NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 617 618 619 620 621 622 623 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 3 Gru 2023r. 00:15  
[cytat]Wczorajszy pierwszy grudnia był najcieplejszy od od początków pomiaru temperatury na świecie , czyli od około 10 tysięcy lat...umiech

Wrzenie planety postępuje a i tak będą się śmiać z zeroemisyjności i fit for 55...
----
@Bolo13131

Jakie mieli pikantropy i australopiteki przyrządy pomiarowe, i w jaki sposób zapisywali zbadaną temperaturę?chytry
Metan jest gazem najbardziej cieplarnianym.
A tak na marginesie-Jeszcze 18-20 tys.late temu,na terenie obecnej Sahary była dżungla.
Są enklawy,pośrodku pustyni,gdzie do dziś żyją ...krokodyle.:szok:
Pokazywał to w jednym ze swoich programów,podróżnik Sir David Frederick Attenborough.

Wówczas jeszcze ludzie nie wynaleźli np. hut,śmieci,samochodów co spowodowałoby zniszczenie tego systemu biologicznego.nie wiem
Wspomnę tylko że ok.15 tys.lat temu na terenie obecnej Polski był lodowiec.

Jak ten lód usunięto?Łopatami?good

PS."Pejsate"dalej upierają się że Wszechświat liczy ok.6 tys.lat, a ty uważasz iż Ziemia jest "starsza'o jeden dzień(ten biblijny)i że jest płaska.potluczony
Pytanie-"To skónt np.wzion sięm wyngiel", mający kilkaset mln.latco

Nauka, szeroko rozumiana, ma to do siebie,że szuka prawdy.Religia stoi w miejscu.sciana
Patron angoli święty Jerzy,walczył podobno ze smokami.zdegustowany
Skąd je "wytrzasnął",bo amfetaminy, wtedy nie było.3m sie

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Gru 2023r. 00:15  

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 3 Gru 2023r. 14:24  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Z czym będzie się kojarzyć bezpartyjnym wolnościowcom za powiedzmy dwa lata, Polska za POKO i Polska za ZP ?

Obrazek
Donek Kichote z Szymkiem na kucu

Obrazek
Praworządność
Obrazek
Robta co chceta i kopsnij dyche do puszki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Świnoujście i Odra

Obrazek
Następne wybory. Znowu przez lemingów straciliśmy 4 lata.

PS.
Zobaczymy cool girl

przecież wysokie ceny prądu to efekt polityki pis i energetyki opartej na węglu. czego nie rozumiesz?

Wytłumacz to( tu uszczypne sie w język i nie powiem o tobie że jesteś umysłową amebą, pomimo że jesteś) biegaczu siedzacy anżeju.
Dlaczego wysoka cena prądu to wina pisu.

Dawaj

Przecież to napisałem. Powodem jest energetyka oparta na węglu.
Napisz, którego słowa nie rozumiesz a ja postaram się to wyjaśnić.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2023r. 16:27  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Z czym będzie się kojarzyć bezpartyjnym wolnościowcom za powiedzmy dwa lata, Polska za POKO i Polska za ZP ?

Obrazek
Donek Kichote z Szymkiem na kucu

Obrazek
Praworządność
Obrazek
Robta co chceta i kopsnij dyche do puszki

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Świnoujście i Odra

Obrazek
Następne wybory. Znowu przez lemingów straciliśmy 4 lata.

PS.
Zobaczymy cool girl

przecież wysokie ceny prądu to efekt polityki pis i energetyki opartej na węglu. czego nie rozumiesz?

Wytłumacz to( tu uszczypne sie w język i nie powiem o tobie że jesteś umysłową amebą, pomimo że jesteś) biegaczu siedzacy anżeju.
Dlaczego wysoka cena prądu to wina pisu.

Dawaj

Przecież to napisałem. Powodem jest energetyka oparta na węglu.
Napisz, którego słowa nie rozumiesz a ja postaram się to wyjaśnić.

Chuja napisałeś.

To wytłumacz mi dlaczego, pomimo mega skoku do góry jeśli chodzi o OZE( teraz 8! miejsce w europie), odchodzenie od paliw kopalnych w najszybszyn tempie w europie, wg.siedzącego biegacza andrzeja 2.0*to wina tego jebanego pis
(ta drożyna).
Chcą nam wciskać wiatraki od których wszyscy odchodzą( skala zwrotów i wycofań z tych inwestycji jest taka że siemens pakuje walizki).

Jak to jest że my mamy drogo i nam nie wolno , ale za zachodnią granicą wzrost energetyki z węgla jest tak ogromny ( w tej chwili z 32 % do 57%) że sąsiedzi zaczeli budować kopalnie większą niż Turów.

Wina jebanego pisu?

Teraz na szczęście znowj będzje rządził rudy, to będzie tanio, nowocześnie i super.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2023r. 16:43  
Faktycznie odpadam. Przy takiej ilości kłamstw i manipulacji oraz jedynej wizji w kierunku zajebistego PiS to ja nie jestem w stanie niczego ci wytłumaczyć.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2023r. 17:38  
CYTAT
Faktycznie odpadam. Przy takiej ilości kłamstw i manipulacji oraz jedynej wizji w kierunku zajebistego PiS to ja nie jestem w stanie niczego ci wytłumaczyć.

Anżej wstawaj zesrałeś się!

https://globe(...)-krajow/

https://globe(...)zweiler/

https://www.cire.(...)-energii

https://www.patrz(...)hunberg/

https://www.gospo(...)ch-72061

Pisałem ci już, poszerz horyzonty swojego łba.

Więcej szukać nie będe, pisać potrafisz to jakąs inteligencje posiadasz, więc sobie sam znajdziesz.

Najlepiej jest gówno wiedzieć jak ty, mieć sie za światłego jak ty, i pierdolić jak ty , że ktoś kłamie i manipuluje.

Słaby z ciebie typ

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 05:21  
Miasto kierowane przez Demokratów rozda "gwarantowane dochody" transpłciowym, nielegalnym imigrantom
Kontrolowane przez Demokratów San Francisco planuje rozdać socjalistyczne "gwarantowane dochody" transpłciowym i nielegalnym imigrantom mieszkającym w kalifornijskim mieście.

Postępowe miasto ogłosiło, że plan będzie faworyzował w szczególności czarnych i "Latinx" odbiorców.

Program "Gwarantowany dochód dla osób transpłciowych" (GIFT) będzie również otwarty dla nielegalnych imigrantów i skazanych na karę skazańców.

Szczegóły planu zostały ujawnione na 1,719 stronach dokumentów z miasta San Francisco, uzyskanych przez Judicial Watch.

San Francisco przeznaczy dolary podatkowe na zasadzie preferencyjnej dla czarnych i latynoskich osób transpłciowych poprzez program, który oferuje pomoc finansową osobom transpłciowym, pokazują docs.

Program pilotażowy zapewnia mieszkańcom transpłciowym o niskich dochodach płatności w wysokości do 1.200 USD miesięcznie przez okres do 18 miesięcy, aby zapewnić „ekonomicznie zmarginalizowane osoby transpłciowe z nieograniczonym, miesięcznym gwarantowanym dochodem jako sposób na walkę z ubóstwem”.

Wykorzystuje przedpłacone karty debetowe, ponieważ uczestnicy potencjalnie nie mają kont bankowych.

Kwota, którą ktoś może otrzymać, jest ograniczona do 4000 USD.

Dokumenty programu, w tym te na jego publicznej stronie internetowej, mówią, że priorytetem jest rejestracja według rasy, a także tych, którzy angażują się w "przetrwanie handlu seksualnego", tych, którzy byli w więzieniu i nielegalnych imigrantów.

"Program będzie traktował priorytetowo rejestrację i utrzymanie BIPOC [czarnych, rdzennych ludzi kolorowych] osób trans i niebinarnych, które również angażują się w przetrwanie handlu seksualnego, żyjących z niepełnosprawnością, starszych, żyjących z HIV/AIDS, nieudokumentowanych, jednojęzycznych mówiących po hiszpańsku, dawniej uwięzionych, niezamieszkanych i marginalnie zakwaszonych" - czytamy w jednym z dokumentów.

Dokumenty stwierdzają również, że rejestracja zapewni, że 55 uczestników to 66% BIPOC - lub Czarni, rdzenni mieszkańcy kolorowej - a także "co najmniej 30% czarnych transpłciowych kobiet i co najmniej 20% latynoskich trans kobiet".
"Te niepokojące nowe dokumenty potwierdzają, jak, wśród innych lewicowych polityk ekstremistycznych, San Francisco nadużywa dolarów podatkowych, aby dać gotówkę osobom fizycznym w oparciu o rasę i kwoty transpłciowe" - powiedział w oświadczeniu prezes Judicial Watch Tom Fitton.

https://slayn(...)igrants/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 05:40  
Kobieta ujawniła, jak żyła jako transpłciowy "mężczyznaj" przez cztery lata
Edwards z Lawton w Oklahomie powiedziała, że wie, że jest "inna" w wieku pięciu lat i będzie się modlić, aby obudzić się jako chłopiec.

Podobnie jak wiele młodych chłopczy, powiedziała, że czuła się bardziej komfortowo w chłopięcym ubraniu i zdesperowana, by walczyć z kumplami.

Dorastając w tradycyjnym chrześcijańskim domu, dopiero po 14 roku życia usłyszała nawet termin "transpłciowy".

Po spożyciu ideologii transpłciowej w Internecie, założyła tajne konto w mediach społecznościowych pod nazwą "Rider".

Następnie zaczęła chować swoje długie włosy pod kapelusz i używać hashtagu "transman" do udostępniania zdjęć.

Zanim jednak zdążyła wyrosnąć z naturalnej fazy chłopczycy, w wieku 19 lat zaczęła zaglądać się operacji i przyjmowaniu testosteronu.

Ale po znalezieniu Boga w wieku 23 lat całkowicie zmieniła zdanie, zaczęła spotykać się z mężczyznami, a nawet została matką.

"Nigdy nie lubiłem być kobietą ani nie czułem, że to jest to, kim powinnam być" - powiedziała
Myślałem, że mam być mężczyzną.

"Nigdy nie pomyślałbym, że za sto lat kiedykolwiek zaakceptuję siebie jako kobietę."

W wieku 19 lat obcięła włosy i zaczęła brać testosteron.

Poszła po imieniu Matthew i zakończyła związek, jaki miała ze swoimi religijnymi rodzicami.

Po wizycie u doradcy i endokrynologa Maddy rozpoczęła cotygodniowe zastrzyki testosteronu.

Trzy lata później, w 2020 roku, Matthew był zaręczony z kobietą i poważnie podchodził do nieodwracalnej operacji transpłciowej.

Planuje poddać się tak zwanej "operacji szczytowej" - procedurze, w której lekarze usuwają tkankę piersi.

Ale w grudniu 2020 roku Maddy, która pracuje jako pracownik fabryki amunicji wojskowej, twierdzi, że usłyszała głos Boga mówiący jej, że ma dla niej miłość „gdyby tylko przestała przed tym uciekać”.

To spotkanie radykalnie zmieniło bieg życia Maddy i spowodowało, że zerwała z narzeczoną.

"Kiedy doświadczyłam, jak wiele miłości Bóg miał dla mnie, przerodziło się to w miłość własną" - powiedziała.

"Byłem w stanie zaakceptować siebie dokładnie w taki sposób, w jaki stworzył mnie [jako kobietę].

"Na początku dziwnie było nazywać się dziewczyną i słyszeć, jak ludzie nazywają mnie Maddy.

"Za każdym razem, gdy ktoś powiedział Matt lub Matty, odwracam się.

"Odciążyłem się od tej tożsamości na tak długo.

"Teraz czuję się bardziej komfortowo w mojej kobiecości.

"Jestem mamą dla małej dziewczynki, to najfajniejsza rzecz w historii. Nigdy nie widziałem siebie jako mamy.

"Zawsze chciałem być rodzicem i tatą.

"Tak bardzo chciałem być tatą, ale nigdy nie wyobrażałem sobie siebie jako mamy.

"To takie niesamowite," powiedziała.

Maddy rozpoczęła nową pracę przy zbieraniu roślin w szklarni, a ponieważ nie miała przy sobie słuchawek do słuchania muzyki jak zwykle, zdecydowała się na modlitwę.

Twierdzi, że to było tak, jakby "słyszała głos Boga" przemówił do niej.

"To był ten moment, moje oczy były otwarte."

Zaledwie tydzień po tym, jak to się stało, Maddy zerwała ze swoją narzeczoną, z którą planowała kupić dom, i wróciła do bycia dziewczyną.

Pomimo tego, że nigdy wcześniej nie akceptowała siebie jako kobiety, Maddy odkryła, że spotkanie pomogło jej zaakceptować siebie "w sposób, w jaki Bóg ją stworzył".

Potem zaczęła rozkwitać jako kobieta.

Maddy powiedziała: „Było dużo uścisków i płaczu.

"To nie było jednak smutne, miałem tę radość.

"Moja narzeczona była naprawdę wyrozumiała.

"Nie sądziłem, że 'to grzeszna rzecz i pójdziesz do piekła', po prostu nie uważałem tego za już pociągające.

„Wiedziałem, że Bóg ma o wiele lepsze plany dla mnie i dla niej, nie było tak, jak nas zaprojektował”.

Maddy zawsze czuła się inaczej zarówno jako dziecko, jak i nastolatka i w pełni wierzyła, że ma być mężczyzną, zwłaszcza ze względu na dyskomfort w ciele podczas wzrostu piersi w okresie dojrzewania.

Maddy powiedziała: „Pamiętam, jak jako dziecko modliłam się kilka razy na pryczy mojego małego łóżka piętrowego.

"Powiedziałbym 'Hej Boże, po prostu obudź mnie w 100 procentach chłopcem i nie pozwól nikomu zapamiętać mnie jako dziewczyny."

"W pełni wierzyłem, że chłopiec jest tym, kim powinienem być.

"Jedynie, gdy miałem 13 lub 14 lat, nauczyłem się słowa transpłciowy.

"Myślałem 'wow to ma tyle sensu."

„Oglądałem filmy na YouTube przedstawiające urodzone kobiety biorące testosteron i poddowejące się operacji, aby były transpłciowe, i pomyślałem 'och, dlatego czuję się nieswojo z moją klatką piersiową'.

"Ubierałem się jak facet - układałem włosy w czapce, próbując być tym facetem, za którego myślałem, że jestem.

"Poczułem dużo euforii robiąc to. Pomyślałem, że 'to musi być słuszne.'"

Chociaż zajęło trochę czasu, aby objąć jej urodzoną płeć, teraz akceptuje swoją kobiecą tożsamość i rolę matki - coś, czego nigdy sobie nie wyobrażała.

Maddy powiedziała: „Uczucie, że jesteś transpłciowy, jest bardzo prawdziwe i nigdy nie powiem, że to nie jest prawdziwe.

"Kiedy tak żyłem, naprawdę tak się czułem."
https://slayn(...)nsition/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 07:32  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 08:06  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 12:53  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 17:31  
Boni po pijaku przyknurzył do młodej siksy...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 19:21  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2023r. 19:37  
CYTAT
CYTAT
CYTAT
CYTAT
Słyszałam o tym mega przekręcie wysupłania dla nas z KPO tyle ile potrzeba było na zakup niemieckich wiatraków. Polactwo i Targowiczanie świętują oddanie tych pieniędzy IV Rzeszy i Rosji. Parę srebrników się ostanie umiech

A do tej pory skąd kupowaliśmy wiatraki?

No i co skomlesz chwilówko Anżej?

Nie kupowaliśmy bo prawo nie pozwalało budować farm koło osiedli ludzkich. Bo chodzi o to żeby żyło się lepiej. Wszystkim.

A teraz w Wolnej Polsze Folksdojczy i Sowieciarzy miezdunarodnyje korporacje będą budować za miedzą i okradać Polaków z ich wielo-pokoleniowego majątku. Bo teraz pozwolenia będą podciągane jako wywłaszczenia pod inwestycje "publiczne". zaklopotany Nic tak nie podnosi wartości nieruchomości jak farma wiatraków za miedzą cool girl

Znaczy niemieckie, za publiczne pieniądze. Będziemy śledzić postępy rypania nam krajobrazu bo "atomu" nie zobaczymy w Polsze aż nakupimy wiatrakowe szajse

Gawnojazdy juz zaczęły niszczyć Orlen pod sprzedaż umiech

Obrazek
Rezydentura na spacerze

Zwykłe pytanie i tyle emocji. Czyli Orlen ze swoimi farmami na morzu to tylko gadanie dla mało rozgarniętego wyborcy. Nic nie miało powstać.

Anżej cool girl nie zgrywaj nam tutaj patafiana jak Zielone Lunatyki lub PZPrev002.
Oni są usprawiedliwieni bo wierzą. A Ty przecież wiesz,,,

PS.
Środa wszystkich mierzy swoją miara. Co w marksizmie jest naturalne.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Gru 2023r. 11:13  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Gru 2023r. 21:10  
Obrazek

Obrazek

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Gru 2023r. 21:52  

Wywracanie stolika,,, Czyli Stoliczku nakryj się

Obrazek
Współpraca Służb i Transformacji Ustrojowej.

Mamy dość oczekiwaną sytuację, jeśli chodzi o możliwość przeprowadzenia zmian w tak zwanym podatku Belki, czyli w opodatkowaniu zysków kapitałowych, np. z lokat bankowych albo inwestycji giełdowych. Posłanka Katarzyna Lubnauer w czasie rozmowy w RMF FM przyznała, że POKO chciałaby ograniczyć funkcjonowanie tego podatku z poparciem Konfederacji, która nie wchodzi w skład nowej koalicji większościowej w Sejmie, ale akurat w tej sprawie lubi ssać tak samo.

Obrazek

Według słów Katarzyny Lubnauer POKO chciałaby, aby podatek nie obejmował kapitału lokowanego powyżej roku i poniżej 100 tys. zł. Chociaż taka forma opisu budzi wiele wątpliwości, zwłaszcza jeśli chodzi o opodatkowanie zysków giełdowych to istnieje szansa żeby nie płacić nic przy elastycznym przesuwaniu kapitału na wielu różnych rachunkach.

https://www.youtube.com/shorts/mYC-PmJR57g

Obrazek
O tym naprawdę marzyliście przy owijaniu głowy?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2023r. 07:30  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2023r. 09:46  
CYTAT
Szymon Hołownia bohaterem spotu TVP Info. Od razu wychwycili ważny szczegół

Nawet szefowie TVP Info nie mogli pozostać ślepi na gigantyczną popularność Szymona Hołowni w ostatnich tygodniach. Zapewne dlatego w newsowej stacji uznano, że to właśnie jemu należy poświęcić w całości nowy autopromocyjny spot, który ukazał się w mediach społecznościowych. Materiał prezentuje różne fragmenty publicznych wystąpień Hołowni. Zmontowano je z klipem z "Faktów" TVN, w którym szaleństwo wokół polityka porównuje się do tego wywoływanego przez The Beatles.
Problem w tym, że na niemal wszystkich ujęciach mocno podkręcono jaskrawość, przez co twarz Szymona Hołowni wygląda na niesamowicie czerwoną. Podobny zabieg TVP stosowało w przeszłości przede wszystkim przeciwko Donaldowi Tuskowi. Internauci komentujący całą sprawę nie mają wątpliwości, że jest to chwyt celowy i nastawiony na osiągnięcie bardzo konkretnego celu. Czerwona twarz budzi bowiem skojarzenie z mocno negatywnymi emocjami, takimi jak gniew czy wzburzenie, a niektórym może kojarzyć się też ze stanem upojenia środkami wyskokowymi.

Zrodlo internet

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2023r. 14:32  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2023r. 16:34  
CYTAT
Zmontowano je z klipem z "Faktów" TVN, w którym szaleństwo wokół polityka porównuje się do tego wywoływanego przez The Beatles.

Potrafię sobie wyobrazić punkty wspólne które nakręcają Lemingi i Liberalną Lewice:: Piepszę od rzeczy i Imagine Lenona.

Za dwa lata Sejm stanie się areną występów błaznów, usilnie nad tym pracują.
A ratunek nadejdzie z EU, uciekniemy od śmieszności w ramiona federalizacji EU ok

PS.
Obrzydzają nam polskość jak mogą. A zbyt mało ludzi nadal to dostrzega. Ludzie słabego ducha i miałkiego charakteru są łatwo sterowalni,,,

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2023r. 07:03  
Pamiętam te przemiany, tu na forum. Konkretnych osób. Tu zgadzam się, że ludzie o słabych charakterach to porażka.

Przekaz do myślących. Jakie państwo zyskuje najwięcej na braku transformacji energetycznej Polski?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2023r. 07:49  
CYTAT
Ojciec Tadeusz Rydzyk opowiedział o trudnej sytuacji zarządzanych przez siebie mediów. - Potrzeby są dużo większe, by cały naród był formowany, by wychowywać silne osobowości - mówił w wywiadzie, apelując o wsparcie finansowe. Redemptorysta skrytykował wewnętrzną przemianę marszałka Szymona Hołowni, który "pisał książki religijne, a teraz uderza w Kościół". Odniósł się także do wyniku wyborów parlamentarnych, nazywając je "wielką manipulacją".
zrodlo internet

Jaki "formator" taki elektoratgood

Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2023r. 08:14  
Gejowskie porno , co o nim sądzicie?umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2023r. 13:54  
Ten wredny TVN kilka dni temu przypomniał „praca, pokora, umiar” ciekawie się ogląda good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2023r. 16:50  
Tusk Vision Network nigdy nie było warte uwagi gruby. No chyba że dla ciebie i twoich popleczników...umiech

A nie sorry , zapomniałem że wy TVN-u nie oglądacie i na Tuska nie głosujecie...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 617 618 619 620 621 622 623 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »