|
|
|
CYTAT Pan Bartosz wszedł tak głęboko , że zaczynam się zastanawiać jak on się tam w ogóle zmieścił? ... Ja rozumiem ze Totalni tego chcą,,, jak ewropejskiej praworządności, ale ze reszta nie rozumie? Ta reszta to musi być mocno wykształcona przez TVN. A gdy zostanie tylko TVN,,,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bolszewia Postępu przejęła Zachętę Teraz będą wystawiane tęczowe penisy w sukienkach i śmierć Matki Ziemi na każdej ścianie. Pluralizm po nowemu staremu Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Na antenie Radia Plus posłu PiSdajni Marek Suski życzył słuchaczom"miłego dnia mimo pogody pod zdechłym Tuskiem".
Kultura razem ze "słomą"z butów wyszła... W psychiatrii jest taki żart -Po czym poznać idiotę?Po tym co i jak mówi,jak się zachowuje. Po tym jak usłyszałem jego wypowiedz,jestem pewien,ze spełnia wszelkie znamiona tego, aby zadać pytanie o jego poczytalność. O jego kulturę i"wdzięk osobisty"Marka,pytał nie będę. Również o urodę,która nie jest"natarczywie"śliczna... Pewnie wynika to z tego,aby nikt nie był ładniejszy od prezesa. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Nigga a coś ty taki obrońca ryżego się zrobił? Dołączyłeś do bandy grubego i reszty chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców?
|
|
|
|
|
Bolósiu.31313131
Co ciebie boli? Gdzie bardziej?W dupie czy głowie? Nie jest to istotne,bo chodzi o to samo miejsce. Jak wcześniej pisałem- JESTEM TOLERANCYJNY I DLATEGO KAŻDĄ qrvę I KAŻDEGO C..ÓJA,NIE LUBIĘ TAK SAMO. Doceń to. Adios.Odwal się. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
I jak Bolo? Zadowolony? CYTAT Teraz będą wystawiane tęczowe penisy w sukienkach i śmierć Matki Ziemi na każdej ścianie. Pluralizm po nowemu staremu A jak tam Szwecja? Upadła czy jeszcze trzeba poczekac? ***** *** |
|
|
|
|
Rozumiem czyli ryży jednak przekaże te trzy miliardy złotych na chore dzieci, a media publiczne zlikwiduje. Tylko przyklasnąć, poczekamy do środy na konkrety...
Jak chcesz batman żeby ci dokwaterowali jakiegoś księcia Orientu to musisz wystąpić chyba z własną inicjatywą... Poproś o jakiegoś dwudziestolatka z wielką knagą , może cię trochę nauczy rozumu... |
|
|
|
|
Ciebie to powinien jakiś hebanowy Alli ostro wygrzmocić bo od tego braku bolca ostro ci siada. Może przestałbyś wtedy pisać na okrągło o knagach i homo seksie.
***** *** |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ciebie to powinien jakiś hebanowy Alli ostro wygrzmocić bo od tego braku bolca ostro ci siada. Może przestałbyś wtedy pisać na okrągło o knagach i homo seksie. Jesteś w błędnym przekonaniu batman. Po prostu nie znasz się na żartach i zaraz wszystko bierzesz do siebie... Niby tacy z was zwolennicy Polski uśmiechniętej a jak przyjdzie co do czego to zachowujecie się jakbyście mieli kij w dupie... Z Kaczyńskiego i jego homoseksualnej orientacji potraficie się jakoś pośmiać. A nawet z jego skłonności do kotów również tutaj czytałem wasze heheszki... |
|
|
|
|
Trochę dziwna sprawa z tym odbijaniem PAP-u. Niby są na prawie ale wysyłają zamiast policjantów łyse karki. Ale że uśmiechnięta Polska takie metody stosuje jak zwykła mafia...
https://twitter.com/StZerko/status/1738537485444006034 Przyznam szczerze że mam coraz więcej wątpliwości odnośnie nowej władzy. Nie tego po nich oczekiwałem... |
|
|
|
|
CYTAT Przyznam szczerze że mam coraz więcej wątpliwości odnośnie nowej władzy. Nie tego po nich oczekiwałem... Pierwszy rząd który w tydzień spełnił 90% obietnic które mnie interesują Szkoda bo Zero zapewne nie odsiedzi całego wyroku ale może przynajmniej Kaczyński "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Anżej ma problem.
Zobaczymy czy jednak "ma jaja",czy"wydmuszki". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Pierwszy rząd który w tydzień spełnił 90% obietnic które mnie interesują Szkoda bo Zero zapewne nie odsiedzi całego wyroku ale może przynajmniej Kaczyński Skoro tak twierdzisz figlarzu. A co się stało że po tylu latach wróciłeś? Centrala cię odpaliła bo byłeś potrzebny czy to twoja własna inicjatywa? A może cały czas tu byłeś tylko się ukrywałeś pod innym nickiem niecnoto? W waszej menażerii to chyba powszechna praktyka jak sądzę... Moim zdaniem do pełni szczęścia brakuje jeszcze spiżowego pomnika Pawła Adamowicza i dziesięciu miliardów na Jurka Owsika ... |
|
|
|
|
CYTAT Pierwszy rząd który w tydzień spełnił 90% obietnic które mnie interesują Szkoda bo Zero zapewne nie odsiedzi całego wyroku ale może przynajmniej Kaczyński nie wiem Ehh..kolejna ameba która myśli że ktokolwiek cokolwiek odsiedzi. Odejdź skąd przyszedłeś. |
|
|
|
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz figlarzu. A co się stało że po tylu latach wróciłeś? Centrala cię odpaliła bo byłeś potrzebny czy to twoja własna inicjatywa? Są fajniejsze miejsca by lżyć i nabijać się z pisowskiej swołoczy Tu wróciłem tylko po to bo nigdzie tak cudownie nie kwiczą jak w stolicy pislamu i ciemnoty ale jakoś mnie to już nie bawi jak kiedyś "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Jakby zrobili takie więzienie dla Tuska i Kaczyńskiego, to sam bym im wazelinę w puszkach wysyłał figlarzu...
Nie wiem jak tam jesteś na bieżąco z waszymi sztabowymi układami, ale teraz za tego najgłupszego robi pizdas i jego wafle krugej i rogejst. Także musicie się jakoś dogadać, bo liczba miejsc jest ograniczona. No chyba że byłeś którymś z nich , ale to już pewnie ty wiesz najlepiej... |
|
|
|
|
A ty nadal wszystkich mierzysz swoją miara ... Fakt dawniej wiedziałem kto i z ilu kont pisze. Było to nawet zabawne jak sami biliście sobie brawo A tak swoja droga to które to już twoje konto ?
Jak ostatnio pisał Wąsik CBA nie pęka więc zapewne szybko wpasują się w więzienną rzeczywistość ps. Wesołych Świąt "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Przekazuje wam życzenia świąteczne od premiera.
https://twitter.com/malyy5/status/1738493536272597420?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1738493536272597420%7Ctwgr%5Ee40d005d68200b6408357275cb1ed6f28466ae74%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftvrepublika.pl%2FZyczenia-swiateczne-Wielkiego-Brata-Tuska-WIDEO154798.html |
|
|
|
|
Któryś z tych chłopaków na zdjęciu to twój sugar daddy figlarzu?
A dopiero batman czy rogejst coś pisał o homoseksualnych docinkach... To już moje czwarte albo piąte konto figlarzu. Nic nie poradzę skoro wasza menażeria lubi wnosić skargi... |
|
|
|
|
Powinniście się nazywać sztab bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli im Bolka elektryka ze Stoczni Gdańskiej...
|
|
|
|
|
Pamiętajcie kochani:dystans, maseczka i zdalna wigilia. Inaczej wszyscy zginiemy... No i jeszcze zamknijmy lasy! |
|
|
|
|
CYTAT No i jeszcze zamknijmy lasy! A gdzie się schowasz jako partyzant? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
W jaskini nigga...
Jarosław Kaczyński pseudo Kurdupel w przemowie do narodu... |
|