|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No i jak tam stolec przygłupie od rana czarujesz i nic nie wyczarowałeś
|
|
|
|
|
Odpocząłeś już gamoniu po wczorajszym mitingu?
Miałem nadzieję że konfa wyprzedzi lewicę ale tak się nie stało. Mówi się trudno i żyje się dalej pizdas... Posprzątałeś biurko? |
|
|
|
|
Mam nadzieję że zabiorą 500+
13 i 14 emeryturę. Zrównają wiek emerytalny kobiet i mężczyzn. (Najlepiej do 67 lat) Zalegalizują związki partnerskie. Zamkną te śmierdzące kopalnie. Przestaną rozdawać laptopy. Wrócą normalne podatki na żywność. Zablokują zakupy dla armii. Zlikwidują WOT. Sprywatyzują szpitale. Wyrzucą Gaplińskiego. Zablokują budowę CPK. Poprawią stosunki z Niemcami i Rosją. Wyrzucą Ukraińców. Przyjmą imigrantów żeby odciążyć Europę. Wprowadzą euro zamiast złotówki. To tak na pierwsze 100 dni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Mam nadzieję że zabiorą 500+ 13 i 14 emeryturę. Zrównają wiek emerytalny kobiet i mężczyzn. (Najlepiej do 67 lat) Zalegalizują związki partnerskie. Zamkną te śmierdzące kopalnie. Przestaną rozdawać laptopy. Wrócą normalne podatki na żywność. Zablokują zakupy dla armii. Zlikwidują WOT. Sprywatyzują szpitale. Wyrzucą Gaplińskiego. Zablokują budowę CPK. Poprawią stosunki z Niemcami i Rosją. Wyrzucą Ukraińców. Przyjmą imigrantów żeby odciążyć Europę. Wprowadzą euro zamiast złotówki. To tak na pierwsze 100 dni. I jeszcze wyruchają twoją starą |
|
|
|
|
CYTAT I jeszcze wyruchają twoją starą Nie jeden by chciał. Tobie zostanie dalej onanizowanie się. |
|
|
|
|
CYTAT Pislodzieje = zadłużenie na pokolenia Czyli "Pinondze były ale nie będzie. -Mają zapierda"@( za miskę ryżu." Były premier Mateusz Morawiecki socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
@e2erds pozdrów starą. Sam bym większość tych postulatów zrealizował więc kibicuję. Dopisz jeszcze rozlicze złodziei z PISu.
CYTAT CYTAT Pislodzieje = zadłużenie na pokolenia Czyli "Pinondze były ale nie będzie. -Mają zapierda"@( za miskę ryżu." Były premier Mateusz Morawiecki socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Wszystko oddamy metropoliom i Polsce A. Niesamowite ze Regres zanieczyszcza własne gniazdo z zacietrzewienia bezpartyjnych wolnościowców co tez by chcieli polizać w żłobie Pańskim. Kto jak kto ale jemy się należy lizanie bez kolejki.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie jeden by chciał. Tobie zostanie dalej onanizowanie się. Niech czeka a telefon z pobliskiej parafii. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
I po"ptokach".
Wychodzi na to, że Jarek słusznie spyerd@lił z Warszawy. 15-go października warszawiacy zaczęli "segregować śmiecie"i wylądowałby z kocurem Klakierem, w "czarnej dupie". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
czas mirosłaf do apteki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A to pamiętasz stolec?
CYTAT Nie zawsze zgadzam się z Ziemkiewiczem ale tutaj nie wnoszę żadnych zastrzeżeń. Dlaczego pis wygra a platforma przegra nadchodzące wybory... https://m.youtube.com/watch?v=XAR9lN4ssgk Film trwa ponad pół godziny ale każdy zwolennik totalnie zjebanej opozycji może usłyszeć dlaczego to się nie uda... Gruby i grubszy, pizdas i rogejst obejrzyjcie sobie. Żebyście za dwa tygodnie nie byli zaskoczeni... No i wyszło, że to zwykły głupek jest |
|
|
|
|
"Rozbite Seicento i wsparcie Tuska nie pomogły. Fatalny rezultat Kościelnika
Sebastian Kościelnik stał się znany z powodu wypadku z kolumną Beaty Szydło w Oświęcimiu w 2017 roku. Sąd uznał go za winnego ws. nieumyślne spowodowanie zdarzenia. Kandydat KO startował z Warszawy, choć nie za wiele ma z nią wspólnego. Otrzymał... kilkaset głosów." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nie do końca pizdas. Dwie rzeczy które się wydarzyły zaskoczyły nawet ludzi zorientowanych w temacie. Po pierwsze rekordowa frekwencja a po drugie wynik trzeciej drogi. Ja wiem że dla ciebie to było takie oczywiste gamoniu, ale np dla mnie już nie...
Szkoda konfy bo miałem do końca nadzieję że komuchów przeskoczą i to oni będą mieć pakiet kontrolny ale niestety tak się nie stało. W tym momencie to już historia... |
|
|
|
|
CYTAT Ja wiem że dla ciebie to było takie oczywiste gamoniu, ale np dla mnie już nie...umiech No i teraz widać kto jest gamoniem |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz gamoniu...
|
|
|
|
|
no tak ryży, przy tej pisowskiej elicie intelektualnej to faktycznie gamonie
|
|
|
|
|
No tak gruby , wy macie zajebistą ekipę ...
Pizdas doszedł zanim jeszcze zaczął... |
|
|
|
|
bolo, nie stresuj się , ja mam wyjebane, to tylko 4 lata, będzie widać co zmajstrują, najważniejsze , że ludzie się otrząsnęli i wzięli sprawy w swoje ręce
odsunięty na 4 lata od władzy dziad odpuści temat, będzie miał już z osiem dych na karku, tak samo dziad korwin nie będzie niszczył konfy i paru innych podobnych dziadów za 4 lata wszystko może wyglądać inaczej |
|
|
|
|
No właśnie że ludzie nie wzięli sprawy w swoje ręce gruby. To najgorszy z możliwych scenariuszy, ryży zastąpi Pinokia. Ale mi to zmiana na lepsze...
Rozumiem że wy członkowie sztabu bezpartyjnych wolnościowców tryumfujecie ale zwycięstwo waszych mocodawców np mnie w ogóle nie cieszy... Tak poza tym to luzik. Przeżyłem Buzka Millera, Tuska i Pinokia to kolejną kadencję ryżego też pewnie przetrzymam... |
|