|
|
|
To są bohaterowie na jakich nie zasługujemy . Oni będą ścigać pisiorów ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TW Bolesław !!! wyłaź z okopu, wojna się skończyła, teraz tylko szachy a na to propaganda nie ma wpływu
Zwolnij też ze służby TW Mirka , daj chłopu odsapnąć po takim wysiłku |
|
|
|
|
Pisałem ci nie tak dawno gruby ( albo któremuś z twoich sztabowych kolegów) że ewentualne zwycięstwo POKO-muny otwiera przede mną ogromne możliwości. Jestem pewien że karuzela śmiechu dopiero się zaczyna , a rządy pisiorów to była dziecięca igraszka w porównaniu z tym co nastąpi...
Wciąż nie mogę sobie wyobrazić Zandberga i Petru w jednej koalicji. Ale może ryży będzie potrafił to jakoś posklejać... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Wciąż nie mogę sobie wyobrazić Zandberga i Petru w jednej koalicji. Ale może ryży będzie potrafił to jakoś posklejać... Zgrają się. Dla pieniędzy to i dziwka poszłaby do kościoła. Wybierają jednak burdele,bo tam jest mniejsza konkurencja. W polityce alfonsy muszą istnieć.My dajemy im dupy,płacąc własnymi pieniędzmi. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT To są bohaterowie na jakich nie zasługujemy . Oni będą ścigać pisiorów ... Myślisz że was nie dogoniat? - Załóż temat z odliczaniem. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Pisałem ci nie tak dawno gruby ( albo któremuś z twoich sztabowych kolegów) że ewentualne zwycięstwo POKO-muny otwiera przede mną ogromne możliwości. Jestem pewien że karuzela śmiechu dopiero się zaczyna , a rządy pisiorów to była dziecięca igraszka w porównaniu z tym co nastąpi... Wciąż nie mogę sobie wyobrazić Zandberga i Petru w jednej koalicji. Ale może ryży będzie potrafił to jakoś posklejać... Zgadza się ale poczekaj chociaż aż zaczną odpierdalać Póki co wyglądasz jak przestaszony mirek |
|
|
|
|
CYTAT Potem całował po nogach Matkę Niemkę prosząc żeby nie zmusili go do kupowania zboża z Ukrainy. To byłby albo koniec PSL ( Kołodziejczak tylko na to czeka) albo koniec koalicji oszustów i koniec koryta. Nie ma czego tygryskowi zazdrościć Droga przez mękę. Jak humory w sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców? Cały Internet czeka na spontaniczny stęk radości championów Może przebije się przez pomruk przenośni Słyszeliście o Egzekutywie Wolności w Brukseli? Będą samokrytyki za okres błędów i wypaczeń. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Zgadza się ale poczekaj chociaż aż zaczną odpierdalać Póki co wyglądasz jak przestaszony mirek Ta idiotka Leszczyna chyba już zaczęła gruby... Riczard Petru zresztą też... |
|
|
|
|
6 króli w formie
|
|
|
|
|
Nie słuchacie mądrych ludzi gruby, którzy dobrze życzą wam i waszej sprawie...
|
|
|
|
|
CYTAT Myślisz że was nie dogoniat? - Załóż temat z odliczaniem. Odliczaniem do czego gruby? Straszysz czy obiecujesz? Zwal sobie do portretu ryżego i powinno ci pomóc... |
|
|
|
|
Tu Bolec nikt nie pisze o ściganiu pisiorstwa poza tobą.
To że ciężko ta mafię posadzić nie zmienia faktu że jest to możliwe i że może mieć miejsce w przyszłości. Poza tym masz rozum jak stara baba z PiSu jeśli uwierzyłeś że ci twoi pożal się Boże idole są od innych ładniejsi. Ps. Co tak ku#@ kwiczysz? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Tu Bolec nikt nie pisze o ściganiu pisiorstwa poza tobą. To że ciężko ta mafię posadzić nie zmienia faktu że jest to możliwe i że może mieć miejsce w przyszłości. Poza tym masz rozum jak stara baba z PiSu jeśli uwierzyłeś że ci twoi pożal się Boże idole są od innych ładniejsi. Ps. Co tak ku#@ kwiczysz? Tak jak ci już pisałem gruby, idź sobie ulżyć do portretu ryżego. Jestem pewien że wyjdzie ci to na dobre. Tylko nie rób jak pizdas, on znowuż przesadził... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A to dobre Tusk gada po polsku?
stolec stale wali gruchę CUDA Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gruby kręci śruby śruba pęka gruby stęka...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ta starsza pani nie została czasem wybrana głosami europosłów PiS? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|