie pieniądze ...umiech

Znowuż jak maciora kupił karabinki Grot dla wot-ów to się później okazało że były wadliwe i zacinały się. Czytałem o tym kiedyś na Onecie. W każdym razie za co się zabrali , wszystko zepsuli...umiech

No tak PiS przecież nie rządził od ostatnich 8 lat i na nic nie miał wpływu a już najmniej na „prywatną” Polską Grupę Zbrojeniową.

Propagandyści w akcji.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2023r. 22:18  
CYTAT
CYTAT
el.Bolku Nawrócenie jest dostępne do ostatniego tchu po szczerym żalu za grzechy. Żeby szczerze żałować to pewnie trzeba mieć rozróżnienie dobra i zła, tak sobie myślę ale to na inny raz bo są wśród nas tacy ze mogli juz zapomnieć

A ciebie na jakiś odwyk rodzina nadal nie oddała ? chytry ?

Ty uciekłeś to i ja mogłam.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 631 632 633 634 635 636 637 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »