Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Czy o 19:30 będzie dziennik Tv?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Czy o 19:30 będzie dziennik Tv? Będzie. Tylko zostanie nadawany z Białorusi. |
|
|
|
|
Teleexpresu nie było. O 19.30 będzie powtórka z faktów tvn.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Anżej Chwilówka juz się zgłosił z Herbatką na posterunek postępu i demokracji. Ale sztab kontraktowych Konstytutek jest liczniejszy. PS. O Boże jak Wy teraz ludziom w oczy spojrzycie na forum Lustro wytrzymało wasze spojrzenie? A Ty nie pod TVP? Nie protestujesz przeciw wrogiemu przejęciu? Twoje lustro wytrzymało więc i moje wytrzyma Nie, ja pod TVN#1 bronie i świętuje Wolna Polskę z tankistami i bezpartyjnymi wolnosciowcami od Mentzwella. Przyjeżdżajta chłopy z prowincji do nas
PS. Gdzie reszta Oficerów Sztabowych? Oszczędzacie loginy przed kompromitacją,,,, Brawo Wy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy o 19:30 będzie dziennik Tv? Będzie. Tylko zostanie nadawany z Białorusi. No tak, Karczewski mówił, że Łukaszenka to ciepły starszy człowiek. Pewnie pomoże PiS-owi i tvp info z przekazem do wyborcy PiS pójdzie z Białorusi. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Anżej Chwilówka juz się zgłosił z Herbatką na posterunek postępu i demokracji. Ale sztab kontraktowych Konstytutek jest liczniejszy. PS. O Boże jak Wy teraz ludziom w oczy spojrzycie na forum Lustro wytrzymało wasze spojrzenie? A Ty nie pod TVP? Nie protestujesz przeciw wrogiemu przejęciu? Twoje lustro wytrzymało więc i moje wytrzyma Nie, ja pod TVN#1 bronie i świętuje Wolna Polskę z tankistami i bezpartyjnymi wolnosciowcami od Mentzwella. Przyjeżdżajta chłopy z prowincji do nas
PS. Gdzie reszta Oficerów Sztabowych? Oszczędzacie loginy przed kompromitacją,,,, Brawo Wy Brawo ty. Tworzysz historię. Nowy polski ciamajdan. Wolodia trzyma kciuki. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ale właśnie wspiera. Bąkiewicz już na miejscu. Miałem bardziej na myśli babcię Kasię i Arkadiusza Szczurka gruby . No może jeszcze Martę Lempart... Bąkiewicza jakaś sędzina justytutka zdaje się skazała , a tamtych pozostałych broni niewidzialna ręka praworządności... |
|
|
|
|
Brawo Wy! Piszecie historie swoją na nowo, jak wydymać kraj. Ludzie honoru się urodzą z łamów tradycji Luny, Urbana i Michnika Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ale właśnie wspiera. Bąkiewicz już na miejscu. Miałem bardziej na myśli babcię Kasię i Arkadiusza Szczurka gruby . No może jeszcze Martę Lempart... Bąkiewicza jakaś sędzina justytutka zdaje się skazała , a tamtych pozostałych broni niewidzialna ręka praworządności... Bąkiewicz jako trybunał ludowy robi porządki w TVP info. Praworządności teraz bronią jak najbardziej widzialną ręką Jarka Zbawiciela i Mateusza Pinokia. Tak na marginesie. Ciekawe czy w biurach TVN jest portret Tuska. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Brawo Wy! Piszecie historie swoją na nowo, jak wydymać kraj. Ludzie honoru się urodzą z łamów tradycji Luny, Urbana i Michnika Historia tworzy się na naszych oczach. Ten ciamajdan to taki rotacyjny? Ci przypadkowi obywatele tak przychodzą i odchodzą. Ciekawa i za razem śmieszna historia. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Może trzeba jakąś wigilię zorganizować tym protestującym? Biedaki tam pewnie głodne.
|
|
|
|
CYTAT "Ciekawe czy w biurach TVN jest portret Tuska." Naturalnie ze Jest! A na odwrocie jest zdjęcie jak jego mama po polsku żegna krzyżem chleb a Donek klęczy przed domowym ołtarzem. Jest tez uwieczniony historyczny moment gdy zirytowany wahaniem innych zadecydował z Pawlakiem: Panowie, policzmy glosy , Polska jest nasza. Ciemny Lud Solidarnościowy nie podniesie juz łba. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT "Ciekawe czy w biurach TVN jest portret Tuska." Naturalnie ze Jest! A na odwrocie jest zdjęcie jak jego mama po polsku żegna krzyżem chleb a Donek klęczy przed domowym ołtarzem. Jest tez uwieczniony historyczny moment gdy zirytowany wahaniem innych zadecydował z Pawlakiem: Panowie, policzmy glosy , Polska jest nasza. Ciemny Lud Solidarnościowy nie podniesie juz łba. . Dobre to Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Może trzeba jakąś wigilię zorganizować tym protestującym? Biedaki tam pewnie głodne. Taką z pasztetem, jak jakiś czas temu w cyrku na wiejskiej POKO zrobiła? |
|
|
|
|
CYTAT Bąkiewicz jako trybunał ludowy robi porządki w TVP info. Praworządności teraz bronią jak najbardziej widzialną ręką Jarka Zbawiciela i Mateusza Pinokia. Tak na marginesie. Ciekawe czy w biurach TVN jest portret Tuska. W takim razie powinniście gruby zebrać ekipę lokalnych obrońców praworządności i pojechać szturmować tvp. Wy z jednej strony pisiory z drugiej i jak dla mnie możecie tam już zostać na zawsze... Nie wiem czy w tvn są portrety Tuska , ale daję głowę że w sercach "dziennikarzy" tej stacji są takowe. Jestem niemal pewien , że na samo wspomnienie o ryżym w ich rozporkach pojawia się podejrzana wypukłość... Podobną reakcję podejrzewam u ciebie i u twoich kolegów gruby... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Może trzeba jakąś wigilię zorganizować tym protestującym? Biedaki tam pewnie głodne. Taką z pasztetem, jak jakiś czas temu w cyrku na wiejskiej POKO zrobiła? No to jest jakiś pomysł. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bąkiewicz jako trybunał ludowy robi porządki w TVP info. Praworządności teraz bronią jak najbardziej widzialną ręką Jarka Zbawiciela i Mateusza Pinokia. Tak na marginesie. Ciekawe czy w biurach TVN jest portret Tuska. W takim razie powinniście gruby zebrać ekipę lokalnych obrońców praworządności i pojechać szturmować tvp. Wy z jednej strony pisiory z drugiej i jak dla mnie możecie tam już zostać na zawsze... Nie wiem czy w tvn są portrety Tuska , ale daję głowę że w sercach "dziennikarzy" tej stacji są takowe. Jestem niemal pewien , że na samo wspomnienie o ryżym w ich rozporkach pojawia się podejrzana wypukłość... Podobną reakcję podejrzewam u ciebie i u twoich kolegów gruby... Wiem, że często opierasz się na własnych przeżyciach więc nie dziwi mnie taka otwartość. Przywykłem do ciebie. Nie mniej jednak nie wybieram się. Wolę ten ciamajdan oglądać z kanapy przed tv. Wesołe święta się zapowiadają. Miałem obawy, że będzie smutno i szaro a tu cyk. Cyrk w TVP Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Żeby to tylko w TVP,,,
PS. Pułkownik Anżej i sierżant Madras gwiazdorzy a gdzie reszta Sztabowych? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Wiem, że często opierasz się na własnych przeżyciach więc nie dziwi mnie taka otwartość. Przywykłem do ciebie. Nie mniej jednak nie wybieram się. Wolę ten ciamajdan oglądać z kanapy przed tv. Wesołe święta się zapowiadają. Miałem obawy, że będzie smutno i szaro a tu cyk. Cyrk w TVP Cyrk jest dobry gruby, ale jak to mówią sytuacja jest rozwojowa. Mimo wszystko uważam że wasza menażeria powinna wziąć się aktywnie za przywrócanie praworządności. W końcu może dojść do siłowej konfrontacji i jedna szabla w tą czy tą będzie decydująca... Co do własnych przeżyć i podejrzanych wypukłości w okolicy krocza nie mam żadnych dowodów, ale postawiłbym niemałą sumę że taka jest właśnie reakcja fajnopolaków na widok ryżego... |
|
|
|
|
CYTAT W takim razie powinniście gruby zebrać ekipę lokalnych obrońców praworządności i pojechać szturmować tvp. Już nie ma co szturmować |
|
|
|
|
Ja czekam na reaktywację PZPR!
|
|
|
|
|
CYTAT Ja czekam na reaktywację PZPR! Precz z komuną!!! |
|
|
|
|
CYTAT Pułkownik Anżej i sierżant Madras gwiazdorzy a gdzie reszta Sztabowych? Nie wiem gdzie reszta ale wiem że ty zawsze będziesz tutaj 24/7 na posterunku. Twoje posty jak i Bolka pełne obiektywizmu i rzeczowości w tym forumowym rynsztoku są jak światełko w tunelu. ***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Żeby to tylko w TVP,,,
PS. Pułkownik Anżej i sierżant Madras gwiazdorzy a gdzie reszta Sztabowych? Twój lekarz prowadzący wie co tu wypisujesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wiem, że często opierasz się na własnych przeżyciach więc nie dziwi mnie taka otwartość. Przywykłem do ciebie. Nie mniej jednak nie wybieram się. Wolę ten ciamajdan oglądać z kanapy przed tv. Wesołe święta się zapowiadają. Miałem obawy, że będzie smutno i szaro a tu cyk. Cyrk w TVP Cyrk jest dobry gruby, ale jak to mówią sytuacja jest rozwojowa. Mimo wszystko uważam że wasza menażeria powinna wziąć się aktywnie za przywrócanie praworządności. W końcu może dojść do siłowej konfrontacji i jedna szabla w tą czy tą będzie decydująca... Co do własnych przeżyć i podejrzanych wypukłości w okolicy krocza nie mam żadnych dowodów, ale postawiłbym niemałą sumę że taka jest właśnie reakcja fajnopolaków na widok ryżego... Cyrk jest mega Rozumiem, że Ty już na miejscu i w swoim zwyczaju trzepiesz gruchę. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|