|
|
|
CYTAT Warto pisiorkom zabrać a zwróć nauczycielom. Warto płacić ludziom za pracę. Precz z komuną. Ja bym zabrał pisorkom i dał niepełnosprawnym. A tusk chce się zapożyczać żeby dać nauczycielom... bo ? Obiecał. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja jebie, co te pisiory odpierdalają kurwa co za pojebańce to chyba jakiś ciamajdan jeszcze człowieka żubra brakuje jak na kapitolu
Kaczora trzeba szybko w kaftan zawinąć bo mu odpierdala Chyba wydaje mu się że ma wreszcie swoją stocznię Na zdjęciach poniżej niezależność tvp |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Warto pisiorkom zabrać a zwróć nauczycielom. Warto płacić ludziom za pracę. Precz z komuną. Ja bym zabrał pisorkom i dał niepełnosprawnym. A tusk chce się zapożyczać żeby dać nauczycielom... bo ? Obiecał. Polityką się nie zajmuję,dlatego darmozjadom należy zabrać przywileje. Mam wykształcenie-czyli można zabrać przywileje nauczycielom. Rośnie nam covidowe pokolenie smartfonowych debili. Nie są mi potrzebni,na nich nie chcę płacić. Dać 500 plus dla mojego psa.Mądrzejszy od...,bo nie zagłosuje na PiS-dzielnię,PO-kemonów,Kókizóf... Co do niepełnosprawnych umysłowo ... Na leczenie Kacora,Maciorę,Anżeja ja mam płacić? Może jeszcze na Radio BezRyja? Teraz ostrzegam,ze materiał pod wpisem jest drastyczny!!! https://demot(...)legancko SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Pizdas też wrócił z odejścia na dobre. Tak samo jak regres. Co za przypadek...
Chyba jednak walka o powrót praworządności jeszcze się nie skończyła. Ktoś przedwcześnie dał sygnał do rozejścia się... |
|
|
|
|
Cuda cuda nadchodzą Być może nie tylko zwierzęta ludzkim głosem przemówią ale również szczujnia tvpis.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
Chcę usunąć konto ale w ustawieniach profilu nie ma takiej opcji. Napisałem maila do admina ale też bez odzewu.
|
|
|
|
|
Spoko pizdas/rogejst/krugej/batman czy który tam nadaje. Tego wymaga demokracja...
|
|
|
|
|
Będzie druga i decydująca bitwa o tvp...
Geriatria pójdzie na Woronicza, tak jak wcześniej walczyła o wolne sądy... |
|
|
|
|
Pisiory jak ognia boja się ze wyjdzie prawda i większość z otumanionych przez propagandę pisowska przejrzy na oczy. Zostana same klakierki pisowskie
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ulicami Warszawy w kierunku Woronicza nadciągają wojskowe pojazdy. Szykuje się wojna domowa bo prezes z Pinokiem obiecali bronić tvp do upadłego...
|
|
|
|
|
Ultimatum Wolnej Polski dla zwolenników minionego reżimu...
|
|
|
|
|
Czy będzie jeszcze obchodzone święto konstytucji ??
Bo już chyba wszyscy mają ja w dupie. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Od 8 lat konstytucja jest warta tylko tyle co papier, na którym została wydrukowana.
Rada mediów narodowych funkcjonuje pomimo wyroku, który wyraził się jasno o legalności tej rady. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej Chwilówka juz się zgłosił z Herbatką na posterunek postępu i demokracji.
Ale sztab kontraktowych Konstytutek jest liczniejszy. PS. O Boże jak Wy teraz ludziom w oczy spojrzycie na forum Lustro wytrzymało wasze spojrzenie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ja jebie, co te pisiory odpierdalają kurwa co za pojebańce to chyba jakiś ciamajdan jeszcze człowieka żubra brakuje jak na kapitolu Komuszy prestidigitatorze, miłośniku Olejnik i Lisa, skok na Capitol to była ustawka. Śledzisz wiadomości tylko w lewackim TVN Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wiedziałem że będzie wesoło. Nie spodziewałem się aż tak... |
|
|
|
|
CYTAT Anżej Chwilówka juz się zgłosił z Herbatką na posterunek postępu i demokracji. Ale sztab kontraktowych Konstytutek jest liczniejszy. PS. O Boże jak Wy teraz ludziom w oczy spojrzycie na forum Lustro wytrzymało wasze spojrzenie? A Ty nie pod TVP? Nie protestujesz przeciw wrogiemu przejęciu? Twoje lustro wytrzymało więc i moje wytrzyma Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Wiedziałem że będzie wesoło. Nie spodziewałem się aż tak... Mogliby tam Mariannę Szrajber wysłać Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Wiedziałem że będzie wesoło. Nie spodziewałem się aż tak... Mogliby tam Mariannę Szrajber wysłać Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT skok na Capitol to była ustawka. Oczywiście, tak jak Pearl Harbor, lądowanie na księżycu, 9/11 i covid |
|
|
|
|
Pizdas a was nie zawezwą pod tvp jak się zrobi chryja?
Zdaje się że za komuny aktyw ludowo-robotniczy aktywnie wspierał władzę w walce z warcholstwem... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Pizdas a was nie zawezwą pod tvp jak się zrobi chryja? Zdaje się że za komuny aktyw ludowo-robotniczy aktywnie wspierał władzę w walce z warcholstwem... Ale właśnie wspiera. Bąkiewicz już na miejscu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
To niesamowite. Pinokio mówi o łamaniu praworządności.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|