|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ale się uaktywnili chłopcy od walki o praworządność. Ktoś tam musiał wysoko przesunąć mocno wajchę skoro nawet ci co mieli już odejść wrócili...
Gruby , dlaczego wypierasz się swej atencji dla ryżego? Wstydzisz się tego? Przecież jako wolny człowiek masz prawo mieć własne przekonania. No chyba , że demokracja tego wymaga... |
|
|
|
|
CYTAT To niesamowite. Pinokio mówi o łamaniu praworządności. No właśnie o to chodzi gruby. Albo nikt nie może łamać prawa , albo mogą to robić wszyscy. I to chyba jest najkrótsza droga do chaosu. To co w tym momencie robią wasi mocodawcy to jest bardzo krótkowzroczne. Pisiory postawią swoją geriatrię na nogi i będzie KOD 2... Czyli jak pis łamał prawo to było to czymś haniebnym , a Bodnarowi czy Sienkiewiczowi teraz już wolno? Pamiętaj gruby że wahadło wyborcze przesuwa się raz w lewo raz w prawo. Za cztery lata pisiory mogą wprowadzić trybunały ludowe i Bodnar może wylądować nie w celi ale w mniej przyjemnym miejscu... |
|
|
|
|
Przynajmniej w kwestiach ekonomicznych czegoś się nauczyli... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT ten to sobie mema znalazł Miriam, są gorsze wieści. Wiadomości teraz będą po niemiecku Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ale się uaktywnili chłopcy od walki o praworządność. Ktoś tam musiał wysoko przesunąć mocno wajchę skoro nawet ci co mieli już odejść wrócili... Gruby , dlaczego wypierasz się swej atencji dla ryżego? Wstydzisz się tego? Przecież jako wolny człowiek masz prawo mieć własne przekonania. No chyba , że demokracja tego wymaga... Tak, wypieram podobnie jak Ty. Dlaczego? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To niesamowite. Pinokio mówi o łamaniu praworządności. No właśnie o to chodzi gruby. Albo nikt nie może łamać prawa , albo mogą to robić wszyscy. I to chyba jest najkrótsza droga do chaosu. To co w tym momencie robią wasi mocodawcy to jest bardzo krótkowzroczne. Pisiory postawią swoją geriatrię na nogi i będzie KOD 2... Czyli jak pis łamał prawo to było to czymś haniebnym , a Bodnarowi czy Sienkiewiczowi teraz już wolno? Pamiętaj gruby że wahadło wyborcze przesuwa się raz w lewo raz w prawo. Za cztery lata pisiory mogą wprowadzić trybunały ludowe i Bodnar może wylądować nie w celi ale w mniej przyjemnym miejscu... Tak Bolku, zgadzam się. Idą po bandzie, jak to pisałeś gdy PiS przejmował sądy. Wcale mnie nie dziwi i nie mam nadzieji na normalność. PiS pokazał pewne wzorce i nic się nie działo. Teraz korzystają z tego inni. Dziwne, że akurat u Ciebie wywołuje to poruszenie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Przynajmniej w kwestiach ekonomicznych czegoś się nauczyli... No widzisz. Idą zmiany. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
W kwestiach ekonomicznych postęp zrobili, gruby ale niestety nie wiemy czy to jednorazowa akcja czy jakiś stały trend. Już sam fakt że ryży jednak będzie realizował chociaż część swoich zapowiedzi wyborczych to już mały plusik. Do tej pory był znany wyłącznie z obiecywania i nic nie robienia. Więc pod tym względem mamy jakiś postęp...
Pisiory szli po bandzie i naginali prawo w sposób zasługujący na potępienie. Niemniej to co robią Sienkiewicz i Bodnar to nie jest zwykłe pójście po bandzie tylko najzwyczajniejsze bezprawie. Jeżeli takie metody będą im przyświecały przez następne cztery lata to nie wróżę im spektakularnych sukcesów. Być może z brukselskiego Komitetu Centralnego nie będzie uwag, ale świat się zmienia na naszych oczach i nie zawsze Eurokołchoz będzie miał tutaj ostatnie zdanie... Co do Hujowni nie miałem żadnych wątpliwości że to pacynka ryżego, zresztą nigdy z TVN-u nic dobrego nie wyszło. Dziwię się tylko ludziom z ZSLu bo mimo wszystko ich elektorat to nie są fajnopolacy z Wilanowa czy wrocławskiego Jagodna. Poczekamy zobaczymy ale Kosiniak sprawiał wrażenie rozsądnego gościa, a tu takie pójście na rympał... |
|
|
|
|
CYTAT W kwestiach ekonomicznych postęp zrobili, gruby ale niestety nie wiemy czy to jednorazowa akcja czy jakiś stały trend. Już sam fakt że ryży jednak będzie realizował chociaż część swoich zapowiedzi wyborczych to już mały plusik. Do tej pory był znany wyłącznie z obiecywania i nic nie robienia. Więc pod tym względem mamy jakiś postęp... Pisiory szli po bandzie i naginali prawo w sposób zasługujący na potępienie. Niemniej to co robią Sienkiewicz i Bodnar to nie jest zwykłe pójście po bandzie tylko najzwyczajniejsze bezprawie. Jeżeli takie metody będą im przyświecały przez następne cztery lata to nie wróżę im spektakularnych sukcesów. Być może z brukselskiego Komitetu Centralnego nie będzie uwag, ale świat się zmienia na naszych oczach i nie zawsze Eurokołchoz będzie miał tutaj ostatnie zdanie... Co do Hujowni nie miałem żadnych wątpliwości że to pacynka ryżego, zresztą nigdy z TVN-u nic dobrego nie wyszło. Dziwię się tylko ludziom z ZSLu bo mimo wszystko ich elektorat to nie są fajnopolacy z Wilanowa czy wrocławskiego Jagodna. Poczekamy zobaczymy ale Kosiniak sprawiał wrażenie rozsądnego gościa, a tu takie pójście na rympał... No widzisz. Nawet Ty dostrzegasz plusy. Iść po bandzie naginając prawo, Duda podpisze nawet najgłupszą ustawę jeśli nakaże to PiS, to dla mnie równoznaczne z łamaniem prawa. Tak samo jak legalizowanie bezprawia. I obchodzenie konstytucji co przez ostatnie 8 lat miało miejsce. Widzę, że to co Czarnek mówił o PSL to taki trend u „prawdziwych” Polaków. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie wiem co mówił Czarnek , gruby bo mało mnie on interesuje. Niemniej nie wydaje mi się żeby komuś innemu niż fajnopolactwo i tego typu fanom tvnu obecna sytuacja odpowiadała...
Ja rozumiem pośmiać się z " oblężenia tvp" bo to jest śmieszne. Ale lada chwila pisiory podburzą swój geriatryczny elektorat i zrobi się niezbyt wesoło... Był już taki jeden w naszej historii co to powiedział że władzy raz zdobytej nigdy nie oddadzą. Co prawda nie dożył tego momentu, ale jednak oddali... Nawet już po waszej stronie pojawiają się komentarze ludzi rozumiejących powagę sytuacji. Od zrozumienia waszych mocodawców zależy czy to się rozejdzie po kościach czy nas czeka wojna domowa... |
|
|
|
|
el.Bolek , kupę lat nas zaniedbywałeś. Zobaczymy czy szkolenie warte było wyprawki.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ale lada chwila pisiory podburzą swój geriatryczny elektorat i zrobi się niezbyt wesoło... I co ta geriatria zrobi wg ciebie? Przecież oni chodzą spać o 20 żeby wstać o 4 i pojeździć tramwajem bez celu. Wojna domowa?? No zanosi się. Na Placu Powstańców już prawie milion staruchów. ***** *** |
|
|
|
|
Kropla drąży skałę, batman. Na pisiorów głosowało ponad siedem milionów ludzi. Nie wszyscy z nich mają ponad siedemdziesiąt lat. Zresztą takie licytacje nie mają sensu bo jak dojdzie do najgorszego to przegramy wszyscy. Także zbastujcie chłopcy ze swoim zapałem, ulicznymi wojownikami nie jesteście i nigdy nie będziecie...
|
|
|
|
|
Goodmanek dołączył do grupy Anżeja i Madraska.
Ale może nie rozumie a jeszcze niedawno piał z zachwytu na milion Pokemonów na ulicy dla Donka. Dlaczego im tak ciężko przychodzi myślenie symetryczne Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT el.Bolek , kupę lat nas zaniedbywałeś. Zobaczymy czy szkolenie warte było wyprawki. Tak cudnie swołocz pisowska wyje że nie mogłem się powstrzymać by tu nie zajrzeć . Ty zapewne wyciągasz niskie "c"
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Milion "pokemonów" było faktem a 10 emerytów przed TVP to jednak nie to samo. Boli, nie?
***** *** |
|
|
|
|
Czeka Cię pełnoskalowe jodłowanie bo to nie rozejdzie się po kościach el.Bolku. Ciemny Lud Roszczeniowy nie chce TVN i TVNbis w TVP. Chce informacji i Agencji prasowej po polsku.
Potem wróci ta sama tylko na innej płaszczyźnie sprawa sędziów niezłomnych i Resetu. Niezatapialny ORP Bodnar zostanie tarczą strzelecką. Nastąpi rozwalenie zaufania do prawa w RP. Tego chce UE. Ale to będzie wystarczyło żeby sprawa się połączyła ze sprzedajnymi Konstytutkami i kabaretu praworządności EU Nie zakrzyczysz, nie zbanujesz, nie zatrzymasz, przejdą. Czekam tylko na Konfe, długo tak lewitować się nie da, grawitacji nie wyłączą na wybory samorządowe. Nie da się mieć i zjeść ciastka. To zaboli naprawdę. Właściwie to wszystkie elementy juz są w ruchu,,, Gospodarcza wizyta Ekonoma na Folwarku Zwierząt.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie będzie ogon machał kotem.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
To prawda że poszło trzy miliardy złotych na praworządne tvp czy to tylko pomówienia?
|
|
|
|
|
Czyli jednak wbrew wcześniejszym zapewnieniom pieniądze nie pójdą na chore dzieci...
https://www.money.pl/gospodarka/tvp-i-polskie-radio-jednak-dostana-pieniadze-jest-autopoprawka-do-budzetu-6976081425828832a.html Co ty na to dziadku opasie grubasie pizdasie regresie bananie bobku batmanie krugeju rogejscie czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem co mówił Czarnek , gruby bo mało mnie on interesuje. Niemniej nie wydaje mi się żeby komuś innemu niż fajnopolactwo i tego typu fanom tvnu obecna sytuacja odpowiadała... Ja rozumiem pośmiać się z " oblężenia tvp" bo to jest śmieszne. Ale lada chwila pisiory podburzą swój geriatryczny elektorat i zrobi się niezbyt wesoło... Był już taki jeden w naszej historii co to powiedział że władzy raz zdobytej nigdy nie oddadzą. Co prawda nie dożył tego momentu, ale jednak oddali... Nawet już po waszej stronie pojawiają się komentarze ludzi rozumiejących powagę sytuacji. Od zrozumienia waszych mocodawców zależy czy to się rozejdzie po kościach czy nas czeka wojna domowa... To bardzo ciekawe, bo mówisz dokładnie jak Czarnek, ale ok macie po prostu podobny tok myślenia. Tak, to śmieszne. A jak wyjdą żołnierze klubu gazety polskiej to będzie jeszcze śmieszniej. Kogo teraz stawiasz w tej roli? Pinokio próbował, a Jarek zbawiciel chyba już bez sił. Waszej czy naszej, musisz mi powiedzieć jaka jest ta moja strona bo to mega ciekawe. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dobrze gruby a co sądzisz o tym że jednak pójdzie trzy miliardy złotych na publiczne radio i telewizję? Te co niby miały iść na chore dzieci?
https://www.money.pl/gospodarka/tvp-i-polskie-radio-jednak-dostana-pieniadze-jest-autopoprawka-do-budzetu-6976081425828832a.html |
|