|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT I ostatnia prośba-Kto na ciebie bierze 500plus? 500 plus na wawruszka bierzesz przecież ty. Tu się nie zgodzę. Płacę na nieroba i na ciebie też. Ukryte jest to w akcyzie. Tak więc, jak stara zasada mówi, nie kąsaj ręki swojego Pana i żywiciela. Stopy można mi lizać.Król Julian pozwala. Juzeg faktycznie, utrzymujesz mnie z akcyzy, która pobierana jest z zakupu taniej baryłki/leśnego dzbana czy innego wynalazku, które spożywasz z kolegami na swiński ryju. Chyba że użebrasz, to zakupisz 4 pak rompera. @Neptusiu Mógłbym kupić ciebie razem z twoim psem,jego budą i gównami jakie wydala. Miałbyś gdzie mieszkać i regularny "katering" sponsorowany"przez twojego byłego futrzaka, czyli...tym co wydaliłby. Psa wziąłbym do domu,a ciebie...poszczuł psim łańcuchem. Przecież to niczemu winny zwierzak,a do schroniska nie oddałbym. A zarabiam tyle,że nie mogę tego przepić, nawet z kumplami. Z usług prostytutek nie korzystam,tak wiec z ewentualnych twoich... ofert REZYGNUJĘ, Nawet nie brałem tego pod uwagę. Ps.Nie mieszkam w STW na tzw."świńskim ryju" czyli w okolicy...No właśnie,czy wiesz gdzie to jest,"gówniaku z perszinga"? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
O co pokłóciła sie ta banda kolesi,których 'Mordy'widzimy teraz regularnie?
Tak często,ze chce mi się na ich widok puścić pawia. Kiedyś przyjaciele ze styropianu,teraz wrogowie,hieny... Co sie stało? Cwaniacy.Turbodebile. Jarek zarzuca Tuskaczowi kontakty z ruska agenturą. PYTANIE. Na czym polegała znajomość Jarka ksywa"wąska szparka",z rezydentem czyli szpiegiem GRU(KGB) w Warszawie,Anatalijem Wasinem? Coś się Jarkowi zapomniało o oficjalnych i"intymnych kontaktach"... I na deser https://demot(...)e-twarze SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Słyszałam o tym mega przekręcie wysupłania dla nas z KPO tyle ile potrzeba było na zakup niemieckich wiatraków. Polactwo i Targowiczanie świętują oddanie tych pieniędzy IV Rzeszy i Rosji. Parę srebrników się ostanie A do tej pory skąd kupowaliśmy wiatraki? W 60 procentach, komponenty pochodzą z Chin :]. Choć moge sie mylić i procent może być większy. To tak informacyjne, bo widze że znowu nadstawiasz zad. Tacy jak ty wola być zgwałceni, po to tylko żeby obronić przed pętem swoich idoli. ***** *** - prawda Anżej? pytanie brzmiało "A do tej pory skąd kupowaliśmy wiatraki? ale mogłeś nie zrozumieć więc powtarzam Anżej, nie mierz wszystkich swoją miarą:]. Skoro ty masz problemy z rozumieniem, ja też mam mieć? Co zmieni moja odpowiedź? No co? Spółka Siemens Gamesa została wybrana przez duńsko-polskie konsorcjum, i oni już do tej pory coś postawili. Siemens Gamesa nie jest spółką zadłużoną, na skraju upadłości. Nie wiem czy rozróżniasz. Orsted wraz z PGE, po wyborze spółki Siemens Gamesa, nie mógł postawić wiatraka gdzie chce. Kumasz? Siemens Energy - bankrut Siemens Gamesa - nie bankrut. Siemens Gamesa jest spółką którą podlega pod Siemens Energy. Więc jedna pociagnie drugą. Co teraz napiszesz że to pis wybrał siemensa? Czy ty rozumiesz to że Siemens Energy jest w takiej sutuacji, że żaden bank na swiecie nie da im już kredytu? A jedynym ich ratunkiem był fikoł z KPO? Dlaczego nie możemy tych pieniędzy z KPO przeznaczyć na inne turbiny z innych krajów, albo np. z firmy która obecnie jest NO1 na swiecie jeśli o nie chodzi? Ale ty wolisz pierdolić biegając na siedząco, że ktoś czegoś nie rozumie , pecie Możesz podać jakiś konkret, że nie możemy pieniędzy z KPO przeznaczyć na inne wiatraki? To bardzo ciekawe. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Słyszałam o tym mega przekręcie wysupłania dla nas z KPO tyle ile potrzeba było na zakup niemieckich wiatraków. Polactwo i Targowiczanie świętują oddanie tych pieniędzy IV Rzeszy i Rosji. Parę srebrników się ostanie A do tej pory skąd kupowaliśmy wiatraki? W 60 procentach, komponenty pochodzą z Chin :]. Choć moge sie mylić i procent może być większy. To tak informacyjne, bo widze że znowu nadstawiasz zad. Tacy jak ty wola być zgwałceni, po to tylko żeby obronić przed pętem swoich idoli. ***** *** - prawda Anżej? pytanie brzmiało "A do tej pory skąd kupowaliśmy wiatraki? ale mogłeś nie zrozumieć więc powtarzam Anżej, nie mierz wszystkich swoją miarą:]. Skoro ty masz problemy z rozumieniem, ja też mam mieć? Co zmieni moja odpowiedź? No co? Spółka Siemens Gamesa została wybrana przez duńsko-polskie konsorcjum, i oni już do tej pory coś postawili. Siemens Gamesa nie jest spółką zadłużoną, na skraju upadłości. Nie wiem czy rozróżniasz. Orsted wraz z PGE, po wyborze spółki Siemens Gamesa, nie mógł postawić wiatraka gdzie chce. Kumasz? Siemens Energy - bankrut Siemens Gamesa - nie bankrut. Siemens Gamesa jest spółką którą podlega pod Siemens Energy. Więc jedna pociagnie drugą. Co teraz napiszesz że to pis wybrał siemensa? Czy ty rozumiesz to że Siemens Energy jest w takiej sutuacji, że żaden bank na swiecie nie da im już kredytu? A jedynym ich ratunkiem był fikoł z KPO? Dlaczego nie możemy tych pieniędzy z KPO przeznaczyć na inne turbiny z innych krajów, albo np. z firmy która obecnie jest NO1 na swiecie jeśli o nie chodzi? Ale ty wolisz pierdolić biegając na siedząco, że ktoś czegoś nie rozumie , pecie Możesz podać jakiś konkret, że nie możemy pieniędzy z KPO przeznaczyć na inne wiatraki? To bardzo ciekawe. Nie nie moge. Bo takiego nie ma. Masz sie za doskonale zorientowanego, to chyba wiesz co jest zawarte w piśmie ( ustawa Pani Henning - Kloski) które tych środków dotyczy. A które to pismo podpisali, gównem smarowani posłowie z poko 3 drogi itp itd. Ale w sumie oni tez nie wiedzieli co podpisywali, więc skąd ma taki żuczek Anżej wiedzieć. Ba pani Henning Kloska nawet nie wie co w tej ustawie jest, bo skąd ma wiedzieć, skoro ( moje przypuszczenia) ustawe tak naprawde napisał sTab ludzi z DE związany z Siemensem. Tam pisze dlaczego nie możemy przeznaczyć kasy na inne. No ale to jest w sumie konkret dlaczego KPO i Niemcy..... Ty obrońca pokowców i naczelny jebacz pisu nie wiesz? A Ty masz jakiś konkret? Czy jedynym będzie jebanie za chwile Dudy ( przez ciebie) , że tą ustawe ( daj boże ) zawetuje? " bo jak to nie chce debil OZE, gdzie Eko". Anżeju jak to jest? Jak masz Anżeju na imie? Opamiętanie przyjdzie w momencie, jak zdasz sobie sprawe że musisz zapier*** rowerem, a mogłeś autem. Ale to już inna para kaloszy. |
|
|
|
|
Czyli że nie masz pojęcia, tak po prostu piszesz. Kazali ci?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Czyli że nie masz pojęcia, tak po prostu piszesz. Kazali ci? Co ty pierdolisz? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czyli że nie masz pojęcia, tak po prostu piszesz. Kazali ci? Co ty pierdolisz? Zadałem proste pytanie. A takiego pierdolenia jakiego wydałeś z siebie to świat nie widział. Czy ty masz cokolwiek konkretnego do powiedzenia? Tak bez zbędnego pierdolenia? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Czyli że nie masz pojęcia, tak po prostu piszesz. Kazali ci? Co ty pierdolisz? Zadałem proste pytanie. A takiego pierdolenia jakiego wydałeś z siebie to świat nie widział. Czy ty masz cokolwiek konkretnego do powiedzenia? Tak bez zbędnego pierdolenia? ty jebana amebo. PIERWSZE CO NAPISAŁEM TO BYŁA ODPOWIEDŻ NA TWOJE Z DUPY PYTANIE, KTÓRE MIAŁO CIE POSTAWIĆ W ROLI SZTYWNEGO PRZEKUMACZA. Jest temat wiatraków, odpisuje w konretnym temacie, pisze o konkretach tego tematu oraz tematach z tym związanymi, a ty wyskakujesz " że pierdole" bo tak naprawde nie wiesz co odpisać. Czego pecie nie rozumiesz? Średnio rozgarnięty licealista z telefonem w ręku, potrafiąch sie posłuzyć fb tiktokiem i innym szajsem ma szerszy swiatopogląd niż twój zakuty łeb. Dziękuje |
|
|
|
|
„ Nie nie moge. Bo takiego nie ma.”
I tyle w temacie. Ty myślisz, że jak krzyczysz czy obrażasz to jesteś mądrzejszy? Niestety jest zupełnie odwrotnie. Janusz kowalski zapewne jest twoim idolem Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT „ Nie nie moge. Bo takiego nie ma.” I tyle w temacie. Ty myślisz, że jak krzyczysz czy obrażasz to jesteś mądrzejszy? Niestety jest zupełnie odwrotnie. Janusz kowalski zapewne jest twoim idolem To dawaj, wykaż się pecie. Daj 'konkret" który pokaże że możemy kredyt z KPO wydać na inne wiatraki. Dawaj. P.s Krzyczy i obraż towarzystwo tobie bliskie: "Jebać pis" "Wypierdalać" itp itd. Oni są mądrzejsi? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT „ Nie nie moge. Bo takiego nie ma.” I tyle w temacie. Ty myślisz, że jak krzyczysz czy obrażasz to jesteś mądrzejszy? Niestety jest zupełnie odwrotnie. Janusz kowalski zapewne jest twoim idolem To dawaj, wykaż się pecie. Daj 'konkret" który pokaże że możemy kredyt z KPO wydać na inne wiatraki. Dawaj. P.s Krzyczy i obraż towarzystwo tobie bliskie: "Jebać pis" "Wypierdalać" itp itd. Oni są mądrzejsi? Brak dowodów jest kluczowym dowodem Ja jebie Przypomnij sobie jakie zadałem pytanie do art. A najlepiej wypierdalaj i nie zawracaj dupy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT „ Nie nie moge. Bo takiego nie ma.” I tyle w temacie. Ty myślisz, że jak krzyczysz czy obrażasz to jesteś mądrzejszy? Niestety jest zupełnie odwrotnie. Janusz kowalski zapewne jest twoim idolem To dawaj, wykaż się pecie. Daj 'konkret" który pokaże że możemy kredyt z KPO wydać na inne wiatraki. Dawaj. P.s Krzyczy i obraż towarzystwo tobie bliskie: "Jebać pis" "Wypierdalać" itp itd. Oni są mądrzejsi? Brak dowodów jest kluczowym dowodem Ja jebie Przypomnij sobie jakie zadałem pytanie do art. A najlepiej wypierdalaj i nie zawracaj dupy. Znowu to samo. Ty kurwa na pytania nie odpowiadasz. Tylko sie prujesz. A jak ci nie pasuje to nie odpisuj i nie wafluj sie że ci dupe zawracam. Napewno " wypierdole " bo tępemu anżejowi co biega siedząc przeszkadzam. Z której dziury wyłażą tacy jak ty |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Słyszałam o tym mega przekręcie wysupłania dla nas z KPO tyle ile potrzeba było na zakup niemieckich wiatraków. Polactwo i Targowiczanie świętują oddanie tych pieniędzy IV Rzeszy i Rosji. Parę srebrników się ostanie A do tej pory skąd kupowaliśmy wiatraki? No i co skomlesz chwilówko Anżej? Nie kupowaliśmy bo prawo nie pozwalało budować farm koło osiedli ludzkich. Bo chodzi o to żeby żyło się lepiej. Wszystkim. A teraz w Wolnej Polsze Folksdojczy i Sowieciarzy miezdunarodnyje korporacje będą budować za miedzą i okradać Polaków z ich wielo-pokoleniowego majątku. Bo teraz pozwolenia będą podciągane jako wywłaszczenia pod inwestycje "publiczne". Nic tak nie podnosi wartości nieruchomości jak farma wiatraków za miedzą Znaczy niemieckie, za publiczne pieniądze. Będziemy śledzić postępy rypania nam krajobrazu bo "atomu" nie zobaczymy w Polsze aż nakupimy wiatrakowe szajse Gawnojazdy juz zaczęły niszczyć Orlen pod sprzedaż Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ile lat rząd Prawa i Sprawiedliwości uwstecznił energetycznie Rzeczpospolitą?
A. Dwadzieścia pięć B. 25 C. XXV socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Z czym będzie się kojarzyć bezpartyjnym wolnościowcom za powiedzmy dwa lata, Polska za POKO i Polska za ZP ?
PS. Zobaczymy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wczorajszy pierwszy grudnia był najcieplejszy od od początków pomiaru temperatury na świecie , czyli od około 10 tysięcy lat...
Wrzenie planety postępuje a i tak będą się śmiać z zeroemisyjności i fit for 55... |
|
|
|
|
Za słabo wasz duet art-bolkowy zapierdalał, teraz macie konsekwencje ale jak widać nie poddajecie się, teraz pod samorządowe czy już na następne?
|
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie grubasie regresie ujowozrobiony batmanie pizdasie krugeju bobku bananie czy który tam dzisiaj udaje bezpartyjnego wolnościowca ...
|
|
|
|
|
Popisałeś petycję w obronie tvp? Obajtek coś ci przepisał w popłochu?
|
|
|
|
|
Jedyną petycję jaką bym podpisał z pełnym przekonaniem to w takiej sprawie żeby ustawowo zlikwidować wszelakich ngo-sów...
|
|
|
|
|
Bajki piszesz towarzyszu.
Powiedz Bolec konkretne - kiedy rozliczymy tego drania Donalda Tuska? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Zajmij się ryżą dzidą jak się nudzisz regresie , w końcu to twoje/wasze ulubione zajęcie...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Słyszałam o tym mega przekręcie wysupłania dla nas z KPO tyle ile potrzeba było na zakup niemieckich wiatraków. Polactwo i Targowiczanie świętują oddanie tych pieniędzy IV Rzeszy i Rosji. Parę srebrników się ostanie A do tej pory skąd kupowaliśmy wiatraki? No i co skomlesz chwilówko Anżej? Nie kupowaliśmy bo prawo nie pozwalało budować farm koło osiedli ludzkich. Bo chodzi o to żeby żyło się lepiej. Wszystkim. A teraz w Wolnej Polsze Folksdojczy i Sowieciarzy miezdunarodnyje korporacje będą budować za miedzą i okradać Polaków z ich wielo-pokoleniowego majątku. Bo teraz pozwolenia będą podciągane jako wywłaszczenia pod inwestycje "publiczne". Nic tak nie podnosi wartości nieruchomości jak farma wiatraków za miedzą Znaczy niemieckie, za publiczne pieniądze. Będziemy śledzić postępy rypania nam krajobrazu bo "atomu" nie zobaczymy w Polsze aż nakupimy wiatrakowe szajse Gawnojazdy juz zaczęły niszczyć Orlen pod sprzedaż Zwykłe pytanie i tyle emocji. Czyli Orlen ze swoimi farmami na morzu to tylko gadanie dla mało rozgarniętego wyborcy. Nic nie miało powstać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Z czym będzie się kojarzyć bezpartyjnym wolnościowcom za powiedzmy dwa lata, Polska za POKO i Polska za ZP ?
PS. Zobaczymy przecież wysokie ceny prądu to efekt polityki pis i energetyki opartej na węglu. czego nie rozumiesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Z czym będzie się kojarzyć bezpartyjnym wolnościowcom za powiedzmy dwa lata, Polska za POKO i Polska za ZP ?
PS. Zobaczymy przecież wysokie ceny prądu to efekt polityki pis i energetyki opartej na węglu. czego nie rozumiesz? Wytłumacz to( tu uszczypne sie w język i nie powiem o tobie że jesteś umysłową amebą, pomimo że jesteś) biegaczu siedzacy anżeju. Dlaczego wysoka cena prądu to wina pisu. Dawaj |
|